Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13770
1.7.12 22:08

@mamartina No jsem zvědavá koho zvolil. Ale aji bych řekla, že zvolil toho Míru?(nemůžu si vzpomenout :zed: ) podle mě nemá potřebu jim zavařit, zdál se mě docela nad věcí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
1.7.12 22:17

Já myslím, že to bude Mirek :think: a ten dá za sluhu Milana a to bude teprve zajímavééé :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
1.7.12 22:21

Já myslela, že volit bude opět Tereza???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
2.7.12 09:05

@Petttulis No ono to tak vyznělo v ukázce, protože říkala „já volím…“ ale na začátku taky říkala, že dalšího farmáře bude volit ten, kdo vypadne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4526
2.7.12 09:06

Necháme se překvapit, ale jsem na to taky zvědavá. Ale představa farmáře Mirka a sluhy Milana je dost vtipná :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
2.7.12 09:14

@xjanik Já nevím proč, já mám takovej pocit, že si Milana za otroka nevezme :) Myslím si, že se nad ním slituje. Uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
2.7.12 11:30

Tak jsem to teď dokoukala.
Milan- psychopat. Ani bych se nedivila, kdyby mu někdo flákl, za to řvaní a jednání,. Však mu taky pěkně sklaplo, když mu utekla koza. Na druhou stranu jako farmář se má postarat o pořádek a je dobře, že si dupl. Ale všeho s mírou. A to sklapni bylo prostě trapácký.
Jinak se nedivím, že si David vybral Kubíka. Pokud chtěl vyhrát, veme si nejslabšího. Ale mohl čekat, že si Kuba vybere vědomostní soutěž. Spíš mi teď teda přijde, že ho to tam nebavilo a chtěl domů.

A jak hned zdrbli Janu- no, ženský se předvedly. Samozřejmě i ti chlapi, ale ženský jsou na tohle hrozný a tam se to jen potvrdilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
2.7.12 11:32

@Nainuva Souhlasím se vším :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
2.7.12 12:03
@Nainuva píše:
Tak jsem to teď dokoukala.
Milan- psychopat. Ani bych se nedivila, kdyby mu někdo flákl, za to řvaní a jednání,. Však mu taky pěkně sklaplo, když mu utekla koza. Na druhou stranu jako farmář se má postarat o pořádek a je dobře, že si dupl. Ale všeho s mírou. A to sklapni bylo prostě trapácký.
Jinak se nedivím, že si David vybral Kubíka. Pokud chtěl vyhrát, veme si nejslabšího. Ale mohl čekat, že si Kuba vybere vědomostní soutěž. Spíš mi teď teda přijde, že ho to tam nebavilo a chtěl domů.A jak hned zdrbli Janu- no, ženský se předvedly. Samozřejmě i ti chlapi, ale ženský jsou na tohle hrozný a tam se to jen potvrdilo.

kde si na to koukala? já jsem si chtěla kousek co mi utekl pustit, ale na stránkých novy mi to ukazuje, že jedině za peníze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
2.7.12 12:13
@panenka87 píše:
@Petttulis No ono to tak vyznělo v ukázce, protože říkala „já volím…“ ale na začátku taky říkala, že dalšího farmáře bude volit ten, kdo vypadne :nevim:

Tak Tereza říkala slovo volím proto, že četla ten dopis od Davida.
Jinak myslím, že David klidně mohl ten almanach číst a řekl, že nečetl aby nevypadal blbě, když nebude znát odpovědi. Ale kdo ví. Ale Milana jako otroka si teda fakt nedovedu představit. Jsem teda zvědavá jaký dostanou trest za tu puštěnou kozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
2.7.12 12:30

@ivulk my si to nahráváme doma :potlesk:

Myslím, že Milan by otroka nezvládl. :mrgreen: a ostatní by se po něm asi i vozili.
Na trest za kozu jsem taky zvědavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
2.7.12 12:43

Teda nevím, ale některé otázky byly vyloženě debilní, skoro jak ty televizní SMS soutěže, kdy jedna možnost je správná a druhá totál mimo mísu (třeba griláž - siláž :lol: ), takže i kdyby to nečetl, tak blbej snad není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
2.7.12 12:58

@strelish
Souhlasím :-D já jsem jako nevěděla asi jen 1. otázku… a to jsem holka z „města“ :-D

@Iduska, @Nainuva, @Iduska
Holky taky jsem zvědavá jaký dostanou trest!!! Myslela jsem, že jim ho dá už Terka ale určo dostanou kapky od hospodáře :-D a budou jí muset zaplatit z těch peněz… Jiank si myslím, že jim pak třeba nedá nějakou odměnu (něco navíc)

Já bych chtěla vidět Milana jako sluhu :-D :lol: :lol: :lol:
Ale myslím si, že každej by si tam vybral Kubíka!!!aby měl jistotu, že se vrátí :-) nelíbilo se mi jak Kubík Davida odsoudil… to jako, že je gay a tak nějak zženštělej si ho nikdo nemůže vybrat do duelu? když na to nemá tak ať do takéhle soutěže nechodí - nic proti němu nemám ale nelíbilo se mi to. Prostě je tam a musí fungovat jako každý jiný - bez vyjímek :zed:
Ale taky bych řekla, že se na to ani nepodíval - chtěl domů za rodinou! Už jak to říkal, že jak volil nezi návratem na farmu a rodinou a vybral si rodinu - tak je to jasný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
2.7.12 12:58
@strelish píše:
Teda nevím, ale některé otázky byly vyloženě debilní, skoro jak ty televizní SMS soutěže, kdy jedna možnost je správná a druhá totál mimo mísu (třeba griláž - siláž :lol: ), takže i kdyby to nečetl, tak blbej snad není :mrgreen:

Tak tuhle David zrovna věděl a Kubí řekl silo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
2.7.12 13:07

Já se divim, že když vypadla striptérka, tak že nechali odejít někoho dalšího..jako že jim tam teĎ bude jeden chybět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí