Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@panenka87 píše:
To by jsme si na něj musely posvítit svíčkou, nebo nějakou petrolejkou, tak snad by jsme nevyhořely
Bysme ho ještě zapálili
![]()
A je na horor zaděláno
![]()
@Nainuva píše:
jo to se mi taky stalo. Koukala jsem do pc a slyším nějakou ženskou. Zvednu hlavu a on to Milan![]()
Já si to ze začátku taky myslela, že mluví ženská
![]()
@Nainuva píše:
jo to se mi taky stalo. Koukala jsem do pc a slyším nějakou ženskou. Zvednu hlavu a on to Milan![]()
@Sasanka30 píše:
Já si to ze začátku taky myslela, že mluví ženská![]()
nejsem v tom sama ![]()
@panenka87 píše:
nejsem v tom sama
To nejsi, asi má přiskřípnutý kulky
![]()
@Sasanka30 píše:
Bysme ho ještě zapálili![]()
![]()
A je na horor zaděláno![]()
No to by byl horor. To by nás vyrazily raz dva
už vidím ty titulky na super. cz Dvě soutěžící z Farmy špehovaly v noci pohledného kolegy a podpálily stodolu ![]()
@Sasanka30 píše:
To nejsi, asi má přiskřípnutý kulky![]()
na 100% ![]()
@panenka87 píše:
No to by byl horor. To by nás vyrazily raz dvauž vidím ty titulky na super. cz Dvě soutěžící z Farmy špehovaly v noci pohledného kolegy a podpálily stodolu
Budu sledovat každou reality v bedně a kontrolovat jestli to podle profilovek nejste náhodou vy ![]()
jj jinak u Milana byl hlas to první co mě upoutalo, na začátku diskuze jsme to řešili a dítě má ![]()
@Sasanka30 píše:![]()
![]()
a máme na slávu zaděláno, ale snad bysme nešly sedět, tam bychom už spolu být nemohly
![]()
![]()
svedeme to na toho chlapa, že byl hrozně žhavej ![]()
@mamartina píše:
Budu sledovat každou reality v bedně a kontrolovat jestli to podle profilovek nejste náhodou vyjj jinak u Milana byl hlas to první co mě upoutalo, na začátku diskuze jsme to řešili a dítě má
neboj, dáme když tak vědět ![]()
@mamartina píše:
Budu sledovat každou reality v bedně a kontrolovat jestli to podle profilovek nejste náhodou vyjj jinak u Milana byl hlas to první co mě upoutalo, na začátku diskuze jsme to řešili a dítě má
My bychom Tě pozdravily
aby si nás poznala
šmajrá on má dítě jo, no tak to bych fakt nechtěla vidět jejich domácnost ![]()
@panenka87 píše:
svedeme to na toho chlapa, že byl hrozně žhavej
Jo že přeskočila jiskra
![]()
@Sasanka30 píše:
Tak do toho jdu![]()
Tak dneska jsem toho s Tebou nakecela v těch dvou diskuzí víc, než za celej týden ![]()