Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13142
3.7.12 15:23

@Sasanka30 Tak se podívej na víc dílů, některé jsou opravdu luxusní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
3.7.12 15:24
@kometa32 píše:
Tak nějak, já v těhotenství zase koukala na všechny díly z Jojky - Soudní síň. :D
:mrgreen: ježíši tak tos byla horší jak já :mrgreen: na to mám úplně averzi na tenhle pořad :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
3.7.12 15:25
@kometa32 píše:
@Sasanka30 Tak se podívej na víc dílů, některé jsou opravdu luxusní :lol:

To věřim, jsem na to uplně zapoměla, díky za připomenutí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
@Sasanka30 píše:
No tak se jdu po tom podivat jestli to někde je :mrgreen: :mrgreen:

je to na ulož to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770

@Sasanka30 Ahoooj :) No já jsem už bála, co se stalo s Tebou. Jestli Tě třeba při tom filmu nekleplo 8o to bych si neodpustila :zed:
Ale docela pěknej horůrek, že? :mrgreen: ty jsi měla ještě do toho tu bouřku? Tak to je mazec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
3.7.12 15:26
@rohlice píše:
je to na ulož to :palec:

nedala by si mi prosím odkaz…díkyyyy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
3.7.12 15:27
@panenka87 píše:
@Sasanka30 Ahoooj :) No já jsem už bála, co se stalo s Tebou. Jestli Tě třeba při tom filmu nekleplo 8o to bych si neodpustila :zed:
Ale docela pěknej horůrek, že? :mrgreen: ty jsi měla ještě do toho tu bouřku? Tak to je mazec :palec:

No s tim klepnutím jsem nebyla daleko, bylo to ale dobrý, jen kdyby mě někdo pozoroval, tak se hodně pobaví :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
3.7.12 15:30

„Dospělí lidé a neuhlídáte jednu kozu. Tu uhlídají malé děti. Ještě, než jsem odjel, jsem říkal, abyste si udělali čtyři ploty. Vždyť vy si musíte oplotit i to pole nebo vám to rozryjí prasata a nebudete mít žádné brambory. Ne, já nebudu mít žádné brambory!“ křičel na soutěžící vytočený Šamal. Ti jen koukali do země a snažili se ho uchlácholit tím, že za trest udělají nějakou práci navíc.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
3.7.12 15:33
@Sasanka30 píše:
To neni o tom kolik jim je, někdo to tak prostě má, že se bojí sám…někdo má strach z pavouku, hadu z lidí a někdo ze samoty, mám takovou kamarádku a je ji 40 :nevim:

@Sasanka30 Ano to chápu, ale pokud se někdo hlásí do reality show na farmu, tak se nepředpokládá, že se bude bát samoty nebo pavouků.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
3.7.12 15:34
@tehuzu píše:
@Sasanka30 Ano to chápu, ale pokud se někdo hlásí do reality show na farmu, tak se nepředpokládá, že se bude bát samoty nebo pavouků.. :nevim:

Tak to je jasný, já bych tam skrz ty hajzliky chlupatý taky nemohla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142

@tehuzu Tak s tím musím souhlasit, mám stejný názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
@Sasanka30 píše:
No s tim klepnutím jsem nebyla daleko, bylo to ale dobrý, jen kdyby mě někdo pozoroval, tak se hodně pobaví :mrgreen: :mrgreen:

To věřím! ale zvládla jsi to :palec: já bych to nedala, horor v noci a při bouřce! :)

Příspěvek upraven 03.07.12 v 15:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
3.7.12 15:37
@panenka87 píše:
To věřím! ale zvládla jsi to :palec: já bych to nedala, hor v noci a při bouřce! :)

No jo, jenže já neměla nic jiného stáhnutého, v televizi nic, tak jsem si řikala, že to bude v poho, ale ta bouřka mi dala zabrat to Ti povim…to byly rány jak z děla a občas to vyšlo i na situaci, kdy jsem se bála a tohle to ještě zhoršilo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
3.7.12 15:41
@Sasanka30 píše:
No jo, jenže já neměla nic jiného stáhnutého, v televizi nic, tak jsem si řikala, že to bude v poho, ale ta bouřka mi dala zabrat to Ti povim…to byly rány jak z děla a občas to vyšlo i na situaci, kdy jsem se bála a tohle to ještě zhoršilo :mrgreen: :mrgreen:
říkám, já bych se pokakala do aleluja :mrgreen: :mrgreen:
Tak ještě můžeš postahovat ty ostatní doporučené filmy, to už zvládneš v pohodě :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
3.7.12 15:42

@Sasanka30 Já bych asi vykvetla z těch lidí  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie