Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1553
26.6.12 21:13

@omites škoda, že se to nedá druhý den přehrát na netu, jako na stránkách primy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.6.12 21:14

@Petttulis jj nova je šílená :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
26.6.12 21:25
@Petttulis píše:
@omites škoda, že se to nedá druhý den přehrát na netu, jako na stránkách primy…

jo, to me taky stve :( Treba dneska jsem z toho moc nemela. Prisla jsem na pulku, a jeste jsem odbihala. Ale konecne jsem vykoumala, na co maji ty mosnicky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.6.12 21:26

@Fiducia a na co je teda mají? taky jsem odbíhala :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
26.6.12 21:31

@Fiducia Také jsem z toho měla prd. Když jsem nestihla farmáře na primě, tak jsem to dohnala druhý den na netu. Jenže nova to má placené a na to prdím.. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
26.6.12 21:42
@omites píše:
@Fiducia a na co je teda mají? taky jsem odbíhala :-P

Jsou to porty, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
26.6.12 21:47

Já jsem teda vůbec nepochopila to jejich sprchování. Podle mě se zbláznili. Tak oni tam mají málo vody a dělají si sprchu? Proč si do lavoru nedaj vodu ohřátou na peci a neumyjou se žínkou jako se to běžně dělá v místech bez koupelny? :roll:

A ty holky! Sprchovat se v plavkách?? Co to má za smysl? Dostalo mě, jak si mydlily nohy, ale aby si umyly zadek a pipku to je ani nenapadlo - to jsou podle mě prasátka. Přece čistá pipka to je základ, ne?

Příspěvek upraven 26.06.12 v 21:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.6.12 21:48
@Barca12345 píše:
Jsou to porty, ne? :think:

Jako taky mě to napadlo, ale nevídím nikde mikrofonek :-P Ve Vile ho měli na čele, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
26.6.12 21:54

Milan mě začíná bavit :lol: jak furt reje do tý tupý černovlásky :palec:
@Lynette Jn v těch plavkách se prd umejou, kdyby si udělali nějakou plentu dokola, tam necky, do toho ohřátá voda a můžou se rochnit ale tak třeba na to časem přijdou :)
Ty pytlíky na krku nevím, na co jsou :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
26.6.12 21:57

@mamartina No já bych si klidně kalhotky svlíkla i kdyby kolem plenta nebyla. Co jako uviděj? Nahou holku kterých je plná nuda pláž. Dokud před nima neroztahují nohy, tak mi na tom nepřijde nic extra k vidění. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
26.6.12 22:00
@omites píše:
@Fiducia a na co je teda mají? taky jsem odbíhala :-P

no, podle meho v nich nosi porty k mikrofonu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
26.6.12 22:01
@Fiducia píše:
no, podle meho v nich nosi porty k mikrofonu :lol:
:palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
35415
26.6.12 22:03
@Lynette píše:
Já jsem teda vůbec nepochopila to jejich sprchování. Podle mě se zbláznili. Tak oni tam mají málo vody a dělají si sprchu? Proč si do lavoru nedaj vodu ohřátou na peci a neumyjou se žínkou jako se to běžně dělá v místech bez koupelny? :roll:

A ty holky! Sprchovat se v plavkách?? Co to má za smysl? Dostalo mě, jak si mydlily nohy, ale aby si umyly zadek a pipku to je ani nenapadlo - to jsou podle mě prasátka. Přece čistá pipka to je základ, ne?

Příspěvek upraven 26.06.12 v 21:49

co chces od nekoho, kdo vi, ze bude spat v prirode a nevezme si teple fusekle, poradne boty a slusnou bundu, a pak se rozciluje, ze mu v noci byla zima :roll: hlavne, ze meli kufry na koleckach :twisted:
na druhou stranu, ruku na srdce, ty by sis v tej sprse umyla frndu? ja leda za hluboke tmy, a to bych zase nevidela, kdo nahore sedi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
26.6.12 22:05
@omites píše:
Jako taky mě to napadlo, ale nevídím nikde mikrofonek :-P Ve Vile ho měli na čele, ne?

myslim, ze je maj taky v pytliku :mrgreen: ten skutecny farmar mel mikrofonek na kosili, takovej chlupatej :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
26.6.12 22:05
@AmyLee píše: :palec: :palec:

ja nad tim dumala od nedele :oops: jsem rada, ze mame jasno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...