Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
2.7.12 13:11

@ivulk tak co víš třeba jim tam pošlou nějakou náhradnici :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4526
2.7.12 13:26

A třeba se striptérka vrátí? :think: To by Libušce spadla čelist :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
2.7.12 15:28

@xjanik vrátí se a nebude se moct namáhat :lol: to by teprve všichni pěnili :lol:
Jinak jako trest jsem taky myslela peníze, nebo jim třeba vemou nějaké jídlo, nebo nedají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
2.7.12 15:43
@xjanik píše:
A třeba se striptérka vrátí? :think: To by Libušce spadla čelist :)

já si myslím, že se striptérka vrátí, aby to udělali zajímavější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
2.7.12 17:02

Já si taky myslim ze po lečení ji vrati zpet na farmu (jak dlouho se lezi po slepáku)? Bude mít úlevy a všivhni buou pěnit vzteky!!

uz se dnes tesim na dalsi dil!!!
Za utečenou kozu asi nedostanou kvásek :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
2.7.12 20:46

Boože, ta bloncka je trapná, jak se směje Vostrý, že se jí zdaj erotický sny. Si jako myslí, že po 40tce končí cesuální život? Puberťačka 8o

haha, pardon místo secuální samozřejmě sexuální :D

Příspěvek upraven 02.07.12 v 20:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
2.7.12 20:49
@Nainuva píše:
Boože, ta bloncka je trapná, jak se směje Vostrý, že se jí zdaj erotický sny. Si jako myslí, že po 40tce končí cesuální život? Puberťačka 8o

Také mi nesedí.. pipka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
2.7.12 20:55

Dneska na to nemám vůbec čaaas, furt po mně někdo něco chce :roll: ale teď už si k tomu sedám a dejte mi všichni pokoj :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
2.7.12 21:24

Tak Sára, to je teda šok, co? :lol: Jsem na ní zvědavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
2.7.12 21:31

Taky jsem na ní zvědavá. Jen mě udivila ta její reakce. Že je jí jen 20, no, to tam neměla chodit :mrgreen: však ona to nějak zvládne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
2.7.12 21:35

Sára mě taky dost překvapila, ale vadí mě že se osočujou pořád, ježiš vždyť jsem mladá nemůžu bejt farmář, nebo včera Jakub že je nefér že si david vybral do duelu jeho, tak sakra jednou je to hra a šli tam do toho kvůli tomu a né že je tam bude někdo litovat jaký jsou chudinky :zed: Začíná mě sr. t Libuše ty její kecy že je nepostradatelná v kuchyni, no vyzrála na to pěkně se ulejt z jiné práce, baba je pěkně vyčuraná :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
2.7.12 22:40

@mamartina se vším souhlas. A to jak tam říkali, že pizza je plýtvání potravinama- hlavně jestli měl každej jeden, nebo dva trojúhelníčky, to souhlasím. Mohli z toho určitě udělat plnohodnotnější jídlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
2.7.12 22:51
@mamartina píše:
Sára mě taky dost překvapila, ale vadí mě že se osočujou pořád, ježiš vždyť jsem mladá nemůžu bejt farmář, nebo včera Jakub že je nefér že si david vybral do duelu jeho, tak sakra jednou je to hra a šli tam do toho kvůli tomu a né že je tam bude někdo litovat jaký jsou chudinky :zed: Začíná mě sr. t Libuše ty její kecy že je nepostradatelná v kuchyni, no vyzrála na to pěkně se ulejt z jiné práce, baba je pěkně vyčuraná :cert:

Moje řeč.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
2.7.12 23:28

Holky co se tam dneska stalo? já jsem to nestihla a nemůžu najít kde jestli to někde jde shlídnout zadarmo ze záznamu :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
3.7.12 08:49

Teda ta Sára je fakt děcko ještě. Neměla tam lozit, když se všeho bojí. Já ji prostě nemusím :nevim: A vůbec všechny ženský mě tam už vytáčejí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí