Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3419
9.7.12 11:28
@Pekulína píše:
A já bych chtěla za farmáře Kubího :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

Jó, to už mě taky napadlo :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pekulína
9.7.12 11:37
@Hellísek píše:
Jó, to už mě taky napadlo :pankac: :pankac:

a měl by za nejhlavnější úkol od statkáře, že musí chytit hada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
41882
9.7.12 11:38

@Pekulína cheche, no samo, že jsem si přečetla chytit hada a v souvislosti s tím, že je teplej mě to pobavilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pekulína
9.7.12 11:40
@lyrica píše:
@Pekulína cheche, no samo, že jsem si přečetla chytit hada a v souvislosti s tím, že je teplej mě to pobavilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
4526
9.7.12 11:43

S Kubím by to tam bylo opravdu veselé! Myslím, že se máme ještě na co těšit. Včera v duelu jsem to přála Janě. Míša je mi prostě něčím nesympatická! A ty hadry včera, no hrůza.. taky jsem na to koukala, kde ty modely vyhrabala! Ale musím pochválit Pergnerku, jako moderátorka je opět skvělá a navíc jí to sluší! Škoda, že si prošla tím, čím si prošla.. mohla být mnohem dnes lepší než Mareš..líbí se mi její empatie k lidem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4526
9.7.12 12:16

Bude to ještě hodně zajímavé. Vítězství jsem včera přála Janě. Míša je mi nějaká nesympatická.. :nevim: Ale na druhou stranu jsem ráda, že jde Jana.. přeci jenom má doma malé dítě. Nechápu jak od něj mohla odejít.. :roll:
Líbí se mi Pergnerka, je empatická a kdyby se nespustila s drogama, tak dnes mohla být i lepší jak Mareš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
9.7.12 12:21
@Pekulína píše:
A já bych chtěla za farmáře Kubího :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

Jenom to ne!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4526
9.7.12 12:52
@kometa32
@kometa32 píše:
Jenom to ne!!! :roll:

Vypadalo by to asi stejně jako u Sáry.. :roll: on je „holčička“ takže si neumí dupnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
9.7.12 13:02
@xjanik píše:
@kometa32Vypadalo by to asi stejně jako u Sáry.. :roll: on je „holčička“ takže si neumí dupnout..

Souhlasím..až bude farmář týdne Mirek, tak věřím, že to bude to pravé vedení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
9.7.12 13:40

Holky, jak to je s tou Farmou? Oni tam jsou právě teď? Nebo je to předtočené? Já se v tom pořád nějak nevyznám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4526
9.7.12 13:43

Já myslím, že trošku předtočené to je, aby to stíhali sestříhat atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pekulína
9.7.12 16:08
@Raduš.ka44 píše:
Holky, jak to je s tou Farmou? Oni tam jsou právě teď? Nebo je to předtočené? Já se v tom pořád nějak nevyznám. :nevim:

já myslím,že určitě je to trošku předtočené… :think:

• Citovat
  • Upravit
Pekulína
9.7.12 16:08

Zase kdyby byl farmář Kubí a dostali úkoly od statkáře…to by byl mazec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Pekulína
9.7.12 16:10
@xjanik píše:
Bude to ještě hodně zajímavé. Vítězství jsem včera přála Janě. Míša je mi nějaká nesympatická.. :nevim: Ale na druhou stranu jsem ráda, že jde Jana.. přeci jenom má doma malé dítě. Nechápu jak od něj mohla odejít.. :roll:
Líbí se mi Pergnerka, je empatická a kdyby se nespustila s drogama, tak dnes mohla být i lepší jak Mareš :palec:

možná právě proto čím si prošla je taková… ;) :think: mě se líbila už když dělala Vyvolení… :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
13142
9.7.12 16:21
@Pekulína píše:
Zase kdyby byl farmář Kubí a dostali úkoly od statkáře…to by byl mazec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jak to myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky