Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35415
27.6.12 09:40
@omites píše:
Když jste sázeli brambory, krájeli jste je někdo napůl? Fakt se to tak dá udělat? 8o My je vždycky sadili v celku 8)

Sazime vcelku. Sadby mame metraky a pri velikosti bramburek by nam hrablo :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
27.6.12 09:41

@Kačenkaaaa Nebudou, páč jsou divný a všichni tam do měsíce skončej kvůli kvasinkám pipin a pindíků. Vedro a nedostatek hygieny je přesně to, co kvasinkám svědčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
27.6.12 10:17

@Kačenkaaaa Myslím, že soudná holka s neumytou pipkou takový návrh odmítne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
27.6.12 10:39
@Lynette píše:
@Kačenkaaaa Nebudou, páč jsou divný a všichni tam do měsíce skončej kvůli kvasinkám pipin a pindíků. Vedro a nedostatek hygieny je přesně to, co kvasinkám svědčí.

To nema chybu :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
27.6.12 10:40
@Kačenkaaaa píše:
Lynette a co potom když tam někdo s někým neco bude chtít mít jako v hotelu paradise i když tam asi na to nebudou mít čas pač večer padnou unavou :nevim: :mrgreen:

Jo, to me taky napadlo. Jak asi bude vypadat sex s takovouhle hygienou :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
27.6.12 11:20

Holky, třeba si tu pipku mejou, jen to neukazujou v televizi :mrgreen: neříkejte mi, že ani jedna by se neumyla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
27.6.12 11:26

Fůj holky už jen ty představy jsou nechutný :twisted: Tak je dost možný že si ji někde žiňkou otřeli, nebo tam maj třeba nějaký vlhčený ubrousky a je fakt že to by asi nenatáčeli :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
27.6.12 11:40
@Nainuva píše:
Holky, třeba si tu pipku mejou, jen to neukazujou v televizi :mrgreen: neříkejte mi, že ani jedna by se neumyla :palec:

No, to doufam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
27.6.12 11:47

Ahojky holky přesně… je to humus pokud si jí ani jedna neumyla :poblion: :poblion: :poblion: Ale myslím, že tohle asi natáčet nebudou - no i když NOVA - newím newím :nevim: :lol:
Já bych tam nešla ani za zlatý prase :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
27.6.12 20:01
@omites píše:
Když jste sázeli brambory, krájeli jste je někdo napůl? Fakt se to tak dá udělat? 8o My je vždycky sadili v celku 8)

Kamarádčina babička to tak dělala. I na víc částí, jen tam muselo být to „očko“. My máme malé sadbové brambory, takže není důvod to dělat. A teď ty naše vypadají takhle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
27.6.12 20:16
@strelish píše:
Kamarádčina babička to tak dělala. I na víc částí, jen tam muselo být to „očko“. My máme malé sadbové brambory, takže není důvod to dělat. A teď ty naše vypadají takhle :lol:

jezismarja, nestras :lol: Uz se to blizi :zed: :zed: :zed: Budu mit nocni mury o kombajnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
27.6.12 21:12

Ježiš, ten Milan je důležiťák!!! A ty dva plešaté fešáky si stále pletu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
27.6.12 21:31

@Petttulis Plešaty si pletu i já. A Milan je sice vůl ale podle mě to tam vede docela obstojně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
27.6.12 21:37

@Lynette Vede to možná dobře, ale ten přístup je děs.. A co jsem viděla z ukázek, máme se nač těšit. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
27.6.12 21:39

Náhodou aspoň není nuda, nebejt Milana a pak mě baví tupost Jany :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie