Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
10219
28.8.12 10:54

@tehuzu jj,ale to není na pořád. To je turismus :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
28.8.12 11:39

Ja jezdim na moravu kazdy rk nadovlenou- mam strejdu v hanusovicich

• Citovat
  • Upravit
3270
28.8.12 13:03

@finduska JEJDA.........od Hanušovic bydlím 20km :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
28.8.12 15:30

Jéje, a já na Hanušovice ráda a se slzou vzpomínám, byla jsem tam na táboře na Zlatém potoku, krásná příroda!!!

• Citovat
  • Upravit
finduska
29.8.12 00:49

Nu ja tam jezdim od detsvi, mamina se anrodila se strejdou v habarticich, strejda zustal, babi bydli v Sumperku a mamina sla do cech, tak uz tam jezdim, ale moc rada-Letos jsme tam travili celou dovolenou- byli jsme na koupaku v Sumperku, Na rozhledne v Jeseniku, v laznich Jesenik, a na certovych kamenech, pak v lanovem centru a bobove draze(ale anzev ted nevim)kousek od Hanusek, pak jsme byli v muzeum papiru Velke Losiny, na zamku Velke Losiny, A to je asi vsechno :P :P po ceste zpet jsme byli ejste dva dny u Nachoda, v Polsku a nakonec v Josefově :mrgreen: :mrgreen: ale okolo Hanusek je nadnerne :mrgreen: na ukazku:-)

• Citovat
  • Upravit
novo123
29.8.12 06:32

Já jsem taky z moravy a vždycky, když si vzpomenu, jak mi spolužačka z vejšky (Pražanda)zcela vážně položila otázku, zda denně pečeme koláče, pijeme víno k snídani a na Tv koukáme v kroji, tak jdu do kolen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29
10219
29.8.12 09:16

@novo123 měla jsi ji zcela vážně odpovědět, že ano. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
29.8.12 11:54
@novo123 píše:
Já jsem taky z moravy a vždycky, když si vzpomenu, jak mi spolužačka z vejšky (Pražanda)zcela vážně položila otázku, zda denně pečeme koláče, pijeme víno k snídani a na Tv koukáme v kroji, tak jdu do kolen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já piju každý den víno (2 decky pro zdraví :mrgreen: ) a ty koláče bych brala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pepazhornidolni
29.8.12 18:50

Tichá dohoda

Scalex: Farma tedy má svého vítěze, který teď bude řešit příjemný problém – co s vydělanou částkou. Ale jak sám řekl, něco chce dát i některým vybraným exfarmářům – vyloženě jmenoval jen Jirku, ale pozornému uchu diváku nemuselo uniknout to, co se ozvalo z Michalových úst bezprostředně poté, co se dozvěděl, že je vítěz. To totiž radostně objal Šárku a zašeptal jí do ucha: „Bude to tak, jak jsme se domluvili.“ Zdá se tedy, že mezi oběma finalisty byla uzavřena nějaká dohoda a že si navzájem slíbili věnovat část výhry, ať už zvítězí kterýkoli z nich. Šárka si sice musí nechat zajít chuť na celý milion, ale na nějakou menší dovolenou a na operaci očí, kterou si Šárka chtěla z výhry pořídit, by to dát mohlo.

• Citovat
  • Upravit
3270
29.8.12 20:08

@finduska
lanové centrum i bobová dráha jsou na Dolní Moravě - nebylo to ono?
 http://www.google.cz/url?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dvine
30.8.12 04:42
No do
@Pepazhornidolni píše:
Scalex: Farma tedy má svého vítěze, který teď bude řešit příjemný problém – co s vydělanou částkou. Ale jak sám řekl, něco chce dát i některým vybraným exfarmářům – vyloženě jmenoval jen Jirku, ale pozornému uchu diváku nemuselo uniknout to, co se ozvalo z Michalových úst bezprostředně poté, co se dozvěděl, že je vítěz. To totiž radostně objal Šárku a zašeptal jí do ucha: „Bude to tak, jak jsme se domluvili.“ Zdá se tedy, že mezi oběma finalisty byla uzavřena nějaká dohoda a že si navzájem slíbili věnovat část výhry, ať už zvítězí kterýkoli z nich. Šárka si sice musí nechat zajít chuť na celý milion, ale na nějakou menší dovolenou a na operaci očí, kterou si Šárka chtěla z výhry pořídit, by to dát mohlo.

No dobře, ale nakonec to může být dohoda mezi ty 4 poslední ne. Stejně to bylo nespravedlivý vůdči Šárce s tím koštýřem.
Jinak Michal je z malinkaté vesnice od Olomouce, zapoměla jsem název, už to stahnul z FB a OSAMOSTATNIL SE A BYDLÍ V PRAZE, PRO TY CO ŠPEKULUJOU ODKUD JE. ŠKODA, ŽE JE KONEC, SICE JSME NADÁVALI, ALE STEJNĚ KOUKALI… :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
6536
1.9.12 13:16

Dnes dotaz ve volejte novu, bude další řada farmy? Odpoveď zvažujeme jestli se bude nátáčet druhá řada VELMI ÚSPĚŠNÉ REALITY SHOW, kdyby byla tak úspěsná tak by to nezvažovali ale byla by a to už by věděli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yveta.kepakova
1.9.12 15:42

Jéé, Hanušovice, Staré Město p. Sněžníkem, na ty roky rááááda vzpomínám…jezdívala jsem tam na koně, pak na dovče, je tam krásně, jak v létě, tak i v zimě…kde jsou ty časy…

• Citovat
  • Upravit
330
1.9.12 17:08
@dvine píše:
No doNo dobře, ale nakonec to může být dohoda mezi ty 4 poslední ne. Stejně to bylo nespravedlivý vůdči Šárce s tím koštýřem.
Jinak Michal je z malinkaté vesnice od Olomouce, zapoměla jsem název, už to stahnul z FB a OSAMOSTATNIL SE A BYDLÍ V PRAZE, PRO TY CO ŠPEKULUJOU ODKUD JE. ŠKODA, ŽE JE KONEC, SICE JSME NADÁVALI, ALE STEJNĚ KOUKALI… :potlesk:

No moc nefér to vůči ní nebylo. Od 36ti leté servírky bych čekala, že s koštýřem umět bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
7.10.12 17:31

Když už Farma skončila, tak na co teď koukáte? A myslíte, že ji budou dávat i příští rok??! :]]]]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí