Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@petula.bir píše:
@Weru
jjj ta černovlasá
a joooooooooo Bozena Nemcova, ja na ni zapomnela ![]()
@Hellísek
Za tu dobu co tu bydlíme jsem si na to zvykla… manža se to snažil opravit ale bez úspěchu
tak jsem si na to nějak zvykla… ale když spím tak mě to i nekdy vzbudí! a to mám fakt skoro kostky u zadečku ![]()
To jsi jinak odvaha, já když něco slyším tak si zalezu pod peřinu a snažím se usnout ![]()
když jsem byla malá tak jsem šla spát a v noci mi tam máma (do pokoje) dala pytel s oblečením - probudila jsem se a myslela jsem, že tam leží mrtvola ![]()
@Weru
já newím, mě nějak nesedí… ![]()
@petula.bir ta Libuse? Ta mi taky nesedi. Je porad nastvana, nicemu se nesmeje, vsichni jsou spatni… Zapsknuta zenska
.
Ta klidne muze odejit. Beztak ji ta ruka jako boli, aby nemusela do duelu
Libuše a ruka - taky mi přijde, že to je tah, aby Janě bylo blbý si ji vybrat do duelu. Oni tam ten záběr několikrát opakovali a mě ani jednou nepřišlo, že ji tím kýblem bouchla do ruky. ![]()
Ani mne neprislo, ze by ji bouchla tak ukrutne do ruky, ze by ji vylezly srouby
, maximalne ji strejchla. Ale ani to si nemyslim
Hlavne kdyby ji to tak bolelo jak tvrdi, tak by pak na ni nevylila ten kybl plnej vody. Pochybuju ze by ho uzvedla a dokazala s nim takhle mrsknout.
@Manifee píše:
Hlavne kdyby ji to tak bolelo jak tvrdi, tak by pak na ni nevylila ten kybl plnej vody. Pochybuju ze by ho uzvedla a dokazala s nim takhle mrsknout.
Dejou se tam zazraky
![]()
@kometa32 píše:Dobré bylo jak ji Sára dala ten klíč ať si ty šrouby utáhne
Tomu sem se taky rechtala a ona se urazila a ze by ji jednu flakla. Napred by mela flaknout hlavne sobe ![]()