Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18223
30.6.12 18:28

Teda ale směju se těm fotkám :lol: proč má zabandážovaný nohy, když už evidentně chodí a je pohyblivá. A najednu stranu obdivuju, že krátce po operaci se už takhle nakrucuje na lavičce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
30.6.12 18:41

@ivulk zážitek to je.. :pankac: koukáme na to s mužem od začátku.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
779
30.6.12 18:46
@AmyLee píše:
@ivulk zážitek to je.. :pankac: koukáme na to s mužem od začátku.. :lol:

a nevíš, jeslti to bude nějak dál pokračovat? nebo to má jen takhle málo dílů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.6.12 19:30
@mamartina píše:
http://www.super.cz/…operaci.htmltak už vím jak to s ní je :mrgreen:

Díky :palec: Ty jo, to těm ostatním musela spadnout čelist, když ji to nikdo nevěřil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.6.12 19:31
@ivulk píše:
Holky jelikož bylo v telce kulový tak jsem si pustila na jojtv. sk jmenuje se to extrémní rodiny má to tam zatim jen asi 4díly..ale celou dobu jsem u toho nezavřela pusu..:-D 8o 8o 8o normálně jsem i chvílema přestávala dýchat..jestli budete mít chvilku čas určitě na to koukněte..je to zážitek :-D

Já jsem snažila na to dívat ale když já jim skoro nic nerozumím. To je taková rychlá slovenština, že jim fakt prd rozumím ale věřím, že to musí být šílený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.6.12 19:33
@Nainuva píše:
Teda ale směju se těm fotkám :lol: proč má zabandážovaný nohy, když už evidentně chodí a je pohyblivá. A najednu stranu obdivuju, že krátce po operaci se už takhle nakrucuje na lavičce :palec:

Třeba má tak chlupatý nohy, že si je radši nechala před fotografem zavázat :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
30.6.12 19:34
@Nainuva píše:
Teda ale směju se těm fotkám :lol: proč má zabandážovaný nohy, když už evidentně chodí a je pohyblivá. A najednu stranu obdivuju, že krátce po operaci se už takhle nakrucuje na lavičce :palec:

Bandaz nohou se dela vetsinou po kazde operaci skrz trombozu a vetsinou se nechavaji zavazane tyden :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.6.12 19:39
@Sasanka30 píše:
Bandaz nohou se dela vetsinou po kazde operaci skrz trombozu a vetsinou se nechavaji zavazane tyden :-)

Jojo, je to určitě tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
30.6.12 19:44
@panenka87 píše:
Jojo, je to určitě tak :palec:
:mrgreen: jsem si rikala, ze bych rada potkala toho Milana v hospode, nekde, kde bych parila a normalne ja buch ho asi necim pretahla, kdyby zacal takhle vysilovat, bych to nevydrzela :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.6.12 19:47
@Sasanka30 píše: :mrgreen: jsem si rikala, ze bych rada potkala toho Milana v hospode, nekde, kde bych parila a normalne ja buch ho asi necim pretahla, kdyby zacal takhle vysilovat, bych to nevydrzela :mrgreen:

No jé je! Já bych ho asi nějak vyprovokovala abych se s ním mohla pohádat. Mě by zajímalo jak by to dopadlo :mrgreen: Mám pocit, že na moje argumenty by neměl :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
30.6.12 19:49
@panenka87 píše:
Já jsem snažila na to dívat ale když já jim skoro nic nerozumím. To je taková rychlá slovenština, že jim fakt prd rozumím ale věřím, že to musí být šílený :)

aha, tak stím jsem problém neměla :think: takže jsem si to náležitě užila :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
30.6.12 19:53
@panenka87 píše:
No jé je! Já bych ho asi nějak vyprovokovala abych se s ním mohla pohádat. Mě by zajímalo jak by to dopadlo :mrgreen: Mám pocit, že na moje argumenty by neměl :nevim: :lol:

Taky bych ho vyprovokovala, o tom zadna :mrgreen: ale delala jsem 10 let v hospode a osledni roky v herne, chodi tam strasne moc debi. u a ruznych psychousu, ale podoba Milana mi tam snad nikdy neprisla a docela me to mrzi :mrgreen: taky bych ho myslum zaslapala argumentama do zeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.6.12 19:53
@ivulk píše:
aha, tak stím jsem problém neměla :think: takže jsem si to náležitě užila :lol: :lol:

zkusím to najít ještě někde na netu a skouknu to se sluchátky na uších :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.6.12 19:57
@Sasanka30 píše:
Taky bych ho vyprovokovala, o tom zadna :mrgreen: ale delala jsem 10 let v hospode a osledni roky v herne, chodi tam strasne moc debi. u a ruznych psychousu, ale podoba Milana mi tam snad nikdy neprisla a docela me to mrzi :mrgreen: taky bych ho myslum zaslapala argumentama do zeme :mrgreen:

Já mám z jeho osobnosti prostě pocit, že musel být v dětství šikanovanej nebo ponižovanej, protože mě přijde na jednu stranu hrozně ustrašenej a ostražitej, útočnej, připravenej na na útok nebo obranu :nevim: není úplně v pořádku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
30.6.12 19:59
@ivulk píše:
a nevíš, jeslti to bude nějak dál pokračovat? nebo to má jen takhle málo dílů?

no mělo by to pokračovat.. dávají to myslím 1× za měsíc.. :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí