Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tali1
11.7.12 14:46
@Petttulis píše:
No, na dnešek jsem zvědavá.. Hele a jenom se zeptám, jak je to s těmi slepicemi? Vždyť ten obchodník tvrdil, jak snáší vajíčka o sto šest :lol: Proč je dneska zabijí?

Dneska to bude nářez. :lol: Myslím, že hospodář říkal něco o tom, že je ten obchodník napálil a že tyhle prý vejce nesnášej. :potlesk: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1553
11.7.12 14:47
@Tali1 píše:
Dneska to bude nářez. :lol: Myslím, že hospodář říkal něco o tom, že je ten obchodník napálil a že tyhle prý vejce nesnášej. :potlesk: :lol: :lol:

8o Ahá :mrgreen: :mrgreen: No, tak to je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
11.7.12 14:49
@Petttulis píše:
No, na dnešek jsem zvědavá.. Hele a jenom se zeptám, jak je to s těmi slepicemi? Vždyť ten obchodník tvrdil, jak snáší vajíčka o sto šest :lol: Proč je dneska zabijí?

protože farmář jim řekl že je obchodník napálil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
11.7.12 14:51
@renda81 píše:
protože farmář jim řekl že je obchodník napálil

Jj, už vím. :palec: Já právě tento díl neviděla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
11.7.12 14:52

Jestli je to se slepičí popravou pravda - tak se také dost těším. Sleduji farmu jedním okem - při práci - ale bohatě to stačí :mrgreen: :mrgreen: Kde tenhle materiál sebrali, no vlastně oni se tam přihlásili sami :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.7.12 14:55

Já vidim jen Libuny ksicht a otvírá se mi kudla v kapse, vypadá jak mrakomor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vždycky to jedno oko přimhouřený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
11.7.12 14:56
@lyrica píše:
Já vidim jen Libuny ksicht a otvírá se mi kudla v kapse, vypadá jak mrakomor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vždycky to jedno oko přimhouřený :lol:

Tak to je přesný :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
11.7.12 14:58
@lyrica píše:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.7.12 15:02

Nejvíc mě to přilo v té chvíli, když Tereza četla o tom hadovi..a hned záběr na Libunu, tak to jsme s manželem vybuchli smíchy.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Čuměla jak vrah :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tali1
11.7.12 15:14
@lyrica píše:
:lol: :lol: :lol:
To mě také. :P :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Pekulína
11.7.12 17:09
@lyrica píše:

tak to je naprosto přesný :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
50165
11.7.12 17:10
@MarkyM píše:
@Prdolinka86 já bych Libuši dala na záda ty brány ať jde vláčet pole!!!Mrcha jedna lenivá :cert: a cigáro by neviděla dokud nebude mít hotovo :mrgreen:

Máš recht :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iveta89
11.7.12 17:14

Taky mi nesedí, dle mého by nejradši seděla jen v kuchyni a hulila..Jsem na ni zvědavá až bude muset pracovat jak se k tomu postaví :P to bude možná podívaná. Jinak nevím kdo z holek by tam vařil :?: ani jedna mi nepříjde jako hospodiňka :lol: Možná Milan by to zvládl :lol:

• Citovat
  • Upravit
Pekulína
11.7.12 20:28

Už to začínááááááááááááááááá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Peťka710
11.7.12 20:38

Ahoooj, tak co se děje na farmě?

• Citovat
  • Upravit