Febrilní křeče - homeopatika

285
9.6.18 13:51

Febrilní křeče - homeopatika

Nemáte zkušenost s použitím homeopatie jako prevence apod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
359
9.6.18 15:02

No s prevenci zkušenosti nemám, ale homeopatické čípky teplotu nesrazily a křeče se dostavily :think: v nemocnici pak na mě cuceli jak na blázna a hnali mi pro nurofen. Při vysokých horečkach dávám malý preventivně diazepam a musím zaklepat že křeče už se neobjevili… A vy už je máte za sebou nebo chceš mít jen nějakej sichr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.6.18 15:59

Za sebou je máme 3×. Bylo mi řečeno, že Diazepam není záruka. Že i s ním křeč může být, což potvrzuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
9.6.18 17:24

S febrilními křečemi mám bohužel také zkušenosti. Využít homeopatika jako jejich prevenci? Podle mě obdobné, jako použít homeopatika při prevenci pořezání…

Ale jestli tě to uklidní, klidně je použij, sice nejspíš nepomohou, ale ani neublíží, ty budeš klidnější a jejich výrobce bude mít kšeft. :)

Prostě samé výhody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.6.18 19:14

@SAJ
Užitečný názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
9.6.18 21:27
@melori píše:
@SAJ
Užitečný názor.

Pokud jsi příznivec homeopatie, musím ti připadat zcela mimo mísu. :) Promiň. Ale předcházet febrilím křečem homeopatiky mi přijde úplně stejné mimózní. :)

Nicméně, neublížíš, jen měj raději rektální diazepam při ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
10.6.18 18:22

@SAJ
Ježíš, nejsem příznivcem. Zajímá mě zkušenost lidí, kteří ji v tomto případě používali nebo používají. Ty to evidentně nejsi, tak obtěžuj někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí