Femara a pco

Napsat příspěvek
Velikost písma:
227
27.3.19 12:16

@zuz1206 ty už jsi s čekáním pomalu u konce, to zvládneš :hug:
já mám před sebou celé dva týdny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
27.3.19 12:19

@kacoun6 to mas super dr!!!! takhle infomovani by meli byt doktori! ja mela od sve OG clostik 6 mes, uz 4 mes zabral ale bez ovitrelle, 5 mes s ovitrelle a bylo z toho biochemko…my nemame teda zadny problem „jen“ me pco a amh skoro 19… :pocitac: a tez jsem zazila minuly tyden asi 3 ovulku v zivote a masakr :D asi to my s pco mame proste tak ze ovulku vice citime, ja den ovulky nemohla ani dosednout v aute :D vy mate nejaky dalsi problem? spermio mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
27.3.19 12:19

@kacoun6 uuuuf, hele muzes testovat jeste jak se ovitrelle vyparuje z tela :D ale joooo, ale ja se zas testnout bojim ze nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
27.3.19 12:28

na testování vypařování Ovitrelle kašlu, buď to tam bude nebo ne…už jsem se natestovala poslední měsíce dost :roll: :roll: :zed:
No ta doktorka je tak informovaná jen proto, že mám kamaráda gynekologa a chodím k němu a on s ní vše konzultuje, protože je zkušenější…dali mi hned Ovitrelle… říkala, že když už stimulujeme, tak se vším všudy :lol:
Manžel na spermiu nebyl, nikdo nás tam ani nehnal. AMH mám prý super, nevím jaká byla jeho hodnota, ale prý je to ok, a PCOS mám prý hormonálně potvrzeno, ale prý to nebyla zase taková hrůza, prý je to na hraně.....jakoby se to moje tělo nějak nemohlo rozmyslet, jestli bude mít PCOS nebo ne…jo a ještě beru Metformin od začátku cyklu, jsem zapomněla dodat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
27.3.19 12:31

@kacoun6 ahaaa a ten metformin je na co v zacatku? a v jakem meste chodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
27.3.19 12:37

@zuz1206 V Ostravě.
Ten Metformin je na léčbu cukrovky. Musím pravidelně jíst a pít, už jsem se jednou vybulila. Snižuje to cukr v krvi. A mám to jako podporu na otěhotnění. Tady na emiminu jsem o tom četla nějaké diskuze, že to dostávají ženská s pcos, tak zkus pohledat. Pochopila jsem z toho že ta hladina cukru v krvi má nějaký vliv na hormony, ale když mi brali krev, tak jsem neměla nějaké vysoké hodnotu cukru, takže vlastně ani nevím proč ho mám já, ale beru ho :lol:
ty jsi odkud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
27.3.19 13:06

@kacoun6 ja zlin:) hele jako ja byla na stitce i na hormonalnim profilu, dle vseho mam vse ok…ALE: kdyz snim cokoliv s cukrem po obede a dal, strasne se mi dela zle a nafouknu se, a to i po ovoci…takze urco to souvisi s hladinou cukru to pco, ono to je metabolicky syndrom…a koik ti je? my se teda snazime uz asi 14 mes no… :zed: a bylo mi 29…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
27.3.19 13:29

Jéééé, tak zdravím do Zlína :mavam:
mi je 28…snazime se od srpna, pak jsem měli přestávku, protože jsem měla nález na čípku a musela jsem na konizaci…a od ledna to řeším s tím kamarádem v nemocnici.
HA jsem přestala brát v červnu, v červenci jsem měla jedinou samovolnou menstruaci a od té doby jen cysty a MS nikde, jedině po vyvolávací injekci.
Tenhle měsíc vidím fakt naději a světlo na konci tunelu :andel: po tolika měsících kontrol, ultrazvuků a čekání jestli mi vůbec dorazí MS a nebo tam bude zase cysta, je to uzasny pocit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
27.3.19 13:31

@kacoun6 joooo tak to jsme mely podobne, ja teda HA vysadila uz v dubnu 2017. pul roky krasne chodila menses a pak presne jak pises, jen po vyvolavackach…ale dr mi rikal v caru, ze to pco byt z antiny nemuze, ze to je proste geneticky…tak snad nejak zdarne dobojujeme!!!! to by jsme meli vanocni deti :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
27.3.19 13:45

no nevím jestli bych chtěla zrovna vanoce stravit v nemocnici ale jestli se to podari, tak se nebudu zlobit ze :lol: ale pro nas je na zavery vazne jeste brzy, vlastne jsme ted v procesu snazeni :D :dance:
nejhorší na tom celém je to, že mi nikdo nerozumí :nevim: nikdo kolem mě nemá problémy s menstruací a to že se tři měsíce snaží o miminko a pak se jim to podaří, to je nic proti tomu, co zažíváme my s pcos, endometriozou, apod.
všichni mi strašně chtějí radit a přitom se zlobí, že s něma nesdílím jejich radost ze dvou // na testu podle jejich představ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
27.3.19 13:59

@kacoun6 hele dam ti radu: ja si tu nasla kamaradku, ktere se to ted po 19mes snahy povedlo( 2mes na femare)…a sdilim vsechny veci s ni…ostatni NEDOKAZOU pochopit a nikdy toto nepochopi, navic tady v cr se to stale bere za tabu a lidi se pomalu stydi!!! v zahranici se problem treba pco a ivf resi vsude! zkus se podivat na blog a videa od kenzas, pokud umis anglicky! urcite te to nakopne!!! a jsme mlade, musi se to povest! ja jeste dalsi stredu jedu na konzultaci za machacem do olmika, nevim zda jsi o nem slysela…machr pres tady ty veci na ivf clinic olomouc. a mam to presne jak ty, neboj!!! ted mi kamaradka rekla, ze budem na jeji svatbe 4 druzicky ale ze 3 krom me jsou tehotne… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
27.3.19 14:08

mi připadá že ty holky v momente, kdy otehotni , tak na ne preskoci vsechna chytrost sveta (maji potrebu vsem radit, vi vsechno nejlepe apod.) a zaroven se v ten samy moment vytrati empatie a takt :zed:
je pravda, že dneska je uplne normalni mluvit o homosexualech, nevere, zmenach pohlavi apod. ale o tom, kolik holek trpi nejaky druhem neplodnosti, to neresi nikdo…nikde nejsou zadna centra, kde by si mohly takove holky popovidat u kavicky…asi to vezmu jako podnikatesly zamer :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
27.3.19 14:15

@kacoun6 tak do toho jdu s tebou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
27.3.19 14:18

nebo třeba kdyby se dělaly nějaké srazy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.19 08:54

@zuz1206 @kacoun6 Ahoj, můžu se zeptat, jak jste dopadly? Po roce snažení, půl roce na utrogestanu začínám teď brát femaru a potřebuju slyšet nejaké příběhy se šťastným koncem, abych nepropadala zoufalství :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí