Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@xjanik Terezce to moc sluší, to ano. už jsem to tady psala, ale já jí to cítění nevěřím ![]()
Mareš by se mi tam líbil, to by bylo jiné kafčo ![]()
@kometa32 píše:
@xjanik Terezce to moc sluší, to ano. už jsem to tady psala, ale já jí to cítění nevěřím
Mareš by se mi tam líbil, to by bylo jiné kafčo
Já jsem zase Mareše „přejedená“, takže toho bych tam opravdu vidět nemusela. Já jí to vcítění k lidem zase věřím.. no je to věc názoru ![]()
@kometa32 Mě by tam Mareš moc nesedl, já si myslim, že zrovna do Farmy se nehodí. Tereza to moderuje výborně.
Ahoj holky, můžu se přidat? Také sledujeme Farmu…-) Zatím se nám teda nepodařilo se dívat každý den a vyhazování jsem viděla včera poprvé, ale třeba se do toho dostanub
Zatím v tom mám trochu hokej. Souhlasím s @xjanik, Míša je mi taky takový nesympatická a ta Jana mi přišla od rány. A že má doma malý dítě? Tak bylo to její rozhodnutí a asi to dělala i pro peníze, aby se měli dobře-takže já jí fandila a byla škoda, že to tam nezůstala. Docela se mi nelíbilo od Libuše, že když potom o duelu mluvila, tak říkala něco ve smyslu " no jo, vždyť na Pankráci má otce svého dítěte, tak jí to asi nějak blbě seplo a spojila si to…" to mi přišlo vyloženě nemístné
Favorita nemám-co Vy? Zatím mi tam přijde nejsympatičtější ten blonďak-Mirek? /jsem střevo, ani nevím, jak se jmenuje…/ ![]()
@MarkyM píše:
@kometa32 Mě by tam Mareš moc nesedl, já si myslim, že zrovna do Farmy se nehodí. Tereza to moderuje výborně.
Ahoj, taky Farmu sleduji od začátku, ale teď mám v práci odpolední, takže to neuvidím.
Budete my muset podávat hlášení ![]()
@kometa32 píše:
Jak to myslíš?
no že by to tam asi neukočíroval…že by nedokázal dupnout a nařídit jim - ty budeš dělat tohle a ty tohle ![]()
@xjanik píše:
Já jsem zase Mareše „přejedená“, takže toho bych tam opravdu vidět nemusela. Já jí to vcítění k lidem zase věřím.. no je to věc názoru
já to Tereze taky věřím…právě si myslím, že tím čím prošla, že právě proto je taková…že se dokáže vcítit do nich a tak… ![]()
Mě se líbila moderátorka Farmy na Markíze. Nevím jak se jmenuje, krátkovlasá blondýnka, mimochodem taky moc hezká, ale líbilo se mi na ni, že dokázala být i rázná.
Já to Tereze taky věřím, moderuje to skvěle. Působí na mě tak, že bych se jí snad svěřila se vším ![]()
Kometo, myslím, že asi vím která. Na Slovensku moderuje dost a je dobrá ![]()