Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@omites škoda, že se to nedá druhý den přehrát na netu, jako na stránkách primy…
@Petttulis píše:
@omites škoda, že se to nedá druhý den přehrát na netu, jako na stránkách primy…
jo, to me taky stve
Treba dneska jsem z toho moc nemela. Prisla jsem na pulku, a jeste jsem odbihala. Ale konecne jsem vykoumala, na co maji ty mosnicky ![]()
@Fiducia Také jsem z toho měla prd. Když jsem nestihla farmáře na primě, tak jsem to dohnala druhý den na netu. Jenže nova to má placené a na to prdím.. ![]()
Já jsem teda vůbec nepochopila to jejich sprchování. Podle mě se zbláznili. Tak oni tam mají málo vody a dělají si sprchu? Proč si do lavoru nedaj vodu ohřátou na peci a neumyjou se žínkou jako se to běžně dělá v místech bez koupelny? ![]()
A ty holky! Sprchovat se v plavkách?? Co to má za smysl? Dostalo mě, jak si mydlily nohy, ale aby si umyly zadek a pipku to je ani nenapadlo - to jsou podle mě prasátka. Přece čistá pipka to je základ, ne?
Příspěvek upraven 26.06.12 v 21:49
@Barca12345 píše:
Jsou to porty, ne?
Jako taky mě to napadlo, ale nevídím nikde mikrofonek
Ve Vile ho měli na čele, ne?
Milan mě začíná bavit
jak furt reje do tý tupý černovlásky ![]()
@Lynette Jn v těch plavkách se prd umejou, kdyby si udělali nějakou plentu dokola, tam necky, do toho ohřátá voda a můžou se rochnit ale tak třeba na to časem přijdou ![]()
Ty pytlíky na krku nevím, na co jsou ![]()
@mamartina No já bych si klidně kalhotky svlíkla i kdyby kolem plenta nebyla. Co jako uviděj? Nahou holku kterých je plná nuda pláž. Dokud před nima neroztahují nohy, tak mi na tom nepřijde nic extra k vidění. ![]()
@omites píše:
@Fiducia a na co je teda mají? taky jsem odbíhala
no, podle meho v nich nosi porty k mikrofonu ![]()
@Lynette píše:
Já jsem teda vůbec nepochopila to jejich sprchování. Podle mě se zbláznili. Tak oni tam mají málo vody a dělají si sprchu? Proč si do lavoru nedaj vodu ohřátou na peci a neumyjou se žínkou jako se to běžně dělá v místech bez koupelny?![]()
A ty holky! Sprchovat se v plavkách?? Co to má za smysl? Dostalo mě, jak si mydlily nohy, ale aby si umyly zadek a pipku to je ani nenapadlo - to jsou podle mě prasátka. Přece čistá pipka to je základ, ne?
Příspěvek upraven 26.06.12 v 21:49
co chces od nekoho, kdo vi, ze bude spat v prirode a nevezme si teple fusekle, poradne boty a slusnou bundu, a pak se rozciluje, ze mu v noci byla zima
hlavne, ze meli kufry na koleckach ![]()
na druhou stranu, ruku na srdce, ty by sis v tej sprse umyla frndu? ja leda za hluboke tmy, a to bych zase nevidela, kdo nahore sedi ![]()
@omites píše:
Jako taky mě to napadlo, ale nevídím nikde mikrofonekVe Vile ho měli na čele, ne?
myslim, ze je maj taky v pytliku
ten skutecny farmar mel mikrofonek na kosili, takovej chlupatej ![]()
@AmyLee píše:![]()
ja nad tim dumala od nedele
jsem rada, ze mame jasno ![]()