Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1553
1.7.12 21:08

Jak setřely ty pipiny, když jim Tereza řekla, že striptérka je po operaci! Zvlášť ta s tou naušnicí v obočí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
1.7.12 21:27

Nemám ráda Davida a podle mě je to srab :P a Kubíka je mi líto, taková cíťa :mrgreen: měl by jít do duelu spíš s holkou :think: :lol: jsem zvědavá, jak to dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
1.7.12 21:27
@Petttulis píše:
Jak setřely ty pipiny, když jim Tereza řekla, že striptérka je po operaci! Zvlášť ta s tou naušnicí v obočí..

Jojo, to jim sklaplo!
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
1.7.12 21:28

To bylo dobrý, jn ta s tou naušnicí mi asi vadí nejvíc.
Jo a mě teda nepřijde že je David srab, holt je to soutěž a do duelu si vzal nejslabšího tak logický ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
1.7.12 21:29
@Lucajdice79 píše:
Nemám ráda Davida a podle mě je to srab :P a Kubíka je mi líto, taková cíťa :mrgreen: měl by jít do duelu spíš s holkou :think: :lol: jsem zvědavá, jak to dopadne!

Já zas jeho rozhodnutí chápu :nevim: Však jde o prachy a jsem si naprosto jistá, že tam ostatní později udělají mnohem horší podrazy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
1.7.12 21:29

Mě ten David nesedí tak nějak celkově :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
1.7.12 21:51

Ten David se na to úplně vykašlal, je vidět, že tam fakt už být nechtěl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218

Divné :think: to jako vzdal?? 8o :roll: a hlavně mě zklamalo, že je jenom takový duel, na Slovensku to bylo na 3 disciplíny a tím pádem to bylo zajímavější :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899

Tak nakonec překvápko, počítala jsem s Davidem, holt jeho chyba možná kdyby tu knihu otevřel tak vyhrál :) Koho myslíte že zvolí za farmáře? já tipuju Kubího nebo tu čarodejnici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
1.7.12 21:52

Holky, já jsem teda alergická jak tomu Jakubovi říkají „Kubí“…to je fakt otravný :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
1.7.12 21:53

@panenka87 Teploušek Kubí se to k němu hodí ale jinak mi to taky trhá uši :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
1.7.12 21:54
@mamartina píše:
Tak nakonec překvápko, počítala jsem s Davidem, holt jeho chyba možná kdyby tu knihu otevřel tak vyhrál :) Koho myslíte že zvolí za farmáře? já tipuju Kubího nebo tu čarodejnici :D

A nevolí farmáře ten, kdo vypadne? Pokud jo, tak určitě zvolil David toho druhého siláka, s kterým si rozumí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
1.7.12 21:55
@mamartina píše:
@panenka87 Teploušek Kubí se to k němu hodí ale jinak mi to taky trhá uši :roll:

No hodí ale jenom proto, že je gay. Ale to nemám ráda, takový škatulkování, jenže si za to může sám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
1.7.12 21:56

Manžel říká „Kubímu“ hovnošťouch :lol:
Ne, že by nám homosexuálové vadili, ale přeci jenom, ať je to jak chce, tak to jsou pořád muži a je úplně trapný, když to chtějí přes míru dávat na jevo všem znát :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
1.7.12 22:02

@panenka87 JJ volí David, já nevím myslím spíš že to někomu dá sežrat ale zase je fakt že když dá Míru se kterým si rozumí umožní mu imunitu, mno uvidíme :)
@Hellísek tak výstižné, nu je to tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky