Femara a pco

10474
13.2.19 19:05

Ahoj Zuzi já jsem sice měla Femaru jen jeden cyklus,ale folíky jsem dva a nakonec z něj jen jeden byl :).Možná si pamatuješ jak jsem to psala a ty jsi mi má to odpovídala :).Taky jsem brala 2 denně.Mela jsem je stejně velké ty folíky a nakonec byl z toho jen jeden dominantní.A jdeš teď zas někdy na folikumetrii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1923
14.2.19 08:50

@dixisa ja prave znam jen tebe:D…me to dal dr v caru, ze by to melo byt lepsi nez clostik…s clostikem jsem mela krasne foliky od 3 denne, tak uvidim..jdu znova na foliku zitra, to budu 16dc… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
14.2.19 10:05

@zuz1206 Aha no je škoda,že to bere tak málo bab,ale vím ještě tak o jedné ještě,která to brala,ale nepodařilo se jí po ní otěhotnět až když neměla hormony otěhotněla :).Tak uvidíš zítra :palec:,držím palce :hug: :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
14.2.19 10:15

Ahojky holky, já mám opačný problém, mám nízké AMH a Femaru jsem dostala. Měla jsem tři folikuly a dvě vajíčka. Myslim, že ji spíš předepisuje v moravských Carech, v českých carech ji dávat nechtějí. V diskuzi nízké AMH je poFemare několik miminek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
14.2.19 10:20

@kattkaaa kaci, a kolik prasku denne jsi mela? a ovulka jaky den? nevim, asi na tom neco je, predepisuje ji i machac z OlM…v usa forech je tam dost zkusenosti, i na youtube:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
14.2.19 10:27

@zuz1206 já měla 2 ráno a dva večer, mám to právě předepsané od Machace. Ovulku mám od 12-14 dne. Ale když jsem se na Femaru ptala v Caru v Čechách, tak mi říkali, že s ní nepracuji, že jen s clostikem nebo Tamoxifenem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
14.2.19 10:29

@zuz1206 ještě jsem zapomněla zmínit, že dle mého Machac dává vždy 4 prášky denně. Z diskuze neznám žádné jiné dávkování :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
14.2.19 10:35

@kattkaaa ahaaa zajimave, a amh mas jake? kamaradka ma prave od nej 2 denne ale reaguje na to, takze asi nepotrebuje zvysit…jdu jeste zitra na ultz, ale moc pozitivne to nevidim, citim, kdyz mi tam neco roste:P :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
14.2.19 11:01

@zuz1206 já mám AMH 0,14. Mám ale pravidelnou menstruaci a pravidelně ovuluju. On asi tu vyšší dávku dává nám s nízkým AMH.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
14.2.19 11:07

@kattkaaa no me amh je 18 takze sakra by se ty vajecniky uz mohli rozjet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
14.2.19 13:16

@zuz1206 tak to každopádně :D, oni se rozjedou. Já myslala, že pco vaječníky mají spíš problém, že těch vajíček mají moc. Stimulaci hormony jsi ještě asi nezkoušela vid? Počkej až budes stimulovat, tak nebudeš vědět co s vajíčky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
14.2.19 13:20

@kattkaaa zkousela jsem clostik, 6 mes, 3 denne a reakce byla krasna 4-5 mes, ale jen 5 mes pichla ovitrelle…no a ted po 3 mes pauzy femara, a nic…vsak femara je taky hormon nebo ne?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
27.3.19 11:42

@zuz1206
Ahojki, já mám Femaru první cyklus a 10.DC jsem byla na ultrazvuk a měla jsem tam krásný folikul 20mm, ještě jsem dostala injekci Ovitrelle a dneska 12.DC cítím ovulku. Takže mi krásně zabral hned…taky mám pcos.
Tobě se nakonec zadařilo s Femarou? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
27.3.19 11:59

@kacoun6 ahooj, a kdo ti femaru dal? me ji dali az v caru, ted 2 cyklus jsem mela 3 denne a 13dc 21mm folik, takze taky zabrala…ted jsem 8-9 dpo, dle bolesti 9, dle bazalky co merim se me upravila na 8dpo…takze cekacka…dneska jsem pro zajimavost zkousela tt, zda uz je ovitrelle pryc, a 9 dni od injekce a pryc :) takze ted cekat…je to strasneeeeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
27.3.19 12:12

@zuz1206
mi to předepsala doktorka v nemocnici :palec: řekla, že dělala dřív v CAR a že to je lepší než clostik. Předepsala mi 3. - 7. DC 1-0-0 a další cyklus 1-0-1.
Předchozí dva cykly jsem měla jen Gynprodyl a zjistilo se, že nemám ovulku, tak mi dali právě Femaru…dneska zažívám (asi) první ovulaci v životě :potlesk: a znásilňuji manžela :mrgreen:
na ultrazvuku jsem byla 10.DC, dostala jsem Ovitrelle a dneska 12.DC, takže se mi to trochu posunulo vpřed, protože předpoklad byl 14. DC.....jsem zvědavá, jestli se nám zadaří, ale pro mne už je hodně velký úspěch, že tělo reaguje na podporu, takže já už slavím i tento malý úspěch :pankac: a tajně doufám, že nám to hned vyjde :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí