Femara a pco

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.7.19 09:20

@zuz1206 Aha, ty si šla do CARu, mě napadlo jít spíš na kontrolu ke svému doktorovi. Já myslela, že v CAR řeší jen otěhotnění a pak už si to řeší běžný gyndař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
12.7.19 09:23

@svatá Lucie nene, resi to az do srdicka, pak te poslou k tvemu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.19 09:29

@zuz1206 Tak děkuju, to jsem vůbec nevěděla. Objednám se tam a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
12.7.19 12:17

@svatá Lucie
To je úžasná zprava!!! :dance: :srdce: moc gratuluji!! Jsme ti to se Zuzkou psaly, ze to vyjde hned :dance: Úplně se mi vrátil ten pocit, když jsem našla // :lol:
Já jsem šla na kontrolu hned týden po zjištění, ze jsem těhotná. Jeli jsme na dovolenou, tak jsem chtěla jen vědět, jestli to není mimodelozni. Jinak bych šla až někdy v 8.tydnu.
A ejhle, zítra zavinam 18.tyden ❤️️

@Myhsa
Můj doktor vše konzultoval s kolegyni, co v Caru dřív dělala…když jsem s ni mluvila, tak mi rekla, ze mi dá hned Femaru, ze s ni ma lepší zkušenost než s Clostikem. Pak jsem brala Gynprodyl na růst sliznice a Ovitrelle jsem dostala normálně do ruky…no a pak Utroš na udržení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
28.8.19 10:13

Ahoj, pomohlo vám někomu užívání Femary a Inositolu na otěhotnění? Nyní beru první měsíc a jsem zvědavá, jaké budou účinky (bez menstruace, bez ovulace)… Díky za zkušenosti… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
28.8.19 10:43

@hotline ahoj, ja brala femaru 2 cykly a vzdy bylo za me nejlepsi fertiprona k tomu, i dr na me apeloval at ji beru…nyni jsem 26tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
28.8.19 10:47

Super, gratulace. Ještě chtěli v CAR podpořit IUI, ale tenhle měsíc to asi nezvládneme, jedeme na dovolenou. Tak zkusíme alespoň doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
28.8.19 10:54

@hotline pokud mate dobre spermie, mas jistotu ze je vajicko, tak neni duvod k iui…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.19 15:54

Prosím o radu

Ahoj, mám pco, AMH 25.5 :(.. Vrozená vada zvonění dělohy, pochvy a tedy i dva čípky. Jedna ledvina.. byla jsem na pro hodnosti vejcovodů a jsou ok. To je asi tak jediný pozitivní. Vaječníky mám jak porcelán. Achjo… Spg nám taky nic moc nedopadl… Zavádíme Utrogestan 2 kuličky na noc. Teď od 3 menstruace mám napsanou Femarů 0-0-1. K tomu 2× denně nosifol. Chceme prvně zkusit iui. S tím že to snad vyjde, ikdyz paní doktorka říkala že to vidí spíše na IVF s icis. Ale že uděláme iui, že je dost možné že se přijde na další komplikaci. Podle imunologie me tělo zabíjí spermie. Ale k tomu paní doktorka moc nepřihlíží. Říkala, že ta imunologie se strašně mění, že člověk může mít nějaký bacil a hned je vše špatně. Myslíte že je nějaká šance otěhotnět? Jsem zoufalá..☹️️😔

• Citovat
  • Upravit
1923
5.9.19 18:31
@Anonymní píše:
Ahoj, mám pco, AMH 25.5 :(.. Vrozená vada zvonění dělohy, pochvy a tedy i dva čípky. Jedna ledvina.. byla jsem na pro hodnosti vejcovodů a jsou ok. To je asi tak jediný pozitivní. Vaječníky mám jak porcelán. Achjo… Spg nám taky nic moc nedopadl… Zavádíme Utrogestan 2 kuličky na noc. Teď od 3 menstruace mám napsanou Femarů 0-0-1. K tomu 2× denně nosifol. Chceme prvně zkusit iui. S tím že to snad vyjde, ikdyz paní doktorka říkala že to vidí spíše na IVF s icis. Ale že uděláme iui, že je dost možné že se přijde na další komplikaci. Podle imunologie me tělo zabíjí spermie. Ale k tomu paní doktorka moc nepřihlíží. Říkala, že ta imunologie se strašně mění, že člověk může mít nějaký bacil a hned je vše špatně. Myslíte že je nějaká šance otěhotnět? Jsem zoufalá..☹️️😔

Ja mam amh 19 telo bez menses a po 2 cyklu ba femare jsem tehu a to jsem byla 6mes na clostiku a nic…chce to cas. Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.19 20:05

@zuz1206 27, tak moc gratuluji. :srdce: snad tohle taky budu moci napsat. A otěhotněla si přirozenou cestou? Tobě je kolik?

• Citovat
  • Upravit
1923
6.9.19 07:28
@Anonymní píše:
@zuz1206 27, tak moc gratuluji. :srdce: snad tohle taky budu moci napsat. A otěhotněla si přirozenou cestou? Tobě je kolik?

ANo prirozene, manzel ma dobre spermie, me je 29 a jemu 31. Jeste bral predtim i on na spermie kuru: vit V, E a listovka tak nevim zda i to pomohlo:) ja k tomu brala vzdy fertipronu, obcas maca, pred ovu grep a po ovu ananas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
7.9.19 07:57

@zuz1206 děkuji za info. A Femarů jsi brala jak? A od kterého do kterého dne. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
7.9.19 07:59

@Marjan1208 klasicky 3-7dc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
7.9.19 10:31

@zuz1206 aha, já mám psaný 3-9 a pak ultrazvuk