Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blorchi Ve většině s tebou souhlasím, ale Šárka přece nevěděla, že ten transparent vyrábí, když byla v duelantské chatce, takže si nemyslím, že tomu mohla zabránit
. Libuška mě taky naštvala, že si nestála za svými slovy. Milana jsem od začátku neměla ráda-kvůli charakteru a jeho chování, ale co se farmy týče, tak jí zvládal na 150% a pokud by to mělo být o zásluhách a práci, tak výhru by si zasloužil on(tedy z finálové čtveřice)..
@Gabčulinda píše:
@blorchi Ve většině s tebou souhlasím, ale Šárka přece nevěděla, že ten transparent vyrábí, když byla v duelantské chatce, takže si nemyslím, že tomu mohla zabránit. Libuška mě taky naštvala, že si nestála za svými slovy. Milana jsem od začátku neměla ráda-kvůli charakteru a jeho chování, ale co se farmy týče, tak jí zvládal na 150% a pokud by to mělo být o zásluhách a práci, tak výhru by si zasloužil on(tedy z finálové čtveřice)..
tak mohla jim k tomu něco řict ne? ona je taková že ji to nevadí
@Hanka007 Tak pokud byla nervózní jako prase, jakože byla, tak se jí nedivím, že na to nijak nereagovala..Tím jí ale nijak neobhajuju..Jako člověka jí neznám, tak jí nebudu soudit ![]()
@Gabčulinda píše:
@Hanka007 Tak pokud byla nervózní jako prase, jakože byla, tak se jí nedivím, že na to nijak nereagovala..Tím jí ale nijak neobhajuju..Jako člověka jí neznám, tak jí nebudu soudit
ale ani po se slovem nezmínila
Tak si ty zabedněnce shrneme ![]()
David - Primitiv první kategorie
Mirek - Převtělený David
Sára - Drzý nevycválaný spratek
Jana blond - Babochlap z hospody první cenové kategorie Šárka - Nevinná panenka - Já nic, já muzikant
Kubí - Mistr Navrátil
Jirka - Všeználek a pan jasnovědec
Milan - Sklapni! Sklapni! Sklapni! - myšleno s humorem
Michal - Pohodář, pan ozvěna
Míša - Moc velká světice pro tuto soutěž
Libuška - Paní kuchařka se sto litry ![]()
Jana black - Ibiza forever ![]()
Solidní casting koukám ![]()
@Petr00 píše:
Tak si ty zabedněnce shrneme![]()
Solidní casting koukám
Mirek - Převtělený David
Jana blond - Babochlap z hospody první cenové kategorie Šárka - Nevinná panenka - Já nic, já muzikant
Kubí - Mistr Navrátil
Libuška - Paní kuchařka se sto litry
Jana black - Ibiza forever
@Petr00 píše:
Tak si ty zabedněnce shrneme![]()
Mirek - Převtělený David
Kubí - Mistr Navrátil
Libuška - Paní kuchařka se sto litry
Jana black - Ibiza foreverSolidní casting koukám
Hm. Priste tam muzou dat me, ja bych jim tam ukazala ![]()
Holky, prosím co se tam dělo za posldní dva dny? íšete o duelu a o tom, že vypadl JIrka? Proč? díky
@blorchi píše: Čtuuu mrknete na Saru
Koukám i na ní a maže to jako p*ase ![]()
No to by sedlo