Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já nechci vidět Šamala, minule jsem se i schovávala pod peřinu, jak řval, tak to bude dneska mazec
![]()
Je to tak týden až 14 dní asi předtočený. Do duelu tipuju že zvolej Libunu a ta si vezme Sáru jak už řekla ale kdo vyhraje netroufám si říct.
@Iveta89 řekla bych, že nemá a ani chlapa. Někde jsem slyšela nebo četla, že to má s chlapama nějaký složitý, nějaký blok kvůli otci bo co ![]()
@Iveta89 píše:
Začal mi sedět Milan. Z holek je sympaticka ta Farmářka na to že ji je 36 let vypadá moc dobřeAkorát nevím jestli má děti
nevíte někdo?
Je svobodná a děti nemá…
Jo to moc hezká ženská, to je škoda. Přítel říká že je jako dvacetiletá holka
ještě jak má ty copánečky ![]()
@mamartina píše:
Tý jo mazec tak to jim asi zvířata žádný nedaj.. bože to jsou fakt tak neschopný? vždyť už jim utekla málem včerano aspoň budeme mít o zábavu postaráno
a ten článek není myšlenej ze včerejška ale to toho koně nakonec chytili takže se nic nestalo a farmář se to ani nedozvěděl
Myslím, že ne.Super.cz tam je, že jim utekla a čeká je tvrdý trest.Oni tam mají vždy aktuální díl - co bude večer. A farmářka má hodně zdrcený výraz ve tváři.
Jezis holky tak to ani nechci videt reakci farmare na to ze jim uteklo dalsi zvire…kdyz jim utekla ta koza tak jsem se uplne citila vinna jako kdyby utekla me…
Jinak taky jsem koukala na Jirkuv pearcing v jazyku a vubec mi to k nemu nesedi…a ty gelovky to je mazec… ![]()
Tak teď jsem koukla na datum a je tam včerejší. Včera jsem večer na to koukala, ale tomu útěk neříkám. Asi to zbytečně teda zdramatizovali. ![]()
No to bude mazec, to snad ani nechci vidět hospodáře
.To ten kravín staví zbytečně ![]()
@MUFICE píše:
http://www.super.cz/…y-trest.html
Tak to zase dostanou pořádnou čočku![]()
Už se na to těšim… jinak jako nejsem škodolibá to néé ![]()
Včera jsem se fakt pobavila.
Ten útěk toho koně mě fakt dostal, jako by nestačila ta koza.
A jen pro zajímavost: Kdo je Vám tam nejvíc nesympatický? ![]()