Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak už se těším na dnešní sklapni, a možná mi to uniklo, ale tentokrát nedostali od statkáře žádný úkoly?
@luciezesvetic
taky se na to těším… a hned jsem se divila, že nedostali žádnej úkol ![]()
A z upoutávek pak nakonec odjížděla sanitka - tak jsem zvědavá jak to dopadne - ale podle Milana to je slepák
jsem si říkala, že buď se jí nechce makat nebo TO dostala a není jí dobře ![]()
@petula.bir píše:
@luciezesvetic
taky se na to těším… a hned jsem se divila, že nedostali žádnej úkolA z upoutávek pak nakonec odjížděla sanitka - tak jsem zvědavá jak to dopadne - ale podle Milana to je slepák
jsem si říkala, že buď se jí nechce makat nebo TO dostala a není jí dobře
Mě zase napadlo,jestli není těhotná
Ale podle toho,jak říkala,ze vleže jí to nebolí,tak si myslím,ze to slepák bude,teda jestli si nevymýšlí.No tím pádem asi dohraje,nebyla úplně nesympaticka,prostě trochu jiná-mimo
@luciezesvetic píše:
Tak už se těším na dnešní sklapni, a možná mi to uniklo, ale tentokrát nedostali od statkáře žádný úkoly?
Ukol jim podle me prijede sdelit hned, jak zvoli noveho statkare… ![]()
Jn na dnešní sklapni se taky těším, ta sanita bude podle mě určo pro tu striptérku a já bych to viděla na simulantku aby byla důležitá a někdo jí litoval a ona nemusela makat. Mno uvidíme co s toho vyleze ![]()
@Barca12345 píše:
Ukol jim podle me prijede sdelit hned, jak zvoli noveho statkare…
tak v tom případě tam mají pěknou flákárnu, asi by mě to tam nebavilo, musím pořád něco dělat ![]()
Já myslím, že statkář úkoly fakt nezadal
Ale teda já jsem měla pocit, že říkal, že splnění úkolů mají dostat kvásek, nepamatujete si? ![]()
Jinak stripterka Jana může mít klidně i zaražený prdy. I když říkala, že na WC byla, nic to neznamená. Já jsem to měla před nějakou dobou a to jsem nikdy nezažila, jak moc a jak dlouho to bolelo. Musela jsem lítat po špitále, aby vyloučily slepák. A taky to nebyl. Ale bylo to fakt hrozný. Takže se necháme překvapit ![]()
@panenka87 píše:
Milana Ti Jura připomíná?:-D
Já si myslím že ti dva se nedají srovnávat. Jura mě přijde mnohem inteligentnější:-)
Nesrovnavam inteligenci, to by Jura na cele care vyhral
Mozna to je tim, ze Milan, stejne jako Jura proste vycniva z davu
Staroch mezi mladyma, a chlap mezi babama ![]()
@Fiducia píše:
Nesrovnavam inteligenci, to by Jura na cele care vyhralMozna to je tim, ze Milan, stejne jako Jura proste vycniva z davu
Staroch mezi mladyma, a chlap mezi babama
Tak když to vezmu takhle, tak to jo ![]()
@petula.bir píše:
@luciezesvetic
taky se na to těším… a hned jsem se divila, že nedostali žádnej úkolA z upoutávek pak nakonec odjížděla sanitka - tak jsem zvědavá jak to dopadne - ale podle Milana to je slepák
jsem si říkala, že buď se jí nechce makat nebo TO dostala a není jí dobře
Dle me tez slepak
K menstruaci by snad nevolali sanitku
Coz by me teda zajimalo, jak to budou delat s hygienou pri ms? ![]()
@Fiducia já bych to asi řešila tak že bych brala HA v kuse abych ms neměla, jinak si to tam neumím představit, fuj ![]()
@Fiducia píše:
Dle me tez slepakK menstruaci by snad nevolali sanitku
Coz by me teda zajimalo, jak to budou delat s hygienou pri ms?
Jana bere určitě HA a možná v kuse, tak třeba s tím problém mít nebude ![]()
ale nevím, jak to jinak budou dělat? Hlavně kam vyhazovat vložky nebo tampony? Pipku si nějak opláchnout ![]()
@panenka87 píše:
Já myslím, že statkář úkoly fakt nezadalAle teda já jsem měla pocit, že říkal, že splnění úkolů mají dostat kvásek, nepamatujete si?
No, oni se kvasku dozadovali, ale on se jen selmovsky usmal, a nerekl nic ![]()
@mamartina píše:
@Fiducia já bych to asi řešila tak že bych brala HA v kuse abych ms neměla, jinak si to tam neumím představit, fuj
No jasny!
To me nenapadlo ![]()
Holky můžu se k vám přidat
Taky koukám je to hustý..
Ten Milan to je konec vždycky koukám
se divím tomu svalnatýmu že mu jednu nebuchne