Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13142
9.7.12 16:25

@xjanik Terezce to moc sluší, to ano. už jsem to tady psala, ale já jí to cítění nevěřím ;)
Mareš by se mi tam líbil, to by bylo jiné kafčo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4526
9.7.12 16:32
@kometa32 píše:
@xjanik Terezce to moc sluší, to ano. už jsem to tady psala, ale já jí to cítění nevěřím ;)
Mareš by se mi tam líbil, to by bylo jiné kafčo :lol:

Já jsem zase Mareše „přejedená“, takže toho bych tam opravdu vidět nemusela. Já jí to vcítění k lidem zase věřím.. no je to věc názoru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
9.7.12 16:36

@kometa32 Mě by tam Mareš moc nesedl, já si myslim, že zrovna do Farmy se nehodí. Tereza to moderuje výborně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
9.7.12 16:47

Ahoj holky, můžu se přidat? Také sledujeme Farmu…-) Zatím se nám teda nepodařilo se dívat každý den a vyhazování jsem viděla včera poprvé, ale třeba se do toho dostanub :oops: :mrgreen: Zatím v tom mám trochu hokej. Souhlasím s @xjanik, Míša je mi taky takový nesympatická a ta Jana mi přišla od rány. A že má doma malý dítě? Tak bylo to její rozhodnutí a asi to dělala i pro peníze, aby se měli dobře-takže já jí fandila a byla škoda, že to tam nezůstala. Docela se mi nelíbilo od Libuše, že když potom o duelu mluvila, tak říkala něco ve smyslu " no jo, vždyť na Pankráci má otce svého dítěte, tak jí to asi nějak blbě seplo a spojila si to…" to mi přišlo vyloženě nemístné :zed: Favorita nemám-co Vy? Zatím mi tam přijde nejsympatičtější ten blonďak-Mirek? /jsem střevo, ani nevím, jak se jmenuje…/ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
9.7.12 16:47
@MarkyM píše:
@kometa32 Mě by tam Mareš moc nesedl, já si myslim, že zrovna do Farmy se nehodí. Tereza to moderuje výborně.
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťka710
9.7.12 17:19

Ahoj, taky Farmu sleduji od začátku, ale teď mám v práci odpolední, takže to neuvidím. :-( Budete my muset podávat hlášení ;-)

• Citovat
  • Upravit
Pekulína
9.7.12 17:28
@kometa32 píše:
Jak to myslíš?

no že by to tam asi neukočíroval…že by nedokázal dupnout a nařídit jim - ty budeš dělat tohle a ty tohle :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Pekulína
9.7.12 17:29

@Peťka710 to je jasnééééééééé ;)

• Citovat
  • Upravit
Peťka710
9.7.12 17:30

No jen aby Kubí nepřekvapil :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Pekulína
9.7.12 17:30
@xjanik píše:
Já jsem zase Mareše „přejedená“, takže toho bych tam opravdu vidět nemusela. Já jí to vcítění k lidem zase věřím.. no je to věc názoru ;)

já to Tereze taky věřím…právě si myslím, že tím čím prošla, že právě proto je taková…že se dokáže vcítit do nich a tak… :think:

• Citovat
  • Upravit
Pekulína
9.7.12 17:31

@Peťka710 noooooooo nevím…nedokážu si ho představit jak si dupne… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Peťka710
9.7.12 17:31

Díííky :-D

• Citovat
  • Upravit
13142
9.7.12 17:34

Mě se líbila moderátorka Farmy na Markíze. Nevím jak se jmenuje, krátkovlasá blondýnka, mimochodem taky moc hezká, ale líbilo se mi na ni, že dokázala být i rázná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťka710
9.7.12 17:36

Já to Tereze taky věřím, moderuje to skvěle. Působí na mě tak, že bych se jí snad svěřila se vším :-)

• Citovat
  • Upravit
Peťka710
9.7.12 17:40

Kometo, myslím, že asi vím která. Na Slovensku moderuje dost a je dobrá ;-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!