Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petttulis píše:
Sklapni! Sklapni! Sklapni! Sklapni! Prásk ho přes ty brýle
a asi ho z toho kleplo nebo nekdo klepl jemu, kdyz tam ukazali prijezd sanitky ![]()
Ale asi bude pro Janu-stripterku
co myslite?:-D
@ivulk bych řekla, že se pojedou podívat na tu Janu. ![]()
Sklapni sklapni - docela psycho co ![]()
@panenka87 píše:
a asi ho z toho kleplo nebo nekdo klepl jemu, kdyz tam ukazali prijezd sanitky
Ale asi bude pro Janu-stripterku
co myslite?:-D
aha, na tu jsem zapomněla, tak to je možný ![]()
Ta určo jela pro tu stripku… Asi si vytancovala slepák.
Jako Milan je šílenec a díky němu máme o zábavu postaráno, to je pravda.. Ale myslím, že to kolikrát přehání. Tím jak na lidi huláká nebo jak je důležitý ![]()
Fandím blondýnkám, Davidovi a Miroušovi.. ![]()
@Petttulis píše:
Ta určo jela pro tu stripku… Asi si vytancovala slepák.
Jako Milan je šílenec a díky němu máme o zábavu postaráno, to je pravda.. Ale myslím, že to kolikrát přehání. Tím jak na lidi huláká nebo jak je důležitý
Fandím blondýnkám, Davidovi a Miroušovi..
Taky tak… nebo jak rikal… budou prenasewt vodu, jen aby nemeli cas kecat… ![]()
Jako já nevím, ale mě připadá, že Milana odněkud znám a přijde mi tam schválně nastrčený.
Mě Milan připomíná reportéra z jednoho pořadu myslím na čt… jé a nevzpomenu si na jméno ![]()
Milan mě dostal s tim mravencem dal mu vybrat aby odešel z cukru a nic tak ho rozmáčk a srovnával ho s psem nebo kočkou, že ty to pochopí, je to fakt inteligent
@Nainuva píše:
Mě Milan připomíná reportéra z jednoho pořadu myslím na čt… jé a nevzpomenu si na jméno
Klíma ![]()
@Nainuva píše:
Mě Milan připomíná reportéra z jednoho pořadu myslím na čt… jé a nevzpomenu si na jméno
Klíma ![]()
S mravencem
tak ho zamáčknu a jedu dál a ne to komentovat a přemýšlet nad nesmrtelností chrousta
![]()
Jojo, to jak obhajoval zabiti mravence a ze mu dal na vyber, to me fakt dostalo ![]()
@ivulk píše:
Tak to jsem zvědavá, co se tam stane zítra, když tam jede záchranka..doufám, že to nebude jak v bulváru..to se určitě jen někdo řízl a oni z toho dělaj drama
ja myslim, ze slecna tanecnice dojela na to svoje „nemam cas litat po doktorech“ ![]()
Holky, ja jsem to nechtela psat, ale me pripomina (ne teda vyzazi) Juru tady z emimina. Nemyslim to zle
Rozhodne tim nechci rict, ze Jura je magor
Ale proste je to takovej ten typ chlapa samotare, s obrovskym rozhledem
![]()
@Fiducia píše:
Holky, ja jsem to nechtela psat, ale me pripomina (ne teda vyzazi) Juru tady z emimina. Nemyslim to zleRozhodne tim nechci rict, ze Jura je magor
Ale proste je to takovej ten typ chlapa samotare, s obrovskym rozhledem
![]()
Milana Ti Jura připomíná?:-D
Já si myslím že ti dva se nedají srovnávat. Jura mě přijde mnohem inteligentnější:-)