Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Iveta89
28.6.12 23:24

Holky můžu se k vám přidat :hug: Taky koukám je to hustý.. :dance: :dance: Ten Milan to je konec vždycky koukám 8o se divím tomu svalnatýmu že mu jednu nebuchne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2417
29.6.12 09:02

Tak už se těším na dnešní sklapni, a možná mi to uniklo, ale tentokrát nedostali od statkáře žádný úkoly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
29.6.12 09:05

@luciezesvetic
taky se na to těším… a hned jsem se divila, že nedostali žádnej úkol :think:

A z upoutávek pak nakonec odjížděla sanitka - tak jsem zvědavá jak to dopadne - ale podle Milana to je slepák :-D jsem si říkala, že buď se jí nechce makat nebo TO dostala a není jí dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
29.6.12 09:11
@petula.bir píše:
@luciezesvetic
taky se na to těším… a hned jsem se divila, že nedostali žádnej úkol :think:A z upoutávek pak nakonec odjížděla sanitka - tak jsem zvědavá jak to dopadne - ale podle Milana to je slepák :-D jsem si říkala, že buď se jí nechce makat nebo TO dostala a není jí dobře :-)

Mě zase napadlo,jestli není těhotná :P Ale podle toho,jak říkala,ze vleže jí to nebolí,tak si myslím,ze to slepák bude,teda jestli si nevymýšlí.No tím pádem asi dohraje,nebyla úplně nesympaticka,prostě trochu jiná-mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.6.12 09:13
@luciezesvetic píše:
Tak už se těším na dnešní sklapni, a možná mi to uniklo, ale tentokrát nedostali od statkáře žádný úkoly?

Ukol jim podle me prijede sdelit hned, jak zvoli noveho statkare… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
29.6.12 09:15

Jn na dnešní sklapni se taky těším, ta sanita bude podle mě určo pro tu striptérku a já bych to viděla na simulantku aby byla důležitá a někdo jí litoval a ona nemusela makat. Mno uvidíme co s toho vyleze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
29.6.12 09:30
@Barca12345 píše:
Ukol jim podle me prijede sdelit hned, jak zvoli noveho statkare… :think:

tak v tom případě tam mají pěknou flákárnu, asi by mě to tam nebavilo, musím pořád něco dělat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
29.6.12 09:57

Já myslím, že statkář úkoly fakt nezadal :think: Ale teda já jsem měla pocit, že říkal, že splnění úkolů mají dostat kvásek, nepamatujete si? :think:
Jinak stripterka Jana může mít klidně i zaražený prdy. I když říkala, že na WC byla, nic to neznamená. Já jsem to měla před nějakou dobou a to jsem nikdy nezažila, jak moc a jak dlouho to bolelo. Musela jsem lítat po špitále, aby vyloučily slepák. A taky to nebyl. Ale bylo to fakt hrozný. Takže se necháme překvapit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
29.6.12 09:57
@panenka87 píše:
Milana Ti Jura připomíná?:-D
Já si myslím že ti dva se nedají srovnávat. Jura mě přijde mnohem inteligentnější:-)

Nesrovnavam inteligenci, to by Jura na cele care vyhral :potlesk: Mozna to je tim, ze Milan, stejne jako Jura proste vycniva z davu :lol: Staroch mezi mladyma, a chlap mezi babama :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
29.6.12 09:58
@Fiducia píše:
Nesrovnavam inteligenci, to by Jura na cele care vyhral :potlesk: Mozna to je tim, ze Milan, stejne jako Jura proste vycniva z davu :lol: Staroch mezi mladyma, a chlap mezi babama :pankac:

Tak když to vezmu takhle, tak to jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
29.6.12 10:06
@petula.bir píše:
@luciezesvetic
taky se na to těším… a hned jsem se divila, že nedostali žádnej úkol :think:A z upoutávek pak nakonec odjížděla sanitka - tak jsem zvědavá jak to dopadne - ale podle Milana to je slepák :-D jsem si říkala, že buď se jí nechce makat nebo TO dostala a není jí dobře :-)

Dle me tez slepak :think: K menstruaci by snad nevolali sanitku :lol: Coz by me teda zajimalo, jak to budou delat s hygienou pri ms? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
29.6.12 10:08

@Fiducia já bych to asi řešila tak že bych brala HA v kuse abych ms neměla, jinak si to tam neumím představit, fuj 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
29.6.12 10:10
@Fiducia píše:
Dle me tez slepak :think: K menstruaci by snad nevolali sanitku :lol: Coz by me teda zajimalo, jak to budou delat s hygienou pri ms? :zed:

Jana bere určitě HA a možná v kuse, tak třeba s tím problém mít nebude :mrgreen:
ale nevím, jak to jinak budou dělat? Hlavně kam vyhazovat vložky nebo tampony? Pipku si nějak opláchnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
29.6.12 10:14
@panenka87 píše:
Já myslím, že statkář úkoly fakt nezadal :think: Ale teda já jsem měla pocit, že říkal, že splnění úkolů mají dostat kvásek, nepamatujete si? :think:

No, oni se kvasku dozadovali, ale on se jen selmovsky usmal, a nerekl nic :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
29.6.12 10:18
@mamartina píše:
@Fiducia já bych to asi řešila tak že bych brala HA v kuse abych ms neměla, jinak si to tam neumím představit, fuj 8o

No jasny! :potlesk: To me nenapadlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky