Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pekulína píše:
A já bych chtěla za farmáře Kubího![]()
![]()
![]()
Jó, to už mě taky napadlo
![]()
@Hellísek píše:
Jó, to už mě taky napadlo![]()
a měl by za nejhlavnější úkol od statkáře, že musí chytit hada
![]()
@Pekulína cheche, no samo, že jsem si přečetla chytit hada a v souvislosti s tím, že je teplej mě to pobavilo
![]()
S Kubím by to tam bylo opravdu veselé! Myslím, že se máme ještě na co těšit. Včera v duelu jsem to přála Janě. Míša je mi prostě něčím nesympatická! A ty hadry včera, no hrůza.. taky jsem na to koukala, kde ty modely vyhrabala! Ale musím pochválit Pergnerku, jako moderátorka je opět skvělá a navíc jí to sluší! Škoda, že si prošla tím, čím si prošla.. mohla být mnohem dnes lepší než Mareš..líbí se mi její empatie k lidem.
Bude to ještě hodně zajímavé. Vítězství jsem včera přála Janě. Míša je mi nějaká nesympatická..
Ale na druhou stranu jsem ráda, že jde Jana.. přeci jenom má doma malé dítě. Nechápu jak od něj mohla odejít.. ![]()
Líbí se mi Pergnerka, je empatická a kdyby se nespustila s drogama, tak dnes mohla být i lepší jak Mareš ![]()
@Pekulína píše:
A já bych chtěla za farmáře Kubího![]()
![]()
![]()
Jenom to ne!!! ![]()
@kometa32 píše:
Jenom to ne!!!
Vypadalo by to asi stejně jako u Sáry..
on je „holčička“ takže si neumí dupnout..
@xjanik píše:
@kometa32Vypadalo by to asi stejně jako u Sáry..on je „holčička“ takže si neumí dupnout..
Souhlasím..až bude farmář týdne Mirek, tak věřím, že to bude to pravé vedení.
Holky, jak to je s tou Farmou? Oni tam jsou právě teď? Nebo je to předtočené? Já se v tom pořád nějak nevyznám. ![]()
Já myslím, že trošku předtočené to je, aby to stíhali sestříhat atd..
@Raduš.ka44 píše:
Holky, jak to je s tou Farmou? Oni tam jsou právě teď? Nebo je to předtočené? Já se v tom pořád nějak nevyznám.
já myslím,že určitě je to trošku předtočené… ![]()
Zase kdyby byl farmář Kubí a dostali úkoly od statkáře…to by byl mazec
![]()
@xjanik píše:
Bude to ještě hodně zajímavé. Vítězství jsem včera přála Janě. Míša je mi nějaká nesympatická..Ale na druhou stranu jsem ráda, že jde Jana.. přeci jenom má doma malé dítě. Nechápu jak od něj mohla odejít..
Líbí se mi Pergnerka, je empatická a kdyby se nespustila s drogama, tak dnes mohla být i lepší jak Mareš
možná právě proto čím si prošla je taková…
mě se líbila už když dělala Vyvolení…
![]()
@Pekulína píše:
Zase kdyby byl farmář Kubí a dostali úkoly od statkáře…to by byl mazec![]()
![]()
Jak to myslíš?