Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2415
26.8.12 21:43

Tak jestli je to pravda a ti dva spolu chodí, tak z toho bude Šárka taky něco mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
26.8.12 21:43

Ja si myslim že ji neco da

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
26.8.12 21:44
@Petr00 píše:
Tohle by Mareš nevzal :mrgreen: Ale přijde mi, že to Pergnerka dost hrotí aby vyburcovala fanoušky ale stejně to působí pořád uměle. A pořád dělá nějaký úšklebky a divný pózy - A ta její chůze kdy šmatle nohama dovnitř je na ženskou taky něco :mrgreen:

Ano, to je následek dlouhodobého fetování.. To je její osobní etapa, netřeba se k tomu vyjadřovat. A hrotí to, přece tam nebude stát jako Y. I to má v kompetenci, určitě..
Já jí prostě fandím..

A hle, vyhrál Michal, čest poraženým :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
26.8.12 21:44

@Vejinka Ale začne Slovenská Farma :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
26.8.12 21:46

Farma aneb jak se prochlastat k milionu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
26.8.12 21:47

@Marina8 nám nejedou slovácí (markýza) :cert: :cert: asi budu muset zatlačit na může :think: ať obědná lepší satelit či co to je :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
26.8.12 21:48

@Vejinka Tak to si pospěš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
26.8.12 21:49

Gratulujeme Michalovi, ale Farma byla talkshow, jako Hotel Paradise - hra o peníze, kde bylo hned dané, kdo vyhraje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr00
26.8.12 21:49

Že by Nova na poslední chvíli po pročítání diskuzí změnila vítěze aby si takticky do budoucna nerozhněvala diváky??? Jak jim tam doli ty koštýře tak mě bylo okamžitě jasný, že chlap bude mít lepší tah než taková drobná ženská. Ale sem rád, že to vyhrál Michal - pokud mu ta káča ale zamotala takticky kebuli tak o část penízků příjde. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1917
26.8.12 21:50

Vejinka mě slováci taky nejdou tak snad budou díly Slovenské farmy na ulož to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
@Marina8 píše:
@Vejinka Ale začne Slovenská Farma :mrgreen: :pankac:

No na ni se těším :dance: :dance: :dance: :dance:
Mě přišlo jako by Michala chtěla Šárka sbalit-aby z toho něco měla :nevim:.Pořád ho objímala a pusinkovala :mrgreen:

Příspěvek upraven 26.08.12 v 21:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536

Šárka asi od michala něco dostane on řekl že to bude jak řekl on tak se asi domluvili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
26.8.12 21:52

@Marka76 To já taky a jak jsem si na Facebooku prohlížela ty fotky těch soutěžících, tak jsou tam i docela pěkní chlapi :mrgreen: není tam žádný poseroutka jako byl Kubí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
26.8.12 21:56

No mě se finále líbilo jak bylo v pohodě - fakt se ti dva mají asi rádi a nemyslím, že by Šárka „chtěla Michala sbalit“ jak tu někdo psal.. Jiskří to mezi nimi už hodně dlouho a když si projdete jejich fotky na Facebooku tak dobu do finále trávili skoro spolu :-) A jestli jí něco dá? Ať dá - je to jeho výhra.. :lol: Přála jsem mu to - líbí se mi jako chlap i vystupováním.. :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
26.8.12 22:10

Hrozná fraška tahle soutěž :jazyk: A finále vyvrcholení celé této trapárny, prý nebude silový duel. Tak já tedy nevím, ale srovnávat Šárčiny ručičky a plícičky s Michalovejma prackama a plícema statného jinocha? Michalovi jsem to přála, ale pravdou je, že teda moc bojovat nemusel, tohle bylo fakt za hubičku, za dáčo snadný. A Pergnerka?.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí