Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
11.7.12 08:05

No je to divné s tím tabákem… :nevim: S tou kávou jem to nepostřehla…Ale co mě teda hodně pobavilo byly ty umělé nehty co měla Michala v duelu…Tak krásné, nové :nevim: Tak nevím jestli teda má takové svoje přírodní nehty, nebo jestli tam mají gely, lampu :lol: Asi se na její prstíčky zaměřím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
11.7.12 08:09

@Brokianaa Taky jsem si těch nehtů všimla, neřekla bych do ní, že by se jí líbili gelovky, překvapila mě. Působila na mě moc obyčejně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
11.7.12 08:10
@Jirka 35 píše:
Kdyz, tento tyden prijel na farmu obchodnik a nabizel ruzne laskominy, pasticky, klobouky atd.,tak mezi tim vsim byla i kava a jak Sarka (farmar tydne ) rekla, ze kava dosla, ale zadnou nekoupily, jak je mozne ze den na to Libuse nabyzi Michale a Jakukovi kavu, je to divne?

Jo já to viděla ale Libuše to myslela ze srandy když se pohybovala v kuchyni a oni na ni koukali ještě k tomu jim dala na výběr panáka a ten tam taky nemají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
11.7.12 08:16
@kometa32 píše:
@Brokianaa Taky jsem si těch nehtů všimla, neřekla bych do ní, že by se jí líbili gelovky, překvapila mě. Působila na mě moc obyčejně. :lol:

Nehty měla pěkný, taky jsem si říkala, jak je to možné. A když se podíváte na Voyo na Farmu, tak tam má každý fotku a Michala si tam s tou „obyčejnou“ jak vypadá teď, moc podobná není :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
11.7.12 08:21
@kometa32 píše:
@MarkyM Ten není signál mi háže i na Markýze a Joj občas, za chvíli to pak zase naskočí.

No to doufám už jsem nervózní že mi nejde Nova :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
11.7.12 08:22

A Michala neměla ty nehty už od začátku? Nějak jsme si toho nevšimla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
11.7.12 08:25

@MarkyM No já jsem si právě taky nevšimla…Ale každopádně by ji v takovém stavu těch nějakých 14 dní nevydržely…kor když makají :roll:
Nemůžete někdo hodit odkaz na ty fotky na voyo? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
11.7.12 08:46

S tou Kávou si určitě dělala Libuše srandu, U Michaly jsem si teda nehtů vůbec nevšimla. Napadlo mě že třeba před duelem jim štáb nabídnul úpravu zevnějšku, nalíčená byla pěkně tak třeba ji udělali i nehty. Jana třeba úpravu odmítla ta vypadala nenalíčeně nebo už nevím.

Taky jsem si včera všimla že má Jirka percing v jazyku, to mi k němu vůbec nesedí tak mě to docela překvapilo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4526
11.7.12 08:55
@mamartina píše:
S tou Kávou si určitě dělala Libuše srandu, U Michaly jsem si teda nehtů vůbec nevšimla. Napadlo mě že třeba před duelem jim štáb nabídnul úpravu zevnějšku, nalíčená byla pěkně tak třeba ji udělali i nehty. Jana třeba úpravu odmítla ta vypadala nenalíčeně nebo už nevím.Taky jsem si včera všimla že má Jirka percing v jazyku, to mi k němu vůbec nesedí tak mě to docela překvapilo 8o

Překvapilo mě to samé - Jirka a piercing. Taky jsem si všimla teprve včera a vůůůbec mi to k němu nesedí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jirka 35
11.7.12 08:55
@mamartina píše:
S tou Kávou si určitě dělala Libuše srandu, U Michaly jsem si teda nehtů vůbec nevšimla. Napadlo mě že třeba před duelem jim štáb nabídnul úpravu zevnějšku, nalíčená byla pěkně tak třeba ji udělali i nehty. Jana třeba úpravu odmítla ta vypadala nenalíčeně nebo už nevím.Taky jsem si včera všimla že má Jirka percing v jazyku, to mi k němu vůbec nesedí tak mě to docela překvapilo 8o
…ale co ti kameramani ti taky jedi ty blafy co udela Libuska
  • Citovat
  • Upravit
13142
11.7.12 08:56

Že má jirka piercing jsem si vůbec nevšimla…jen vím, že pořád nosí šátek kolem krku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
11.7.12 08:59
@Jirka 35 píše: …ale co ti kameramani ti taky jedi ty blafy co udela Libuska

ti natáčí natáčí pak se jdou do vesnice najíst do hospody a pak jdou zase natáčet tak bych to viděla já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
11.7.12 09:12
@Jirka 35 píše:
Kdyz, tento tyden prijel na farmu obchodnik a nabizel ruzne laskominy, pasticky, klobouky atd.,tak mezi tim vsim byla i kava a jak Sarka (farmar tydne ) rekla, ze kava dosla, ale zadnou nekoupily, jak je mozne ze den na to Libuse nabyzi Michale a Jakukovi kavu, je to divne?

…to byl jen vtip od Libuše… :pankac: jen tak z hecu, když se v té kuchyni rozprdelili a koukali na ní jak maká, tak se zeptala „tak co, dáte si kávu, nebo panáka“…a Michala na to řekla, že kávu by si dala…ale toť vše :lol:

Taky mě zarazilo, že měla Michala gelovky-všimla jsem si toho už v tom duelu, a napadlo mě právě, že je má asi nové…Každopádně já být na farmě s vidinou té tvrdé dřiny, tak si rozhodně nenechám udělat drápy-to je pak o strach, abych si to neurvala i s vlastním nehtem…to jsou teda nápady…

Jirka mě s piercingem také překvapil :lol: no co, tak každý máme něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
11.7.12 09:19

@MarkyM ty nehty snad nemohla mít od začátku. To by tam nesměla na nic šáhnout :think:…byly uplně nové, krásné!! Je to divné :nevim: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
11.7.12 09:32

Jo měla nové, přírodní s černými proužky ať ladí k té kravské sukni, ne? to mě zarazilo též…

oproti ní Jana opravdu nevypadala dobře 8o

Tereza v rozhovoru psala, ž e spí na hotelu a z něj dojíždí na Farmu a tak 1-2dny tráví u Phy s rodinou… jsou na československém pomezí

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!