Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No to teda jo.. a tak běhal tam splašeně, když ho nebudou nějak honit tak si myslím že na louce se pak uklidní sám… snad… hospodář by jim asi už rovnou balil kufry ![]()
@LN13 O Tereze jsme se tady bavily včera. Já jsem taky napsala, že jí ten soucit nevěřím. Snaží se, moderuje to hezky, ale jeji místo je, bych řekla v Esu ![]()
@kometa32 píše:
@LN13 O Tereze jsme se tady bavily včera. Já jsem taky napsala, že jí ten soucit nevěřím. Snaží se, moderuje to hezky, ale jeji místo je, bych řekla v Esu
No ale furt je lepší než kdyby to moderoval Mareš ![]()
@kometa32 píše:
@LN13 O Tereze jsme se tady bavily včera. Já jsem taky napsala, že jí ten soucit nevěřím. Snaží se, moderuje to hezky, ale jeji místo je, bych řekla v Esu
Asi tak nejak:-D
Mareše nějak extra nemusím, ale když už moderuje, tak se alespoň zasměji. Jeho humor mi totiž sedí.
Mě je taky Pergnerka sympatická, určitě teď mnohem víc, než kdysi dávno ![]()
Vypadá dobře (jen ty hodně tmavé stíny jí moc nesluší, kterýma jí občas nalíčí)
Už i Vyvolené docela dobře moderovala a teď bych řekla, že jí to jde mnohem líp. A i jí to sluší, určitě mnohem víc než v Růžovce, kdo jste s ledoval, jak tam hrála tu prapodivnou maminu ![]()
Dostanou hodně úkolů, že se to prej ani nedá stihnout, už se těšim, ale snad ten koník neutek, ale proč by to tam Milan rozkopával?
Já jsem ráda že se Tereza zpamatovala a že dostala tímto šanci…Ona se na to hodí…i když mnohdy je to dost hrané a to ona není dobrá herečka…Je dobrá moderátorka, ale herečka nee… Jestli chápete jak to myslím
![]()
Málokdo se zavděčí každýmu i kdyby to moderoval sám pán Bůh tak nějaký mouchy najdeme ![]()
No asi tak… ![]()
holky, co moderovala ještě po Vyvolených??? přemýšlím nad tím dneska celý den a nemůžu si vzpomenout…