Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8996
25.6.12 11:21

@mamartina Kovbojka mi sedla už jen protože si na sebe vzala oblečení který tam může nosit narozdíl od blondýny s kostýmkem. Přišlo mi, že je jedna z mála která ví kam jede. Tak jí fandím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
25.6.12 11:24

@mamartina on tam byl jen takový prostřih, fakt asi jen 2sekundy…
@Fiducia ano Míša má odpolední :lol:

• Citovat
  • Upravit
3003
25.6.12 11:27

@Lynette
jjj jediná si vzala holinky - jinak jsem nikoho jinýho neviděla, že by si je bral - ale dětičky nespali tak newím… :-D viděla jsem jen útržky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
25.6.12 11:31

@Lynette jj chápu že pochopila kam jede atd asi bude i otrkaná a nic moc ji nezaskočí ale i přesto mě něčím nesedí, tak uvidím dál třeba se mi to časem změní.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
25.6.12 11:33

Já to včera taky neviděla, ale díky za odkaz na ulozto, už se to tahá… já viděla někde na centrumu nebo kde fotky a miniprofily těch soutěžících a zaujala mě tam ta striptérka :mrgreen: a taky to, kolik je tam mladých lidí (jelikož je mi už „strašných“ 24, tak lidí mladších než jsem já) - na ty jsem zvědavá na všechny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
25.6.12 11:35

Mně třeba překvapilo že si nikdo nevzal nůž. Ale třeba to jen neukázali. Nemají to zakázané? Mobil si ale hádám vzali úplně všichni včetně nabíječky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
25.6.12 11:38

@Lynette Ale mobily jsou zakázané ne? teda aspoň mám pocit že to říkali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
25.6.12 11:41

Ahoj, me prijdou vsechny tyto realityshow stejne, nejsou tam normalni lidi, nevim proc tam vybiraji same modelky vysvalovany nebo hystericky lidi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
25.6.12 11:41

@mamartina njn, ale co by jsi čekala, od čechů :roll: já teda koukám strašně ráda na „kdo přežije“, to je vždycky na úplně pustým místě, ale kolikrát mě napadlo, že zúčastnit se češi, tak si sebou ten mobil zkusí vzít, zákaz nezákaz :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
25.6.12 11:42
@cvikinka píše:
Ahoj, me prijdou vsechny tyto realityshow stejne, nejsou tam normalni lidi, nevim proc tam vybiraji same modelky vysvalovany nebo hystericky lidi :dance:

no přece aby to bylo zajímavý :mrgreen: sejít se tam 12 normálních lidí, tak farma vzkvétá, lidi makají a všichni budou spokojení…až na diváky, protože pokud chtěli vidět jak někdo kydá hnůj a neremcá u toho, mohli si zajet do nejbližšího kravína ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
25.6.12 11:46

@PjckjsANEBjája jn to máš pravdu, tu reality kdo přežije vím o co go ale bohužel nestíhám, dávaj to v blbej čas :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
25.6.12 11:46

@PjckjsANEBjája
to jo, ja jsem take byvala stripterka, ale nikdy bych se takhle nikam neprihlasila, podle me se chtej jen zviditelnit, ale to je kazdeho, vec takze jsem zvedava jestli to bude spon trosku zajimave a inteligentni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
25.6.12 11:51

@cvikinka jako já být striptérka a mít něco v hlavě, tak si do kolonky zaměstnání napíšu tanečnice nebo tak něco. pokud to tam napíše takhle na tvrdo, tak se tím chce podle mě zviditelnit :nevim: právě by mě taky zajímalo, jestli teda i přes to bude mít něco v hlavě a bude umět vzít za práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
25.6.12 11:53

@PjckjsANEBjája
ano asi tak stripterka zni fakt blbe ja vzdy rikala tanecnice, ale i tak se na me lidi koukali skz prsty, ale ja se za to stydet nebudu nikdy, dneska delam v pojistovne a to tancovani me bavilo vic:-)
Podle me ona bude v pohode vypada docela normalne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
25.6.12 11:57

@cvikinka já to zatím právě neviděla, tak prostě jen říkám první dojem z fotoprofilů :) uvidíme, co se z ní vyklube

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí