Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych to bez kafe n epřežila, takže radši to než zakusky
to by mě zajímalo, kdo bude za sluhu z chlapů
Jó holt ty chutě, já bych taky radši klobásky než zákusky
takže bych asi taky vzala klobásy a brambory. Slepice je dost možný že jim přiveze i hospodář třebas ne?
@mamartina píše:
Jó holt ty chutě, já bych taky radši klobásky než zákuskytakže bych asi taky vzala klobásy a brambory. Slepice je dost možný že jim přiveze i hospodář třebas ne?
Hlavně aby jim nesly
ale taky jsem si říkala, ze by je mohl přivézt hospodář, i když bůhví, jestli jim ještě nějaká zvířata svěří
po té koze, co jim vzala dráhu
@luciezesvetic To jo. S tou kozou to posr**i
Ta buď dostala zánět vemínka a chcípla v krutých bolestech a nebo se uhnala, zapotila, nastydla a chcípla na zápal plic v krutých bolestech. Ale myslím že je to prostě i chyba těch co tu soutěž pořádají! Měli by je předem poučit jak se s těmi zvířaty zachází. Podle mě ani neví že kozy se nesmí pást po dešti aby se jim nenafouknul žaludek ![]()
@luciezesvetic píše:
Hlavně aby jim neslyale taky jsem si říkala, ze by je mohl přivézt hospodář, i když bůhví, jestli jim ještě nějaká zvířata svěří
po té koze, co jim vzala dráhu
Taky fakt
já si myslím že tu kozu našli, že se třeba vynořila někde ve vesnici nebo tak, jen jim to nikdo neřekl ![]()
No doufám, že to koza přežila bez újmy. Možná proro si měli možnost další zvirectvo koupit, než aby ho měli někomu „hlidat“ ![]()
@Lynette ty jsi drastická.. no dnes jim uteče i poník tak uvidíme ![]()
@MarkyM aha, já jen viděla v ukázkách Milana jak kope do nějákých desek ![]()
Taky si myslím, že si měli vzít něco z čeho se nasytí a vydrží jim to dlouho. Neřekli kdy znova ten prodejce přijede?