Nemocné dítě, které zvrací

Anonymní
9.6.18 13:39

Nemocné dítě ,které zvrací

Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Nikdy dcera ještě nebyla nemocná když už, tak malá chřipka. Ve čtvrtek jsem s ní byla venku na hřišti a když jsme přišli, tak si z ničeho nic šla lehnout a několikrát zvracela, pak se přidala i horeřka. Druhý den ráno jsem volala doktorce a ta řekla at jí nedávámnic jiného, než piškoty banány a rohlíky s čajem. Včera se přidal i kašel v noci pořádný, suchý a připomínající štěkot. Myslela jsem, že jde o upal nebo něco takového a ted má fakt problém. Já jsem z toho zníčená vůbec nepím, protože se bojím. Ted nevím jestli mám hysterčit a jet s ní na pohotovost, nebo počkat do pondělí. Přes den je to v pohodě povídá, kouká na pohádky, ale v noci je to příšerné, to jsou horečky, kašel zvracení. Máte někdo zkušenosti? Popřípadě co by jiného mohla ještě jíst, než to co jsem napsala.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9180
9.6.18 13:49

Kolik jí je?
Já bych jela na pohotovost. Teď jsme se z ní vrátili. Dcera měla od středy zvýšené teploty 37,5-37,7, zimnici, bolest hlavy a huhňá. Dnes jsem jí nechala ležeet a v době oběda přišla, že si jde zase lehnout a jíst nebude. Naměřila jsem 38,8

Jinak co se týká vás, tak mi to připomíná laryngitídu a ta je velmi nebezpečná. + nějaká viroza. I když teda můj syn když má laryngitídu tak i zvrací..
Nám pomáhá fenistil kapky, priessnitzovy obkady na krk, mažu hrudník psím sádlem..
Horečku srážím na střídačku. a je fakt, že noci jsou nejhorší, zvlášt ted ve vedrech..chce to chladný vzduch, takže klidně sedět u mrazáku a dýchat. Pokud se nemůže vykašlat, tak na pohotovosti jí dají Spiropent nebo Ventolin na dýchání :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
9.6.18 13:59

A nemůže to být laryngytida,? nejvíc pomáhá na čerstvý vzduch, takže hlavu do okna a dýchat te´d je horko takže ti poradim otevřít mražák a dýchat chlad od mrazáku…jinak se používají nějaké čípky nevim jaké…jestli to udělá dnes jed na pohotovost raději, nečekej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí