Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jestli je to pravda a ti dva spolu chodí, tak z toho bude Šárka taky něco mít.
@Petr00 píše:
Tohle by Mareš nevzalAle přijde mi, že to Pergnerka dost hrotí aby vyburcovala fanoušky ale stejně to působí pořád uměle. A pořád dělá nějaký úšklebky a divný pózy - A ta její chůze kdy šmatle nohama dovnitř je na ženskou taky něco
Ano, to je následek dlouhodobého fetování.. To je její osobní etapa, netřeba se k tomu vyjadřovat. A hrotí to, přece tam nebude stát jako Y. I to má v kompetenci, určitě..
Já jí prostě fandím..
A hle, vyhrál Michal, čest poraženým ![]()
@Marina8 nám nejedou slovácí (markýza)
asi budu muset zatlačit na může
ať obědná lepší satelit či co to je
![]()
Gratulujeme Michalovi, ale Farma byla talkshow, jako Hotel Paradise - hra o peníze, kde bylo hned dané, kdo vyhraje!
Že by Nova na poslední chvíli po pročítání diskuzí změnila vítěze aby si takticky do budoucna nerozhněvala diváky??? Jak jim tam doli ty koštýře tak mě bylo okamžitě jasný, že chlap bude mít lepší tah než taková drobná ženská. Ale sem rád, že to vyhrál Michal - pokud mu ta káča ale zamotala takticky kebuli tak o část penízků příjde. ![]()
Vejinka mě slováci taky nejdou tak snad budou díly Slovenské farmy na ulož to
@Marina8 píše:
@Vejinka Ale začne Slovenská Farma![]()
No na ni se těším
![]()
Mě přišlo jako by Michala chtěla Šárka sbalit-aby z toho něco měla
.Pořád ho objímala a pusinkovala ![]()
Příspěvek upraven 26.08.12 v 21:51
Šárka asi od michala něco dostane on řekl že to bude jak řekl on tak se asi domluvili
@Marka76 To já taky a jak jsem si na Facebooku prohlížela ty fotky těch soutěžících, tak jsou tam i docela pěkní chlapi
není tam žádný poseroutka jako byl Kubí
![]()
No mě se finále líbilo jak bylo v pohodě - fakt se ti dva mají asi rádi a nemyslím, že by Šárka „chtěla Michala sbalit“ jak tu někdo psal.. Jiskří to mezi nimi už hodně dlouho a když si projdete jejich fotky na Facebooku tak dobu do finále trávili skoro spolu
A jestli jí něco dá? Ať dá - je to jeho výhra..
Přála jsem mu to - líbí se mi jako chlap i vystupováním..
![]()
Hrozná fraška tahle soutěž
A finále vyvrcholení celé této trapárny, prý nebude silový duel. Tak já tedy nevím, ale srovnávat Šárčiny ručičky a plícičky s Michalovejma prackama a plícema statného jinocha? Michalovi jsem to přála, ale pravdou je, že teda moc bojovat nemusel, tohle bylo fakt za hubičku, za dáčo snadný. A Pergnerka?.. ![]()