Femibion

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6594
3.3.21 14:10

Holky, poraďte nezkušené :lol:

Když budu brát Femibion 2, který obsahuje D3, má smysl ještě brát nějaký vitamín D v jiných tabletách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
3.3.21 14:15

@Salorka já beru jen femibion a myslím. Si že je to ok.. 😊A hlavně k tomu jim hodně ovoce a zeleniny tam jsou taky vitamíny nemusíš vše brát v prášku 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
3.3.21 14:17

@Misasisi jasný, ovoce a zeleniny bych řekla, že jím dostatek. Šlo mi primárně o vitamín D - ve Femibion 2 je, tak jestli to stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
3.3.21 14:19

@Salorka jsem poprvé těhotná a myslím si že v tom je vše co potřebujes listovka minerály atd mě bylo řečeno od gyndarky že to stačí a hlavně ovoce a zelenina ale jestli ti můžu poradit já piju ještě sunarek v tom je hodně vitamínů též a pro prcka je to též dobre najdu foto hodím ti to sem 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
3.3.21 14:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
3.3.21 14:50
@Salorka píše:
Holky, poraďte nezkušené :lol:Když budu brát Femibion 2, který obsahuje D3, má smysl ještě brát nějaký vitamín D v jiných tabletách?

To bys zjistila jedine z krve, zda ho mas dostatek. V prvnim tehotenstvi jsem mela znatelnej nedostatek i s Femibionem, takze jsem brala jeste Vigantol. Ale standardne se to nezjistuje, ja to mela v ramci odberu pri kontrolach stitny zlazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
3.3.21 16:49

@Salorka Nejjistější je si nechat udělat krevní testy a přesně vědět hodnoty. O vitaminu D jsem četla pár článků a je potřeba jej suplementovat i v klasickém, než jen těhotenském stavu. Především od podzimu do jara. Já suplementuji i v létě. Je to na každém, ale nejlepší je jít na tu krev. Co mám ale informace, tak toho vitaminu D (D3) z Femibionu si tělo moc nevezme. Doporučuji třeba skvělý článek o vitaminu D na webu Chytrá blondýna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.21 17:20

Holky, zajimalo by me, jestli ten Femibion pomuze obnovit ovulaci. Testy a teplota jasne ukazaly, ze ji nemam. Doted jsem to netusila a nevim vubec, kdy to zacalo, co to takhle ovlivnilo. Mate nekdo s timto ucinkem zkusenost?

Prosim anonym, zdravotni stav.

• Citovat
  • Upravit
2631
17.6.22 10:04

Kdy začít brát Femibion 2?

Ahoj, Femibion 1 se má brát do konce 12tt a pak začít brát dvojku. Já budu tou dobou v půlce balení, myslíte, že ho můžu dobrat a dvojku začít brát až od 15tt?

Jo a ještě dotaz, bere se Femibion stejně, když čekám dvojčata? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
17.6.22 10:12

@Velešínka3 je to v podstatě jedno, je to skoro to samé. I u dvojčat se bere stejná dávka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí