Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, možná rozpoutám vášnivou diskusi, že polevky z pytlíku jsou nejhorší zlo světa… Ale nedá mi to, kupujete některá Farmarske polevky od Vitany? Viděla jsem je právě ve zdravých potravinách, tak si říkám, že bych je na dovolenou pod stan koupila. Rychlá večeře, svačinka… ![]()
Máte některá zkušenost? ![]()
@TkanickaLucka Já je mám moc ráda tedy farmářské jsem nezkoušela…ale ostatní gulášovou, hrachovou, hovězí atd ty mám moc ráda i když vím že to nic zdravého není..
Nebála bych se toho, jde jen o akci, která je jednou za rok, takže proč si klidně nedopřát nějaké instatní blafy - polévky, fazole v konzervě atd.
Neochutnávala jsem je, ale když si přečteš složení, tak to nevypadá na úplné peklo, myslím, že z instatních variant to bud ještě jedna z lepších. ![]()
Příklad bramboračka:
Složení:
sušená zelenina (brambory 28 %, bramborové vločky 16 %, česnek 4,6 %, karotka, cibule 1,1 %, petržel, celer, pór 0,6 %), předvařené ječné kroupy 23 %, přírodní aromata ( lepek, sója, mléko, celer ), jedlá sůl, sušené houby 3,7 % (žampión 3,4 %, hřib 0,23 %), škvařená slanina, majoránka 0,8 %, směs koření.
Může obsahovat stopy vajec, vlčího bobu.
@Nmdl píše:
Nebála bych se toho, jde jen o akci, která je jednou za rok, takže proč si klidně nedopřát nějaké instatní blafy - polévky, fazole v konzervě atd.Neochutnávala jsem je, ale když si přečteš složení, tak to nevypadá na úplné peklo, myslím, že z instatních variant to bud ještě jedna z lepších.
Příklad bramboračka:
Složení:
sušená zelenina (brambory 28 %, bramborové vločky 16 %, česnek 4,6 %, karotka, cibule 1,1 %, petržel, celer, pór 0,6 %), předvařené ječné kroupy 23 %, přírodní aromata ( lepek, sója, mléko, celer ), jedlá sůl, sušené houby 3,7 % (žampión 3,4 %, hřib 0,23 %), škvařená slanina, majoránka 0,8 %, směs koření.
Může obsahovat stopy vajec, vlčího bobu.
Souhlas, dodam jenom, že to ale ani přesto není žádný chuťový zázrak.
Tak stačí přečíst složení a podle toho se rozhodnout. Ja kupovala vždy na stanování v DM, ale ted je nemaji, tak díky za tip, kouknu na tyhle.