Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@panenka87 píše:
@Fiducia nedělej to prosíím![]()
![]()
tys to slysela az k vam?
![]()
@Fiducia píše:
tys to slysela az k vam?![]()
No úplně mě to huláká v halvě
uaaaaaaaaaa
Teď na to koukám a dík no. Začala mi ta hudba trhat uši
![]()
Koukám, jak si tam ale zatím pěkně jedí. K snídani placky s povidlama, oběd takových brambor a mrkve. To bych si taky nechala líbit ![]()
@Nainuva Já vás holky varovala ![]()
No zatím asi mají ještě zásoby i když nevím jaké, když jim Tereza všechno vzala ![]()
@panenka87 píše:
No úplně mě to huláká v halvě![]()
uaaaaaaaaaa
Neboj, nejsi sama, kolega se taky paradne lekl ![]()
No sleduju ty patálie s kadibudkou
že to pro ně má cenu takový práce s jedním nápisem na kadiboudu ![]()
@Nainuva píše:
Teď na to koukám a dík no. Začala mi ta hudba trhat uši![]()
Koukám, jak si tam ale zatím pěkně jedí. K snídani placky s povidlama, oběd takových brambor a mrkve. To bych si taky nechala líbit
jako taky jsem cumela, jak si vyziraji
a to ze zacatku vypadalo, ze budou mit hlad
To byla mrkev, vcera? Ja jsem moc nedavala pozor a muj tvrdil, ze uzeny
![]()
Já si myslím, ze mrkev, vŽdyť tam někdo říkal, že jsou to pro něj 2 přílohy, tak uzeny asi ne
Mě se strašně líbí ten Mirek a má takový pěkný rty ![]()
Tak pohledný z kluků je pro mně Michal, myslím, že je i nejmladší. Jinak z ženských je moc pěkná Šárka.
Mě se líbí ten mladej, tmavovlasej. Ale asi bude gay, že? Tak stejně jak ten blonďák, mladej, hubenej ![]()
@panenka87 píše:
Mě se líbí ten mladej, tmavovlasej. Ale asi bude gay, že? Tak stejně jak ten blonďák, mladej, hubenej
No ten blonďák je fakt divnej
z holek je docela sympaticka ta Sára a tak jak ji je 36,blondýnka, nevím jméno, tak na svůj věk je pěkná
@luciezesvetic píše:
Já si myslím, ze mrkev, vŽdyť tam někdo říkal, že jsou to pro něj 2 přílohy, tak uzeny asi neMě se strašně líbí ten Mirek a má takový pěkný rty
Mně takéééé ![]()