Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7899
3.7.12 09:08
@ivulk píše:
Holky co se tam dneska stalo? já jsem to nestihla a nemůžu najít kde jestli to někde jde shlídnout zadarmo ze záznamu :|

David zvolil pro příští týden nového farmáře Sáru které je 20 let a ta se tam rozbulila že je mladá a nemůže být farmářem atd.. nedá se to moc popsat to se musí vidět. na ulozto to není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
3.7.12 09:11
@panenka87 píše:
Teda ta Sára je fakt děcko ještě. Neměla tam lozit, když se všeho bojí. Já ji prostě nemusím :nevim: A vůbec všechny ženský mě tam už vytáčejí. :)

Mě taky ty ženský nějak nesedí, hlavně teď nejvíc Libuše a blondýna s naušnicí v obočí :cert: Můj favorit ze všech farmářů je Míra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
3.7.12 09:17

Dneska volba sluhů, to jsem zvědavá koho si vybere :D Tak dávám tipy že s kluků toho blonďáka a z ženskejch asi tu blondýnku Šárku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
3.7.12 09:34
@mamartina píše:
Mě taky ty ženský nějak nesedí, hlavně teď nejvíc Libuše a blondýna s naušnicí v obočí :cert: Můj favorit ze všech farmářů je Míra :lol:

Tak Libuška mi tam taky nesedí, působí na mě moc falešně. Ale třeba ji křivdím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
3.7.12 10:18

Holky, taky jsem to neviděla ale už si to stahuju :-D
Tady je odkaz - kdyby měl někdo zájem :-D

http://www.ulozto.cz/…2-7-2012-avi?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
3.7.12 10:46
@mamartina píše:
Dneska volba sluhů, to jsem zvědavá koho si vybere :D Tak dávám tipy že s kluků toho blonďáka a z ženskejch asi tu blondýnku Šárku 8)

nee vubec. Proc by si vybirala lidi, s kteryma si rozumi? Jeden z tech sluhu jde do duelu, takze je sance, ze ten koho si vybere vypadne. A sama tedka rikala, ze si zkusi vybrat tak, aby vypadl ten clovek, ktereho tam nemusi.

Podle me Sara neni tak hloupoucka jak si tady myslite. Ona vi co dela a dobre si vsechno promysli. Bylo to videt i na tom jak oduvodnila svuj vyber Davida. Jedina rekla pravdu a jedina si vybirala podle toho co bylo pro ni nejvyhodnejsi z hlediska souteze. Akorat je to proste jeste mlada cista holka, ktera si vsechno hrozne bere.

Koho si vybere do duelu me taky zajima. Vubec netusim koho tam nema rada. Jestli taky Milana?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
3.7.12 10:56
@petula.bir píše:
Holky, taky jsem to neviděla ale už si to stahuju :-D
Tady je odkaz - kdyby měl někdo zájem :-Dhttp://www.ulozto.cz/…2-7-2012-avi?…

jéé díky jdu na to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
3.7.12 11:03

@Manifee Jenže ona si vybere jen ty sluhy(dvě ženský) a pak myslím o tom rozhodujou všichni kdo půjde do duelu s těch dvou, že? :think: a ten koho vyberou si pak vybere soupeře. Taky jsem zvědavá ale koho tam ona z ženských nemusí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
3.7.12 11:05

Teda prd! ona si vlastně vybere jednu ženu a jednoho chlapa za sluhy, tak to jooo :zed: já jsem trdlo! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.7.12 11:05

@panenka87 Vybere si dva sluhy - muže a ženu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
3.7.12 11:09

@Pipet Jojo, bylo to tak minule. Já jsem si to nějak popletla, proto jsem napsala tu kravinu v tom mém předešlém příspěvku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
3.7.12 12:38
@panenka87 píše:
Teda ta Sára je fakt děcko ještě. Neměla tam lozit, když se všeho bojí. Já ji prostě nemusím :nevim: A vůbec všechny ženský mě tam už vytáčejí. :)

Ahoooj, tak už jsem zas tady… :mrgreen: :mrgreen: No Sára to trochu nezvládla a jinak mě ženský nevaděj, protože kráááásně prší :mrgreen: :mrgreen:
Jo a ten horor jsem zkoukla až dneska někdy ve tři ráno a mazec Ti povim, ted do toho ještě bouřka a měla jsem co dělat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
3.7.12 13:40
@mamartina píše:
Sára mě taky dost překvapila, ale vadí mě že se osočujou pořád, ježiš vždyť jsem mladá nemůžu bejt farmář, nebo včera Jakub že je nefér že si david vybral do duelu jeho, tak sakra jednou je to hra a šli tam do toho kvůli tomu a né že je tam bude někdo litovat jaký jsou chudinky :zed: Začíná mě sr. t Libuše ty její kecy že je nepostradatelná v kuchyni, no vyzrála na to pěkně se ulejt z jiné práce, baba je pěkně vyčuraná :cert:

@mamartina Přesně tak! Navíc mě zaráží, že se ty lidi ve 20letech bojej spát někde sami :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
3.7.12 13:44
@tehuzu píše:
@mamartina Přesně tak! Navíc mě zaráží, že se ty lidi ve 20letech bojej spát někde sami :zed:

To neni o tom kolik jim je, někdo to tak prostě má, že se bojí sám…někdo má strach z pavouku, hadu z lidí a někdo ze samoty, mám takovou kamarádku a je ji 40 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
3.7.12 13:46

Sluha by mohl být Milan, to by byl mazec z farmáře týdne hned být pasován na sluhu.
A druhý sluha by mohla být Michaela, na mě působí nemastně, neslaně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky