Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8428
30.6.12 20:01
@panenka87 píše:
Já mám z jeho osobnosti prostě pocit, že musel být v dětství šikanovanej nebo ponižovanej, protože mě přijde na jednu stranu hrozně ustrašenej a ostražitej, útočnej, připravenej na na útok nebo obranu :nevim: není úplně v pořádku :think:

Jo to urcite, psychicka porucha tam je hodne videt a vetsinou si to prinaseji z detstvi, nemel to urcite jednoduchy, to asi fakt ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
30.6.12 20:06

@ivulk Dík za tip, až budu mít někdy časík tak to zkouknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.6.12 20:25
@Sasanka30 píše:
Jo to urcite, psychicka porucha tam je hodne videt a vetsinou si to prinaseji z detstvi, nemel to urcite jednoduchy, to asi fakt ne :think:

Teoreticky nám ho může být líto ale už je dospělý chlap, zodpovědný za svoje chování. Takže nikdo na něj brát ohledy nemusí. Je ale jasný, že ho tam vybrali schválně, protože se dost vybočuje od ostatních, tak aby to bylo zajímavější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.6.12 20:27

Holky, přihlásily by jste se do takového pořadu? Já sama nevím :) Jsem trošku ráda středem pozornosti a ráda bavím okolí, přiznávám se :oops: Tak když se vždycky dodívám a pak usínám představuju si, co bych řekla, udělala já, kdybych tam byla. Až mě z toho hrabe :zed: :mrgreen: Ale kdyby mělo dojít na věc, asi bych odvahu fakt neměla, přihlásit se tam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
30.6.12 20:29
@panenka87 píše:
Teoreticky nám ho může být líto ale už je dospělý chlap, zodpovědný za svoje chování. Takže nikdo na něj brát ohledy nemusí. Je ale jasný, že ho tam vybrali schválně, protože se dost vybočuje od ostatních, tak aby to bylo zajímavější :)

Taky si myslim, ze je tam naschval, fakt me bavi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
30.6.12 20:31
@panenka87 píše:
Holky, přihlásily by jste se do takového pořadu? Já sama nevím :) Jsem trošku ráda středem pozornosti a ráda bavím okolí, přiznávám se :oops: Tak když se vždycky dodívám a pak usínám představuju si, co bych řekla, udělala já, kdybych tam byla. Až mě z toho hrabe :zed: :mrgreen: Ale kdyby mělo dojít na věc, asi bych odvahu fakt neměla, přihlásit se tam :think:

O tom jsem taky premyslela, nejsem zadna stydlivka, ale nevim, jestli bych tam osobne sla :mrgreen: me by asi hned vyhodili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.6.12 20:32

@Sasanka30 Proč myslíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
30.6.12 20:36
@panenka87 píše:
Holky, přihlásily by jste se do takového pořadu? Já sama nevím :) Jsem trošku ráda středem pozornosti a ráda bavím okolí, přiznávám se :oops: Tak když se vždycky dodívám a pak usínám představuju si, co bych řekla, udělala já, kdybych tam byla. Až mě z toho hrabe :zed: :mrgreen: Ale kdyby mělo dojít na věc, asi bych odvahu fakt neměla, přihlásit se tam :think:

Ne nikdy :D ale já zas naopak moc nemusím bejt středem pozornosti 8) Ty jo tak se někam ženský přihlaste, budu vám fandit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
30.6.12 20:37
@panenka87 píše:
@Sasanka30 Proč myslíš? :)

Ja bych asi porusovala furt pravidla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
30.6.12 20:38
@mamartina píše:
Ne nikdy :D ale já zas naopak moc nemusím bejt středem pozornosti 8) Ty jo tak se někam ženský přihlaste, budu vám fandit :mrgreen:
:mrgreen: to si hodna, ale ted by to melo rychly spad, jak jsem tehotna, tak ze me uplnyho flegmouse se stal nervak :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.6.12 20:50
@Sasanka30 píše: :mrgreen: to si hodna, ale ted by to melo rychly spad, jak jsem tehotna, tak ze me uplnyho flegmouse se stal nervak :mrgreen:

Taky jsem těhotná a ještě asi na pár let nikam nevyrazím, sama, na více dní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
30.6.12 20:52
@panenka87 píše:
Taky jsem těhotná a ještě asi na pár let nikam nevyrazím, sama, na více dní :mrgreen:

Kdyby si to mela v planu, jdu do toho s Tebou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.6.12 20:54
@Sasanka30 píše:
Kdyby si to mela v planu, jdu do toho s Tebou :mrgreen: :mrgreen:

Dobře, budu si to pamatovat :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
30.6.12 20:59
@panenka87 píše:
Dobře, budu si to pamatovat :palec: :lol:

Ale musi tam byt nekdo podobny Milanovi :mrgreen: bo aspon pekny chlapi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.6.12 21:01
@Sasanka30 píše:
Ale musi tam byt nekdo podobny Milanovi :mrgreen: bo aspon pekny chlapi :mrgreen:
:D :D :D věřím, že takový podobný exot jako Milan ta určitě bude. S těma pěknýma chlapa nevím. Ale myslím, že i to tam bude, aby nalákali divačky k bedně :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí