Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hellísek píše: Šárka je z nich nejstarší a má nejhezčí postavu potvora jedna![]()
Nejstarší je Libuška ne? ![]()
@Pekulína Páč Libuška je totiž tak drsná, že ona se chodí koupat zásadně bez plavek! ![]()
@Lynette píše:
@Pekulína Páč Libuška je totiž tak drsná, že ona se chodí koupat zásadně bez plavek!
Tak mohla tancovat ve spodním prádle a třeba by i to maso dostali zdarma ![]()
@mamartina A nebo by ho z toho kleplo a získali by tak rafinovaně všechno zboží zdarma! ![]()
Nad masem sem slintala i já
asi zítra koupím nějakou tu klobásku ![]()
@Lynette píše:
@mamartina A nebo by ho z toho kleplo a získali by tak rafinovaně všechno zboží zdarma!
@Lynette píše:
@mamartina A nebo by ho z toho kleplo a získali by tak rafinovaně všechno zboží zdarma!
no risknout to mohla…
![]()
Tak Šárka farmářka, to jsem trochu tušila. A jak se na to ostatní tvářili? A co jim teda Šárka řekla? A proč se pustili do Libuše? A co vše si teda nakoupili? To mám otázek, že? Já jsem furt v práci ![]()
@Peťka710 Myslím že to ostatní nijak nepřekvapilo že byla zvolená šárka. Jinak se toho zhostila jako pravej farmář že chce aby si všichni zkusili všechno no prostě naznačovala Libuši stále jen v kuchyni, což jí psala i Jana v dopise že si tam někdo hřeje hada na prsou. Co odešla Tereza tak se do Libuny všichni pustili s tím že si nechává recepty pro sebe jako že je to tajemství jen aby se nemusela hnout z kuchyně no neměla na to ani co říct. Nákupy- vybrali si slepice, zákusky a brambory pak ještě usmlouvali za tanec v plavkách že dostanou pasti na myši ![]()