Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda ale směju se těm fotkám
proč má zabandážovaný nohy, když už evidentně chodí a je pohyblivá. A najednu stranu obdivuju, že krátce po operaci se už takhle nakrucuje na lavičce ![]()
@AmyLee píše:
@ivulk zážitek to je..koukáme na to s mužem od začátku..
a nevíš, jeslti to bude nějak dál pokračovat? nebo to má jen takhle málo dílů?
@mamartina píše:
http://www.super.cz/…operaci.htmltak už vím jak to s ní je
Díky
Ty jo, to těm ostatním musela spadnout čelist, když ji to nikdo nevěřil ![]()
@ivulk píše:
Holky jelikož bylo v telce kulový tak jsem si pustila na jojtv. sk jmenuje se to extrémní rodiny má to tam zatim jen asi 4díly..ale celou dobu jsem u toho nezavřela pusu..:-D![]()
![]()
normálně jsem i chvílema přestávala dýchat..jestli budete mít chvilku čas určitě na to koukněte..je to zážitek
Já jsem snažila na to dívat ale když já jim skoro nic nerozumím. To je taková rychlá slovenština, že jim fakt prd rozumím ale věřím, že to musí být šílený ![]()
@Nainuva píše:
Teda ale směju se těm fotkámproč má zabandážovaný nohy, když už evidentně chodí a je pohyblivá. A najednu stranu obdivuju, že krátce po operaci se už takhle nakrucuje na lavičce
Třeba má tak chlupatý nohy, že si je radši nechala před fotografem zavázat
![]()
@Nainuva píše:
Teda ale směju se těm fotkámproč má zabandážovaný nohy, když už evidentně chodí a je pohyblivá. A najednu stranu obdivuju, že krátce po operaci se už takhle nakrucuje na lavičce
Bandaz nohou se dela vetsinou po kazde operaci skrz trombozu a vetsinou se nechavaji zavazane tyden ![]()
@Sasanka30 píše:
Bandaz nohou se dela vetsinou po kazde operaci skrz trombozu a vetsinou se nechavaji zavazane tyden
Jojo, je to určitě tak ![]()
@panenka87 píše:
Jojo, je to určitě tak
@Sasanka30 píše:jsem si rikala, ze bych rada potkala toho Milana v hospode, nekde, kde bych parila a normalne ja buch ho asi necim pretahla, kdyby zacal takhle vysilovat, bych to nevydrzela
No jé je! Já bych ho asi nějak vyprovokovala abych se s ním mohla pohádat. Mě by zajímalo jak by to dopadlo
Mám pocit, že na moje argumenty by neměl
![]()
@panenka87 píše:
Já jsem snažila na to dívat ale když já jim skoro nic nerozumím. To je taková rychlá slovenština, že jim fakt prd rozumím ale věřím, že to musí být šílený
aha, tak stím jsem problém neměla
takže jsem si to náležitě užila
![]()
@panenka87 píše:
No jé je! Já bych ho asi nějak vyprovokovala abych se s ním mohla pohádat. Mě by zajímalo jak by to dopadloMám pocit, že na moje argumenty by neměl
![]()
Taky bych ho vyprovokovala, o tom zadna
ale delala jsem 10 let v hospode a osledni roky v herne, chodi tam strasne moc debi. u a ruznych psychousu, ale podoba Milana mi tam snad nikdy neprisla a docela me to mrzi
taky bych ho myslum zaslapala argumentama do zeme ![]()
@ivulk píše:
aha, tak stím jsem problém nemělatakže jsem si to náležitě užila
![]()
zkusím to najít ještě někde na netu a skouknu to se sluchátky na uších ![]()
@Sasanka30 píše:
Taky bych ho vyprovokovala, o tom zadnaale delala jsem 10 let v hospode a osledni roky v herne, chodi tam strasne moc debi. u a ruznych psychousu, ale podoba Milana mi tam snad nikdy neprisla a docela me to mrzi
taky bych ho myslum zaslapala argumentama do zeme
Já mám z jeho osobnosti prostě pocit, že musel být v dětství šikanovanej nebo ponižovanej, protože mě přijde na jednu stranu hrozně ustrašenej a ostražitej, útočnej, připravenej na na útok nebo obranu
není úplně v pořádku ![]()
@ivulk píše:
a nevíš, jeslti to bude nějak dál pokračovat? nebo to má jen takhle málo dílů?
no mělo by to pokračovat.. dávají to myslím 1× za měsíc.. ![]()