Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj dneska tam někdo asi přijede možná si budou moct něco koupit už se těšim. Jinak Mareš by se tam nehodil působí na mě jako snob, jinak na konkurzu byla Monika jeho žena to si neumim představit, Terezka se tam hodí a je super
Tereza je tam dobrá, si myslím že se tam hodí, Mareše si tam opravdu nedokážu představit.
@renda81 No jo vidíš to, taky jsem zvědavá, to budou určitě štangle salámu, buchty a samé dobroty ![]()
Já jsem četla, že tam má být Monika Marešová ne Mareš
Docela jsem přemýšlela nad tim, že má ta Sára štěstí, že zrovna tenhle tejden ten Milan pustil kozu, že neměli žádný úkoly..protože za celou dobu co šéfuje se tam nic neděje a ani nic neudělali..měl by tam asi být i trest za to, že vůbec nic nešéfuje ![]()
On jim tam dnes asi doveze nějaké zboží a oni budou nakupovat za ty groše co mají
No podle výkřiků a sledování slovenské verze, tipuji na zákusky
Na slovenské Farmě měly zákusky největší úspěch, dokonce za ně pozdější vítězka obětovala kalhotky ![]()
Minule dostali 100 a teď 10 penízků tak jsem zvědavá jak nakoupí aby se nepřejedli, bude to jako když jde hladovej do krámu už se těšim
Takže je to Šárka, jsem na její vedení opravdu zvědavá a hlavně koho zvolí za sluhy..
@kometa32 Já myslím že zvolí Libunu a toho druhýho sluhu nevím…
Teda Šárka mile překvapila, přeci jenom nebude až taková uplakaná holčička
Jsem zvědavá, jak to povede tenhle týden ![]()
@Pekulína což to jo teď měla hezkou řeč a s tou kuchyní to řekla dobře, že se tam budou střídat.