Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No je to divné s tím tabákem…
S tou kávou jem to nepostřehla…Ale co mě teda hodně pobavilo byly ty umělé nehty co měla Michala v duelu…Tak krásné, nové
Tak nevím jestli teda má takové svoje přírodní nehty, nebo jestli tam mají gely, lampu
Asi se na její prstíčky zaměřím ![]()
@Brokianaa Taky jsem si těch nehtů všimla, neřekla bych do ní, že by se jí líbili gelovky, překvapila mě. Působila na mě moc obyčejně. ![]()
@Jirka 35 píše:
Kdyz, tento tyden prijel na farmu obchodnik a nabizel ruzne laskominy, pasticky, klobouky atd.,tak mezi tim vsim byla i kava a jak Sarka (farmar tydne ) rekla, ze kava dosla, ale zadnou nekoupily, jak je mozne ze den na to Libuse nabyzi Michale a Jakukovi kavu, je to divne?
Jo já to viděla ale Libuše to myslela ze srandy když se pohybovala v kuchyni a oni na ni koukali ještě k tomu jim dala na výběr panáka a ten tam taky nemají
@kometa32 píše:
@Brokianaa Taky jsem si těch nehtů všimla, neřekla bych do ní, že by se jí líbili gelovky, překvapila mě. Působila na mě moc obyčejně.
Nehty měla pěkný, taky jsem si říkala, jak je to možné. A když se podíváte na Voyo na Farmu, tak tam má každý fotku a Michala si tam s tou „obyčejnou“ jak vypadá teď, moc podobná není ![]()
@kometa32 píše:
@MarkyM Ten není signál mi háže i na Markýze a Joj občas, za chvíli to pak zase naskočí.
No to doufám už jsem nervózní že mi nejde Nova ![]()
A Michala neměla ty nehty už od začátku? Nějak jsme si toho nevšimla ![]()
@MarkyM No já jsem si právě taky nevšimla…Ale každopádně by ji v takovém stavu těch nějakých 14 dní nevydržely…kor když makají ![]()
Nemůžete někdo hodit odkaz na ty fotky na voyo? ![]()
S tou Kávou si určitě dělala Libuše srandu, U Michaly jsem si teda nehtů vůbec nevšimla. Napadlo mě že třeba před duelem jim štáb nabídnul úpravu zevnějšku, nalíčená byla pěkně tak třeba ji udělali i nehty. Jana třeba úpravu odmítla ta vypadala nenalíčeně nebo už nevím.
Taky jsem si včera všimla že má Jirka percing v jazyku, to mi k němu vůbec nesedí tak mě to docela překvapilo ![]()
@mamartina píše:
S tou Kávou si určitě dělala Libuše srandu, U Michaly jsem si teda nehtů vůbec nevšimla. Napadlo mě že třeba před duelem jim štáb nabídnul úpravu zevnějšku, nalíčená byla pěkně tak třeba ji udělali i nehty. Jana třeba úpravu odmítla ta vypadala nenalíčeně nebo už nevím.Taky jsem si včera všimla že má Jirka percing v jazyku, to mi k němu vůbec nesedí tak mě to docela překvapilo
Překvapilo mě to samé - Jirka a piercing. Taky jsem si všimla teprve včera a vůůůbec mi to k němu nesedí ![]()
@mamartina píše:…ale co ti kameramani ti taky jedi ty blafy co udela Libuska
S tou Kávou si určitě dělala Libuše srandu, U Michaly jsem si teda nehtů vůbec nevšimla. Napadlo mě že třeba před duelem jim štáb nabídnul úpravu zevnějšku, nalíčená byla pěkně tak třeba ji udělali i nehty. Jana třeba úpravu odmítla ta vypadala nenalíčeně nebo už nevím.Taky jsem si včera všimla že má Jirka percing v jazyku, to mi k němu vůbec nesedí tak mě to docela překvapilo
Že má jirka piercing jsem si vůbec nevšimla…jen vím, že pořád nosí šátek kolem krku. ![]()
@Jirka 35 píše: …ale co ti kameramani ti taky jedi ty blafy co udela Libuska
ti natáčí natáčí pak se jdou do vesnice najíst do hospody a pak jdou zase natáčet tak bych to viděla já ![]()
@Jirka 35 píše:
Kdyz, tento tyden prijel na farmu obchodnik a nabizel ruzne laskominy, pasticky, klobouky atd.,tak mezi tim vsim byla i kava a jak Sarka (farmar tydne ) rekla, ze kava dosla, ale zadnou nekoupily, jak je mozne ze den na to Libuse nabyzi Michale a Jakukovi kavu, je to divne?
…to byl jen vtip od Libuše…
jen tak z hecu, když se v té kuchyni rozprdelili a koukali na ní jak maká, tak se zeptala „tak co, dáte si kávu, nebo panáka“…a Michala na to řekla, že kávu by si dala…ale toť vše ![]()
Taky mě zarazilo, že měla Michala gelovky-všimla jsem si toho už v tom duelu, a napadlo mě právě, že je má asi nové…Každopádně já být na farmě s vidinou té tvrdé dřiny, tak si rozhodně nenechám udělat drápy-to je pak o strach, abych si to neurvala i s vlastním nehtem…to jsou teda nápady…
Jirka mě s piercingem také překvapil
no co, tak každý máme něco
@MarkyM ty nehty snad nemohla mít od začátku. To by tam nesměla na nic šáhnout
…byly uplně nové, krásné!! Je to divné
![]()
Jo měla nové, přírodní s černými proužky ať ladí k té kravské sukni, ne? to mě zarazilo též…
oproti ní Jana opravdu nevypadala dobře ![]()
Tereza v rozhovoru psala, ž e spí na hotelu a z něj dojíždí na Farmu a tak 1-2dny tráví u Phy s rodinou… jsou na československém pomezí