Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak setřely ty pipiny, když jim Tereza řekla, že striptérka je po operaci! Zvlášť ta s tou naušnicí v obočí..
Nemám ráda Davida a podle mě je to srab
a Kubíka je mi líto, taková cíťa
měl by jít do duelu spíš s holkou
jsem zvědavá, jak to dopadne!
@Petttulis píše:
Jak setřely ty pipiny, když jim Tereza řekla, že striptérka je po operaci! Zvlášť ta s tou naušnicí v obočí..
Jojo, to jim sklaplo!
![]()
To bylo dobrý, jn ta s tou naušnicí mi asi vadí nejvíc.
Jo a mě teda nepřijde že je David srab, holt je to soutěž a do duelu si vzal nejslabšího tak logický ne?
@Lucajdice79 píše:
Nemám ráda Davida a podle mě je to sraba Kubíka je mi líto, taková cíťa
měl by jít do duelu spíš s holkou
![]()
jsem zvědavá, jak to dopadne!
Já zas jeho rozhodnutí chápu
Však jde o prachy a jsem si naprosto jistá, že tam ostatní později udělají mnohem horší podrazy ![]()
Ten David se na to úplně vykašlal, je vidět, že tam fakt už být nechtěl ![]()
Divné
to jako vzdal??
a hlavně mě zklamalo, že je jenom takový duel, na Slovensku to bylo na 3 disciplíny a tím pádem to bylo zajímavější
![]()
Tak nakonec překvápko, počítala jsem s Davidem, holt jeho chyba možná kdyby tu knihu otevřel tak vyhrál
Koho myslíte že zvolí za farmáře? já tipuju Kubího nebo tu čarodejnici ![]()
Holky, já jsem teda alergická jak tomu Jakubovi říkají „Kubí“…to je fakt otravný
![]()
@panenka87 Teploušek Kubí se to k němu hodí ale jinak mi to taky trhá uši ![]()
@mamartina píše:
Tak nakonec překvápko, počítala jsem s Davidem, holt jeho chyba možná kdyby tu knihu otevřel tak vyhrálKoho myslíte že zvolí za farmáře? já tipuju Kubího nebo tu čarodejnici
A nevolí farmáře ten, kdo vypadne? Pokud jo, tak určitě zvolil David toho druhého siláka, s kterým si rozumí ![]()
@mamartina píše:
@panenka87 Teploušek Kubí se to k němu hodí ale jinak mi to taky trhá uši
No hodí ale jenom proto, že je gay. Ale to nemám ráda, takový škatulkování, jenže si za to může sám ![]()
Manžel říká „Kubímu“ hovnošťouch ![]()
Ne, že by nám homosexuálové vadili, ale přeci jenom, ať je to jak chce, tak to jsou pořád muži a je úplně trapný, když to chtějí přes míru dávat na jevo všem znát ![]()
@panenka87 JJ volí David, já nevím myslím spíš že to někomu dá sežrat ale zase je fakt že když dá Míru se kterým si rozumí umožní mu imunitu, mno uvidíme ![]()
@Hellísek tak výstižné, nu je to tak ![]()