Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@omites píše:
Když jste sázeli brambory, krájeli jste je někdo napůl? Fakt se to tak dá udělat?My je vždycky sadili v celku
Sazime vcelku. Sadby mame metraky a pri velikosti bramburek by nam hrablo
![]()
@Kačenkaaaa Nebudou, páč jsou divný a všichni tam do měsíce skončej kvůli kvasinkám pipin a pindíků. Vedro a nedostatek hygieny je přesně to, co kvasinkám svědčí.
@Kačenkaaaa Myslím, že soudná holka s neumytou pipkou takový návrh odmítne.
@Lynette píše:
@Kačenkaaaa Nebudou, páč jsou divný a všichni tam do měsíce skončej kvůli kvasinkám pipin a pindíků. Vedro a nedostatek hygieny je přesně to, co kvasinkám svědčí.
To nema chybu
![]()
@Kačenkaaaa píše:
Lynette a co potom když tam někdo s někým neco bude chtít mít jako v hotelu paradise i když tam asi na to nebudou mít čas pač večer padnou unavou![]()
Jo, to me taky napadlo. Jak asi bude vypadat sex s takovouhle hygienou ![]()
Holky, třeba si tu pipku mejou, jen to neukazujou v televizi
neříkejte mi, že ani jedna by se neumyla ![]()
Fůj holky už jen ty představy jsou nechutný
Tak je dost možný že si ji někde žiňkou otřeli, nebo tam maj třeba nějaký vlhčený ubrousky a je fakt že to by asi nenatáčeli
![]()
@Nainuva píše:
Holky, třeba si tu pipku mejou, jen to neukazujou v televizineříkejte mi, že ani jedna by se neumyla
No, to doufam ![]()
Ahojky holky přesně… je to humus pokud si jí ani jedna neumyla
Ale myslím, že tohle asi natáčet nebudou - no i když NOVA - newím newím
![]()
Já bych tam nešla ani za zlatý prase ![]()
@omites píše:
Když jste sázeli brambory, krájeli jste je někdo napůl? Fakt se to tak dá udělat?My je vždycky sadili v celku
Kamarádčina babička to tak dělala. I na víc částí, jen tam muselo být to „očko“. My máme malé sadbové brambory, takže není důvod to dělat. A teď ty naše vypadají takhle ![]()
@strelish píše:
Kamarádčina babička to tak dělala. I na víc částí, jen tam muselo být to „očko“. My máme malé sadbové brambory, takže není důvod to dělat. A teď ty naše vypadají takhle
jezismarja, nestras
Uz se to blizi
Budu mit nocni mury o kombajnu ![]()
Ježiš, ten Milan je důležiťák!!! A ty dva plešaté fešáky si stále pletu..
@Petttulis Plešaty si pletu i já. A Milan je sice vůl ale podle mě to tam vede docela obstojně.
@Lynette Vede to možná dobře, ale ten přístup je děs.. A co jsem viděla z ukázek, máme se nač těšit. ![]()
Náhodou aspoň není nuda, nebejt Milana a pak mě baví tupost Jany ![]()