Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Laya píše:
Ahoj holky můžu se přidat?
No mě včera dostala Libuše když říkala MY si myslíme že je to Michal a pak všichni jednotlivě řekli že si myslí že je to Libuše.![]()
To bylo dobrý
Mě už vadí jen co promluví ![]()
Já bych koupila brambory a maso. To lehátko jim bude stejně naprd. Akorát bude dělat zlou krev.
No ale když oni chtěli zákusky ![]()
Sáře vtip s klíčem poradila Jana, posléze se Sára Libě omluvila, s tím, že je ponaučená, že má mít vlastní názor… Líba ji za prozření pochválila ![]()
@Peťka710 píše:
Já tu Libuši vůbec nemusím, je mi silně nesympatická…s tou rukou to určitě hrála a v kuchyni se taky drží schválně
já si to taky myslím…že to dělala schválně…taky měla pěkný nervy když se do ní pustili
@Iduska píše:
Já bych koupila brambory a maso. To lehátko jim bude stejně naprd. Akorát bude dělat zlou krev.
Ale to lehátko dostali zdarma, ne? Nebo patřilo k těm zákuskům?
![]()
Lehátko patřilo k zákuskům spolu s kloboukama, proto tam Jirka říkal jestli by ty zákusky nešly vzít vzlášť že nemá rád tyhle „akce“ kdy musí koupit i něco jiného ![]()
Ve včerejším nákupu mohli utratit pouze 1 groš na osobu, takže celkem 9 grošů.
Podle mě udělali chybu s těma zákuskama - zvedlo jim to hodně cukr a teď z toho budou mít absťák a budou všichni nepříjemní, mrzutí a na zabití. To je stejný jako když jste na dietě - je to nepříjemný ale jde to, a pak najednou si dej dva dorty - druhý den je ta dieta naprosto nesnesitelná.
Šárce tam schází káva, nedivím se, mě by taky chyběla
ale dala na názor většiny a vzala zákusky.
Vzala bych misto zakusku ten kosik s masem, klobasama a tak… zakusky jsou sice fajn, ale moc se z toho nenajis… ![]()
Podle mě jsou uzeniny i zákusky zlo - splašíš tím svý chuťový pohárky, a až ty lahůdky dojdou tak se z toho zblázníš. Měli vvzít brambory a kuřata a na zbytek se vybodnout. Jestli neumí udělat pastičku na myš, tak to potěš koště.
@Lynette píše:
Podle mě jsou uzeniny i zákusky zlo - splašíš tím svý chuťový pohárky, a až ty lahůdky dojdou tak se z toho zblázníš. Měli vvzít brambory a kuřata a na zbytek se vybodnout. Jestli neumí udělat pastičku na myš, tak to potěš koště.
No jo, ale porad lepsi klobasa nez vetrnik ![]()