Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Farmu sleduju, a rozhodně mi teda nepřipadá, že by Šárka byla nějaká falešná mrcha, jak tu o ní píšete.
A kurvička? Proboha, člověka odsoudíte raz dva. Na základě čeho? Že si je s někým blízká? Kur.. je se podle mě chová úplně jinak, jestli jste některá sledovala Farmu na Slovácích, tak tam opravdu některé takové označení zasloužily, ale že by zrovna Šárka, to si nemyslím.
Šárce jsem to moc přála, za celou dobu mi přišla jako velmi milá holka. Proč by měla být falešná a intrikářská? Znáte ji ve skutečnosti?
Sára reagovala protože Milan ukázal prostředník, takže já bych vylítla taky. A nejsem dítě, to spíš on se tímto chová jak spratek a kope kolem sebe.
Co se týče počtu hus a kačen, Milan za ten cca týden měl možnost xkrát je spočítat, určitě se o ně taky staral, zaháněl je atd., kor když byl s Michalem sluhou. A to že si je Šárka spočítala a pamatovala si to, to byla čistě její plus, pak říkala že měla spočítaný všechny zvířata. Milan k té účasti tam teď na konci přišel jak slepej k houslím a toto klidně taky vědět mohl, myslím že to bylo i spravedlivé. A hlavně si myslím, že pokud by to věděl, tak by to řekl a ne jak tu někdo zmínil že to nechal Šárce… na to by ani nebyl čas jak ona to řekla rychle.
@Klarinetka1 píše:Šárka je čuza a ta Sára odčeho ma asi olezlou hubu?
Farmu sleduju, a rozhodně mi teda nepřipadá, že by Šárka byla nějaká falešná mrcha, jak tu o ní píšete.
A kurvička? Proboha, člověka odsoudíte raz dva. Na základě čeho? Že si je s někým blízká? Kur.. je se podle mě chová úplně jinak, jestli jste některá sledovala Farmu na Slovácích, tak tam opravdu některé takové označení zasloužily, ale že by zrovna Šárka, to si nemyslím.
Milan ale se vracet nachtel, vratil ho tam kubí a že tam šarce radili a šeptaly je taky ok? co ten trapnej plakat a jak ona je falešná. chvili pomlouva kubiho pak s nim je, to same s libuší
@Hanka007 píše: Šárka je čuza a ta Sára odčeho ma asi olezlou hubu?
Nevim ale uz se tomu doma taky divime, ze ma tu pusu tak dlouho olezlou! je to vubec opar?:-D
Ne to bude asi s něčěho jineho.tu bych za dceru nechtěla, vyflakala bych ji hubu jak se chova k milanovi spratek jeden
@Vejinka Jo a finalisti zůstali měsíc v duelantských chatkách
.
Mně to teda přijde celé podezřelé. Už dávno to nevidím jako soutěž, ale novácký seriál, ve kterém Farmáři jsou jen herci. Mirek mě zklamal, ale už mnohem dřív. Včerejšek (nebo kdy se to opil) jsem neviděla, takže nevím, co komu říkal. Jirku jsem zezačátku nemusela, později mu i fandila (když vypadl Mirek), ale pak u mě hodně klesl tím, jak neunesl svůj konec ve hře. Dneska jsem to přála Milanovi, hlavně proto, jak jsou na něj všichni hnusní. David no comment, já první týden neviděla, takže ho „znám“ jen z těchto posledních dílů a teda fakt nechápu. Terezu jsem nikdy moc ráda neměla, ve Farmě mi přišla zezačátku dobrá, ale teď nevím, jestli to usměrňování (Jirka nezvládl farmáře týdne, Kubího výhody atp) je z její hlavy nebo to dostala jako příkaz zeshora. Ale vidím to spíš na to druhé. Každopádně, jak už tu padlo, Nova z toho udělala něco neskutečně trapného, škoda, mohla to být prima soutěž.
@Hanka007 píše: Šárka je čuza a ta Sára odčeho ma asi olezlou hubu?
Jak můžete vědět co to má Sára na puse a hlavně, to je asi její věc ne? Třeba to vůbec není opar… jistě, taky jsem si párkrát pomyslela co to má, ale neřeším to.
A to jak tu sprostě nadáváte a pomlouváte z toho mi je zle, ale jak myslíte
![]()
Taky by mě zajímalo, jestli to Milan vzdal, nebo prostě tu druběž nepočítal ![]()
Ale kloubouk dolů, vědeli toho fakt hodně, vlastně úplně všechno ![]()
Milana mi bylo docela líto, jak říkal, je tam a ani neví jak, že za to nemůže-vybral ho Kuba a myslím, že věděl, že ho budou všichni nenávidět, tak mu tam nebylo dobře..
Zajímalo by mě, jak by se chovali, kdyby Kuba vybral třeba Davida, jestli by taky namalovali Davida s useklou hlavou na špalku ![]()
Taky bych chtěla vidět, kdyby to Milan vyhral celé a začal by tam rozdělovat výhru na 12 dílů, teda na 11,páč Davidovi se omluvil a několikrát a David se chová jako trapák-prostě nesnáším tě, asi se měl Milan plazit na kolenách..
Ale bordel tam teda po nich zustal, ani to nádobí po sobě neumyli!!
Nijak moc mi nevadí ani Šárka, ani Michal, oba tam dost makali..
takže už je mi i jedno kdo vyhraje..
ale je to divný že farma končí, ikdyž to byla celkem blbost, tak bych to klidně ještě pár týdnů sledovala ![]()
Co se týká té poslední duelové otázky, tak sice měla Šárka výhodu, ale přijde mi to celkem fér. O tom ta farma je, ne? Posledně tam byla otázka o komínech, to mi přijde už trochu o něčem jiném.
Jo, Milan si za týden mohl zvířata spočítat, ale proč by to dělal. Když jste někde týden a devět týdnů, tak je to něco jiného, to o tom prostředí víte mnohem víc. Pokud si dobře pamatuju, tak Milan poprvé z Farmy odcházel ještě předtím, než tam nějaká zvířata přivezli.
Jak dopadne finále, je mi celkem jedno, ale jsem zvědavá, jakým stylem bude probíhat. Nebudu u TV, takže se to dovím až zprostředkovaně, nejpozději pak tady, že jo? ![]()
Ale Tereza se omluvit nemohla za ty zabednence a pritom vi, ze asi prestrelila. Ale po Milanovi to chtela.