Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sasanka30 Tak se podívej na víc dílů, některé jsou opravdu luxusní ![]()
@kometa32 píše:
Tak nějak, já v těhotenství zase koukala na všechny díly z Jojky - Soudní síň.
@kometa32 píše:
@Sasanka30 Tak se podívej na víc dílů, některé jsou opravdu luxusní
To věřim, jsem na to uplně zapoměla, díky za připomenutí ![]()
@Sasanka30 píše:
No tak se jdu po tom podivat jestli to někde je![]()
je to na ulož to ![]()
@Sasanka30 Ahoooj
No já jsem už bála, co se stalo s Tebou. Jestli Tě třeba při tom filmu nekleplo
to bych si neodpustila ![]()
Ale docela pěknej horůrek, že?
ty jsi měla ještě do toho tu bouřku? Tak to je mazec ![]()
@rohlice píše:
je to na ulož to
nedala by si mi prosím odkaz…díkyyyy
![]()
@panenka87 píše:
@Sasanka30 AhooojNo já jsem už bála, co se stalo s Tebou. Jestli Tě třeba při tom filmu nekleplo
to bych si neodpustila
Ale docela pěknej horůrek, že?ty jsi měla ještě do toho tu bouřku? Tak to je mazec
No s tim klepnutím jsem nebyla daleko, bylo to ale dobrý, jen kdyby mě někdo pozoroval, tak se hodně pobaví
![]()
„Dospělí lidé a neuhlídáte jednu kozu. Tu uhlídají malé děti. Ještě, než jsem odjel, jsem říkal, abyste si udělali čtyři ploty. Vždyť vy si musíte oplotit i to pole nebo vám to rozryjí prasata a nebudete mít žádné brambory. Ne, já nebudu mít žádné brambory!“ křičel na soutěžící vytočený Šamal. Ti jen koukali do země a snažili se ho uchlácholit tím, že za trest udělají nějakou práci navíc.
![]()
@Sasanka30 píše:
To neni o tom kolik jim je, někdo to tak prostě má, že se bojí sám…někdo má strach z pavouku, hadu z lidí a někdo ze samoty, mám takovou kamarádku a je ji 40
@Sasanka30 Ano to chápu, ale pokud se někdo hlásí do reality show na farmu, tak se nepředpokládá, že se bude bát samoty nebo pavouků.. ![]()
@tehuzu píše:
@Sasanka30 Ano to chápu, ale pokud se někdo hlásí do reality show na farmu, tak se nepředpokládá, že se bude bát samoty nebo pavouků..
Tak to je jasný, já bych tam skrz ty hajzliky chlupatý taky nemohla
![]()
@Sasanka30 píše:
No s tim klepnutím jsem nebyla daleko, bylo to ale dobrý, jen kdyby mě někdo pozoroval, tak se hodně pobaví![]()
To věřím! ale zvládla jsi to
já bych to nedala, horor v noci a při bouřce! ![]()
Příspěvek upraven 03.07.12 v 15:39
@panenka87 píše:
To věřím! ale zvládla jsi tojá bych to nedala, hor v noci a při bouřce!
No jo, jenže já neměla nic jiného stáhnutého, v televizi nic, tak jsem si řikala, že to bude v poho, ale ta bouřka mi dala zabrat to Ti povim…to byly rány jak z děla a občas to vyšlo i na situaci, kdy jsem se bála a tohle to ještě zhoršilo
![]()
@Sasanka30 píše:říkám, já bych se pokakala do aleluja
No jo, jenže já neměla nic jiného stáhnutého, v televizi nic, tak jsem si řikala, že to bude v poho, ale ta bouřka mi dala zabrat to Ti povim…to byly rány jak z děla a občas to vyšlo i na situaci, kdy jsem se bála a tohle to ještě zhoršilo![]()