Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@panenka87 píše:
Jana bere určitě HA a možná v kuse, tak třeba s tím problém mít nebude
ale nevím, jak to jinak budou dělat? Hlavně kam vyhazovat vložky nebo tampony? Pipku si nějak opláchnout
Treba pouzivaji kalisek
Tampony bych hazela do kadiboudy, co s nima
Rozhodne je to min nechutny, nez pouzita vlozka v… no, chtela jsem napsat odpadkaci, ale jestli ho vubec maji, oni asi moc odpadu nevyprodukuji ![]()
Tyjo, nikde jsem tam nevidela toaletak ![]()
@Fiducia píše:
No, oni se kvasku dozadovali, ale on se jen selmovsky usmal, a nerekl nic
Ahaa:)
Jinak nechápu, proč se tam někdo čertil, když dostali ty peníze?
Jestli jsem to pochopila dobře, tak ty peníze na konci show shrábne vítěz, ne? A jak dlouho má Farma trvat? Přes prázdniny?
@luciezesvetic píše:
Mě zase napadlo, jestli není těhotnáAle podle toho, jak říkala, ze vleže jí to nebolí, tak si myslím, ze to slepák bude, teda jestli si nevymýšlí. No tím pádem asi dohraje, nebyla úplně nesympaticka, prostě trochu jiná-mimo
jo, dělala to zajímavější ![]()
Mě zas napadl zánět močáku, když tam spí v tý stodole. Ale to by zase asi poznala
@panenka87 píše:
Ahaa:)
Jinak nechápu, proč se tam někdo čertil, když dostali ty peníze?
Jestli jsem to pochopila dobře, tak ty peníze na konci show shrábne vítěz, ne? A jak dlouho má Farma trvat? Přes prázdniny?
Protoze chteli kvasek, a dostali marmosku a prachy
Oni proste nedokazou myslet dopredu. Videli, ze za penize si momentalne nic nekoupi, a ze by je mohli nakonec shrabnout je nenapadlo ![]()
Pokud jim privezl 100 000 a cilova castka je mega, tak predpokladam, ze tam budou 10 tydnu
Rekla bych, ze to teda pobezi pres prazdniny. Ale nevim…
@Nainuva píše:
jo, dělala to zajímavější
Mě zas napadl zánět močáku, když tam spí v tý stodole. Ale to by zase asi poznala
To by se nedrzelo jen na jedny strane
A asi tak tupa nebude, aby nepoznala ms, nebo ze ji pali pri curani… ![]()
Holky uvidíme večer
ale asi bych to viděla na ten slepák - a říkal to Milan
![]()
Jinak ve slovenský FARMĚ to bylo tak, že jim za splněný úkol dal taky ty groše a při splněném úkolu dostal co jim náleží ale pak třeba přivezl navíc čokoládu, šampony, pivo, víno, maso atd. a oni si to měli z těch peněz co dostanou koupit ![]()
Já jsem to taky pochopila tak, že za ty peníze co přivezl si pak budou kupovat…tak jsem zvědavá jak to tedy bude ![]()
@ivulk píše:
Já jsem to taky pochopila tak, že za ty peníze co přivezl si pak budou kupovat…tak jsem zvědavá jak to tedy bude
myslim, ze rikali, ze je to cast vyhry, ne?
@Fiducia píše:
Jo to rikali, za to si nic kupovat myslim nebudou ![]()
@Fiducia píše:
tak uvidíme jak to vymyslej ![]()
@ivulk píše:
tak uvidíme jak to vymyslej
Já myslím, že oni sami neví a jen to tak tipovali. nejdřív mě napadlo, že si za to pak budou kupovat nějaké jídlo, ale zase za sto tisíc? to aby chleba stál 10 tisic ne? nebo nějaké jiné věci, ale myslim že je trápí jen to jídlo. Chudák Mirek, takovej kus chlapa a dlabe mrkev s bramborama
a s tou hygienou je to určitě hustý, to mě ani nenapadlo
@luciezesvetic
Ano, jak jsem psala výše - budou si za to kupovat třeba čokoládu, šapmony a pod.
Na slovensku myslím, že bylo 10.piv nebo 2.litry vína za nějakých 2.500 grošů - nejsem si jistá ![]()
@petula.bir píše:
@luciezesvetic
Ano, jak jsem psala výše - budou si za to kupovat třeba čokoládu, šapmony a pod.Na slovensku myslím, že bylo 10.piv nebo 2.litry vína za nějakých 2.500 grošů - nejsem si jistá
Tak v tomhle poměru by to asi šlo.slovenskou farmu jsem neviděla,je možné ji zdarma někde shlédnout nebo stáhnout?
@luciezesvetic
já newím - já na ní koukala na markíze ![]()
ale možná to bude i na ulož. to ![]()