Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tali1 píše:
Dneska to bude nářez.Myslím, že hospodář říkal něco o tom, že je ten obchodník napálil a že tyhle prý vejce nesnášej.
![]()
![]()
Ahá
No, tak to je super.
@Petttulis píše:
No, na dnešek jsem zvědavá.. Hele a jenom se zeptám, jak je to s těmi slepicemi? Vždyť ten obchodník tvrdil, jak snáší vajíčka o sto šestProč je dneska zabijí?
protože farmář jim řekl že je obchodník napálil
@renda81 píše:
protože farmář jim řekl že je obchodník napálil
Jj, už vím.
Já právě tento díl neviděla..
Jestli je to se slepičí popravou pravda - tak se také dost těším. Sleduji farmu jedním okem - při práci - ale bohatě to stačí
Kde tenhle materiál sebrali, no vlastně oni se tam přihlásili sami ![]()
Já vidim jen Libuny ksicht a otvírá se mi kudla v kapse, vypadá jak mrakomor
![]()
Vždycky to jedno oko přimhouřený ![]()
@lyrica píše:
Já vidim jen Libuny ksicht a otvírá se mi kudla v kapse, vypadá jak mrakomor![]()
![]()
Vždycky to jedno oko přimhouřený
Tak to je přesný
![]()
@lyrica píše:
Já vidim jen Libuny ksicht a otvírá se mi kudla v kapse, vypadá jak mrakomor![]()
![]()
Nejvíc mě to přilo v té chvíli, když Tereza četla o tom hadovi..a hned záběr na Libunu, tak to jsme s manželem vybuchli smíchy..
Čuměla jak vrah ![]()
@lyrica píše:
![]()
@lyrica píše:
![]()
tak to je naprosto přesný
![]()
@MarkyM píše:
@Prdolinka86 já bych Libuši dala na záda ty brány ať jde vláčet pole!!!Mrcha jedna leniváa cigáro by neviděla dokud nebude mít hotovo
Máš recht
![]()
Taky mi nesedí, dle mého by nejradši seděla jen v kuchyni a hulila..Jsem na ni zvědavá až bude muset pracovat jak se k tomu postaví
to bude možná podívaná. Jinak nevím kdo z holek by tam vařil
ani jedna mi nepříjde jako hospodiňka
Možná Milan by to zvládl ![]()
Dneska to bude nářez.
Myslím, že hospodář říkal něco o tom, že je ten obchodník napálil a že tyhle prý vejce nesnášej.