Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky já se jdu koukat na věřte-nevěřte… snadn to přežiju - vypadá to u nás na huuustou bouřku ![]()
Tak na to koukat nemůžu, páč jsem doma sama a měla bych pak strach
![]()
Tak při tý bouřce co je teď se to nedá. Navíc když jsem sama doma..
Bojim, bojim.. ![]()
@Sasanka30 píše:
No já kdybych měla Milana za otce, tak začnu brát drogy taky![]()
![]()
No ale jinak to hrozný je, znám pár takových
cha
.
@Hellísek píše:
Holky Míra zatím děti, pokud je mi známo nemá
Ale nedavno si vzal jednu sympatickou a pohlednou černošku
To je pech
, takovej fesak ![]()
Mno tak nám během farmy vypnuli proud a už nezapnuli, vím že do duelu jde Jana, tak to jsem ráda, bohužel o rozjetou Sáru jsem přišla ale nechce se mi to stahovat tak snad sem o moc nepřišla. Tipuju taky že si vezme Jana do duelu Michalu, podle ukázek jak tam šárka bulí si myslím že i Jana vypadne ![]()
@mamartina Jo ať si vezme Michalu do duelu, vezmou se za ruce a jdou domu obě a ještě Kubíčka teplíčka ať vezmou sebou ![]()
@mamartina
Souhlasím, taky si to myslím
Mě teda Jana nevadí, ale ta Míša
prostě mi v něčem vadí…
Jako holky, řeknu vám měla jsem docela bobky… zkoloukla jsem 2 díly (10.příběhů) a pozorovala jsem záclonu a všechno - no magor
hlavně, že frajerka na to koukala. Pak manžel šel na wc a otevřel mi tu dveře (jako mít nůž tak ho snad zabiju - jak jsem se lekla
)
@petula. bir
Já jednou chytře koukala na Paranormal aktivity (sice jsem sama doma nebyla, muž ležel vedle mě, ale spal a já furt do něj šťouchala, ať nespí a kouká se mnou, že se budu bát
), i přes to, že jsem si říkala, že je to kravina, tak i tak jsem byla zašvíklá až za ušima, na tož, když pak při filmu z ničeho nic spadl v koupelně kartáček do vany a udělalo to velký rámus, když je v noci klid. Vzbudila jsem muže, celá hysterická a on měl ze mě samozřejmě srandu, já na něj, ať se jde podívat do koupelny, že je tam nějaký rámus. Ale nakonec jsem se osmělila a šla tam sama a v pohodě
![]()
Co mám po prvním porodu, tak se takových filmů bojim
Před dětma jsem byla mnohem a mnohem odvážnější.
Pardón za OT
![]()
@Hellísek
Hele to já taky… ![]()
ale jako dobréééé, dobréééé - manžel spal teda nahoře v ložnici a já koukala dole
Ještě, že spal Honzík semnou dole na gauči - jsem se k němu přitulila a asi se mu něco zdálo tak jsem mu říkala: „neboooj se maminka je u tebe, nic se ti nemůže stát
“
U nás se z ničeho nic rozsvicuje v koupelně a kuchyni (v kuchyni to vidím a v koupelně slyším) děje se to i přes den… a něco nám bouchá v ledničce… jako jsem měla fakt nasr… ![]()
Já u hororů usínám - a je mi jedno co tam je
![]()
@petula.bir
Tak to jsi odvážná, já bych kakala maggi v kostkách
![]()
Holky, tam je nejaka Misa, ja jsem asi debil, ale ja myslela, ze je tam jen Jana, Libuse, Sarka a Sara ![]()