Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosim o polopatickou radu pro laika: na fb bylo mozno u sveho uctu preklikavat vpravo nahore mezi 2 ucty.
Dost dlouho se pak pouzival jen jeden ucet bez preklikavani na ten 2.No a ted tam je jen ten jeden ucet a neumoznuje mi to se prekliknout do druheho.
Ten 2. „ztraceny“ucet (dejme mu jmeno trebas Veronika Mala) normalne na FB najdu, ale jak si ho pripojit pod ten puvodni ucet, ktery se jmenuje trebas Josef Ztraceny?
@Ploskutáček píše: Více
No ale tam pisou o apce nebo mob. zarizeni. Ja na fb chodim z ntb. Ale tak zkusit to taky muzu, jestli tim odhlasenim se a prihlasenim se k tomu 2.uctu mi tam tento 2.ucet zas autom. nabehne a ja budu moci mezi temuto 2 ucty jen preklikavat, nikoli se furt odhl a prihl.
Ten odkaz, co jsi poslal, to jsem se dicetla i sama ve fb napovede, takze jsem tady ocekavala kinkr.rady ![]()
@Ahep píše: Více
A jde to? Myslíš dva účty dvou konkrétních lidí? Protože dva účty jeden člověk mít nemůže. Mrkni tady:
@Ploskutáček píše: Více
Odkaz jsem necetla - ty fakt nic nevis o tzv. preklikavani se mezi svymi ucty na fb? ![]()
Takze ano, muzes mit vic uctu, fakt to neni nic proti pravidlum!
PS: Takze za skolitele jsem tady koukam ja ![]()
@Ahep píše: Více
Kdyby sis tu diskuzi po tlačítku Přeložit přečetla, zjistila bys, že se funkce asi nevrátí, páč ji FB odstranil. A diskuze je rok stará. To, co nepoužívám, neznám.
To mě tak štvalo, že jsem našel řešení! V menu „hamburger“ vpravo nahoře se zobrazují další ikony profilů, na které si můžete kliknout na svůj druhý profil.
5 měsíců starý příspěvek.
Příspěvek upraven 13.09.25 v 11:42