Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky a jak hodnotíte moderátorský výkon Pergnerky? Mě přijde docela dobrá. Nesnášela jsem jak se dřív pořád ošívala, drbala atd. Prostě bylo hodně patrný že je bývalá narkomanka. Teď mi přijde že šla do sebe
Holky a ten milan je opravdu zoolog? nebo jak tam kdosi říkal že nemá praxi, že to má jen vyčtené z knížek??
Je fakt strašné jelito, opravdu chudák koza.. ![]()
@Rendyska myslím, že je hodně dobrá. Příjde mi, že pohotově reaguje a vede s hráčema opravdu smysluplné rozhovoru. Vyhovuje mi ![]()
Holky, teď čtu vaše příspěvky a ono se tam stalo něco nějaké koze, nebo co? Neuhlídali ji zas? Teď tomu nerozumím, včerejší díl jsem viděla tak za letu, jestli jsem něco zásadnějšího neprošvihla ![]()
@Hellísek ne nic dalšího jim zatim neuteklo, holky řeší tu kozu co jim utekla minule…
No nějak podezřele rychle (splašeně) tam lítal poník. Tak uvidíme co se z toho vyklube. ![]()
Já doufám, že ho ti pitomci chytí ![]()
Byla by sranda, kdyby to měl na svědomí zase Milan ![]()
Příspěvek upraven 10.07.12 v 13:19
Jinak jsme se s manželem shodli, že nakoupili dobře. Maso bylo moc drahé na to, že to byli uzeniny. Já bych vzala místo zákusků ty sýry, ale ty nakonec získali taky.
Příspěvek upraven 10.07.12 v 13:23
Zas mám zkušenost, že není zas až tak těžký chytit koně:-D když je za co
ohlávka atd..
Ad Tereza - mě přijde ten její soucit jaksi hraný a neupřímný
No jestli toho osla nechytí, tak snad ani nechci vidět příjezd hospodáře
@omites píše:
@omites píše:
no asi tak…jestli ho nechytí, tak si rovnou můžou sbalit kufry a vyrazit k domovu ![]()