Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
24.8.12 09:13

Třeba mi vysvětlíte jednu takovou věc. Hlava mi to nebere. Live má být nedělní finále, a včera šli fnalisti do chatek bez jídla. Nevím, kdy se dělo v reálu to, co bylo vysílaný včera, ale furt mi tam zbývá několik dní na samotce a teoreticky bez jídla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
24.8.12 09:13

@maxi2408 soutěž, najdi svého duelanta! :lol: :lol: jinak já si myslím, že všichni dostali nějaký prachy…zadara s nejistou výhrou by tam asi nešli, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
24.8.12 09:15
@zolycka píše:
@maxi2408 :lol: :lol: jinak já si myslím, že všichni dostali nějaký prachy…zadara s nejistou výhrou by tam asi nešli, ne? :)

Myslím, že třeba i šli. Většina z nich měla jedno společné - sebevědomí na vodě a pro ty je představa milionu všechno a ostatní nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
24.8.12 09:17

@maxi2408 že by tam hráli nově dobrovolně divdelní představení??? mylsím, že jim něco museli dát nebo slíbit, jinak by si každý hráč mohl kdykoliv říct, že už ho to tam se** a jít domů… ta televize si ej tam musela nějak zavázat a pojistit, myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
24.8.12 09:21

No, asi můžeme být všichni rádi, že smlouvy s Novou nikde neuvidíme :poblion:, pokud je sám někdo nezveřejní.
Motivace jsou různé a je fakt, že na peníze zatím slyší většina…
Hawk, startuji koště a nechávám prostor ostatním :mrgreen: :mavam: :arrow:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
24.8.12 09:44
@MarkyM píše:
To je fakt…no nova to potřebovala natočit jak jdou do těch chatek aby to nějak vypadalo asi :nevim:

Oni si fakt myslí, že jsem úplně natvrdlý a nedojde nám to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
24.8.12 09:53
@zolycka píše:
Nakonec bych to přála milanovi, protože, to že jeho chování byla pouze a jen hra bylo jasný od začátku…a dobře čeřil vodu a bavil mě, protože ostatní se pokaždé nechali utáhnout na vařené nudli, vše si brali osobně a on jediný měl nadhled a hru bral jako hru…a ta slast z pohledu na ty obličeje ostatních, kdyby milan v duelu vyhrál…joj, to by bylo :mrgreen: ale bohužel novácké záměry byly jiné..a milan odpověď věděl, pak tam říkal, že ví, že tam je 7 hus a 4 kachny (nebo opačně? už nevím)..prostě to šárce nechal..bohužel…před duelem někteří komentovali, jak je ve vědomostním duelu v nevýhodě..a??? věděl toho mnohem víc, než ti „mladí“ kteří almanach „studovali“ do duelů před ním. Vůbec si nemylsím, že je slaboch nebo křivák…hrál dobrou hru, na farmě dřel a zasloužil si výhru. Škoda, že tehdy vypadl. Šárka mě zklamala, včera při duelu byla fakt jak puberťák…:)k ostatním se není třeba vyjadřovat…prostě propukla davová psychóza a nenávist :) takže závěrem doufám, že vyhraje Michal! a SMS rozhodně posílat nehodlám :mrgreen: to už by byl fakt vrchol!!!

Naprosty souhlas! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
24.8.12 10:06
@panenka87 píše:
Oni si fakt myslí, že jsem úplně natvrdlý a nedojde nám to :mrgreen:

my ale nejsme ZABEDNĚNCI, ze soutěžících a z diváků dělal magory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
24.8.12 10:25
@renda81 píše:
my ale nejsme ZABEDNĚNCI, ze soutěžících a z diváků dělal magory

To samé bylo i s tím jak jeli v tý limuzíně hned na začátku ne? Taky to bylo jen kvůli kameře, jinak tam jeli vlakem. A všichni se seznamovali přitom už se prý dávno znali z vlaku a z focení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
24.8.12 10:28

Mě se líbilo, jak Mirek říkal, že až půjde příště do soutěžě bude chtít vidět komplet pravidla dopředu a pořádně si je nastuduje :mrgreen: To mluví za vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
24.8.12 11:01

Včerejškem NOVA opravdu dokončila svou hru. Ta poslední otázka, to bylo úplně jasné, že má vyhrát Šárka. Měli podle mě dopředu už jasně dáno, kdo vyhraje. Proto je mi líto Jirky, protože ten neměl vymyšlený dopředu jeden tah, ale několik tahů dopředu s různými variantami a většinou mu to vyšlo. Byl to hráč a měl mít šanci být ve finále. Teď je tam ta Šárka a Michalem, zřejmě NOVA toužila udělat z nich páreček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
24.8.12 11:03
@29 píše:
Mě se líbilo, jak Mirek říkal, že až půjde příště do soutěžě bude chtít vidět komplet pravidla dopředu a pořádně si je nastuduje :mrgreen: To mluví za vše.

přesně, to nepotřebuje komentář :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
24.8.12 11:06

Jinak si myslím, že Milan není ten, kdo by se měl někomu omlouvat. To, jak se někteří chovali k němu a Libuši mi přišlo mnohem víc přes čáru než nějaké „SKLAPNI“
Transparent maximálně trapný, Sára - no radši bez komentáře. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
24.8.12 11:13
@alisee píše:
Jinak si myslím, že Milan není ten, kdo by se měl někomu omlouvat. To, jak se někteří chovali k němu a Libuši mi přišlo mnohem víc přes čáru než nějaké „SKLAPNI“
Transparent maximálně trapný, Sára - no radši bez komentáře. :poblion:

Myslím si totéž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kapsar
24.8.12 11:22

...

Sáru jsem považoval za celkem normální (eroticky nabitou :) holku. Ale to, co předvedla včera po duelu, je strašné. Prostě hnus.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!