Femibion

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10426
22.3.17 13:30

A mě doktorka řekla, že to je všechno blbost a farmaceutický tah :mrgreen: ale brala jsem Femibion bez D3, asi to ještě nebylo a byla jsem těhotná od začátku jara, takže D bylo dost :palec: zase s rozumem to všechno brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
22.3.17 17:09

Beru femibion s D3 od začátku ;) Nebrala bych, taky myslím, že je to dost reklamní tah, ale zelenině moc nedám a tak jsem klidnější, že si malý vezme vitamíny, kterých mám málo :) Do 12tt jsem brala pravidelně, teď tak, jak si vzpomenu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
2.7.17 19:47

@Kels klidně je dober. Já je taky dobrala a pak nasadila GS Mamavit, je levnější a Dr. mi dokonce řekla, ze od toho druhého trimestru je zbytečný nějaký vitaminy brát, pokud člověk ji normálně všechno. Ty miminka po těch vitaminech prý moc rostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.17 20:02

Muzu se zeptat na vas nazor ohledne vitaminu pro tehotne? Zacala jsem je brat hned, jak jsme se rozhodli to zkusit. Slo o spontanni rozhodnuti, takze jsem je nebrala driv, coz by byvalo bylo lepsi.

Ziju v Nemecku a tady je Femibion hodne drahy, na mesic asi 20 euro. Koupila jsem vitaminy pro tehotne asi za 8 euro mesicne, byla to takova stredni cenova relace. Nechtela jsem zbytecne priplacet za jneno, jinak ta cena pro ne problem neni. Mate nekdo nazor, nejlepe nejkdo z oboru, zda je to vse na jedno brdo nebo si mam priplatit? Dekuju. Osobni udaje - anonym. Marketa

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.7.17 20:13

Jeste dodam, ze beru FemiBaby, mozna to nekdo zna.

• Citovat
  • Upravit
692
2.7.17 20:16
@Anonymní píše:
Muzu se zeptat na vas nazor ohledne vitaminu pro tehotne? Zacala jsem je brat hned, jak jsme se rozhodli to zkusit. Slo o spontanni rozhodnuti, takze jsem je nebrala driv, coz by byvalo bylo lepsi.Ziju v Nemecku a tady je Femibion hodne drahy, na mesic asi 20 euro. Koupila jsem vitaminy pro tehotne asi za 8 euro mesicne, byla to takova stredni cenova relace. Nechtela jsem zbytecne priplacet za jneno, jinak ta cena pro ne problem neni. Mate nekdo nazor, nejlepe nejkdo z oboru, zda je to vse na jedno brdo nebo si mam priplatit? Dekuju. Osobni udaje - anonym. Marketa

Ze začátku si myslím, ze vhodný sou kvůli té kyseline listové. Od toho druhého trimestru si myslím, ze to není až tak důležité je brát, protože pokud fakt člověk ji normálně, tak veškeré živiny do sebe dostane. Problém by mohl být u veganek, vegetarianek a proste z lidi, kteří se nějaké složce ve stravě vyhýbají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.17 20:23
@Dady20 píše:
Ze začátku si myslím, ze vhodný sou kvůli té kyseline listové. Od toho druhého trimestru si myslím, ze to není až tak důležité je brát, protože pokud fakt člověk ji normálně, tak veškeré živiny do sebe dostane. Problém by mohl být u veganek, vegetarianek a proste z lidi, kteří se nějaké složce ve stravě vyhýbají.

Vim, souhlasim, ale ptam se zkusenych na rozdily ve kvalite mezi jednotlivymi preparaty, v tomto pripade Femibion versus FemiBaby, viz muj prispevek. Dekuju.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.7.17 20:27

Ja i vim, ze ty moje vitaminy staci. Jen me zajima, jestli v drazsich vitaminech je napriklad listovka lepe nastepena a tedy vstrebatelna, proste me to zajima. Zda je to marketing nebo tam je duvod. Sama nevyznavam vzdy „cim drazsi tim lepsi“, nechci byt za blba, ale zaroven si rada priplatim za kvalitu, jen musim vedet, ze tam je duvod. Marketa

• Citovat
  • Upravit
1400
2.7.17 20:33

Femibion je oproti jiným vitamínům jiný právě tou naštěpenou listovkou, tzn je vhodný před otěhotněním a pak do toho cca 12.tt. Vzhledem k tomu, že se trombofilní mutace, které způsobují horší vstřebávání listovky z jídla a „obyč“ listovky ve vitamínech, plošně netestují, připlatila bych si a pak po dobrání buď přešla na jiný produkt, nebo už se na to vyprdla uplně, v tu dobu už mímo listovku tolik nepotřebuje. Doktorka mi doporučila brát femibion ob den, tzn balení nebudeš mít jen na měsíc, vyjde to líp.
Nejsem lékař, jen poučený laik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.17 21:02
@Kacise píše:
Femibion je oproti jiným vitamínům jiný právě tou naštěpenou listovkou, tzn je vhodný před otěhotněním a pak do toho cca 12.tt. Vzhledem k tomu, že se trombofilní mutace, které způsobují horší vstřebávání listovky z jídla a „obyč“ listovky ve vitamínech, plošně netestují, připlatila bych si a pak po dobrání buď přešla na jiný produkt, nebo už se na to vyprdla uplně, v tu dobu už mímo listovku tolik nepotřebuje. Doktorka mi doporučila brát femibion ob den, tzn balení nebudeš mít jen na měsíc, vyjde to líp.
Nejsem lékař, jen poučený laik.

Dekuju, jsi zlata. Tak si ho koupim.

• Citovat
  • Upravit
285
3.7.17 06:35

Taky užívám Femibion 1 a myslím, že množstvím vitamínů převršuje obdobné preparáty. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
30.8.17 20:16

Femibion 1

Ahoj, chci se zeptat. Beru femibion 1 a jsem 11+2tt. Mám doma ale ještě jednu krabičku na 30 dnů a nevím, jestli ji dobrat, když se má brát jen do 12tt. Vyšlo by mě to do týdne 15+4tt. Co si o tom prosím myslíte? Nebo nechtěl by někdo koupit krabičku? Je úplně nová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
30.8.17 21:13

@kinder1 klidně ji dober, nic se nestane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
31.8.17 07:52

Já jenom, že už se má brát femibion 2,aby mě a miminku nechyběla ta složka, co v jedničce není :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
31.8.17 07:56

@kinder1 pokud jíš normální stravu a nejsi třeba vegan nebo vegetarián, tak už 2 brát ani nemusíš. Doktorka mi říkala, že miminka jsou potom po těch vitaminech moc velký :). 1 super, skrz kyselinu listovou, ale pak už stačí pestrá strava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí