Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Máte zkušenost s Merck Femibion 1 (800)?
Přidejte zkušenost s Merck Femibion 1 ...Přečtěte si článek: Femibion v těhotenství pro správný vývoj
Ahoj ozivuji diskuzi. Je ti nekdo kdo ma zkusenost s Pregnalofinem… mela by to byt levnejsi varianta Femibionu od Dr. Maxe.
@Neny19
Ahoj, já jsem brala Pregnafolin 1 a 2. Složení je stejné jako u Femibionu. Co se týče zkušenosti - co konkrétně vás zajímá?
@Saarka_O No v podstate jestli má učinky co má mít
ale to se asi špatně posuzuje… když je to hlavně na to, aby bylo mimčo ok… ale má to i nějaké účinky na otěhotnění?
@Neny19 Začala jsem s užíváním až v 6tt, takže účinky na otěhotnění neposoudím. Nicméně minimálně užívání kyseliny listové se doporučuje 3 měsíce před otěhotněním, takze i tyhle vitamíny se určitě mohou brát ještě před početím.
Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli je nějak přínosné když budu brát i v době kojení. Beru je celé těhu. Tak jestli mám ještě kupovat. ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli je vhodné užívat Femibion 800 i ve čtvrtém měsíci (dostala jsem ho). Je mezi Femibionem 1 a 2 nějaký markantní rozdíl? Děkuji
Ahojky holky začala jsem používat nebo spíše jíst Fembion 1 na podporu těhotenství a chci se zeptat taky jste po žívání začali špinit?? Já jsem nikdy nešpinila ani před periodou ani po ní stalo se mi to až jsem začala tohle užívat a to mám periodu až za týden
A nejsi těhotná? Já jsem začala špinit taky týden před menstruací, ale šlo o uvolnění vajíčka ![]()
Ti co berou fembion 1 spinili jste a pak dostali menší dřív než jste měli? Beru ji už 6 den. 1 dva dny spineni a 3 den menso
@Angela 235 - s tím jsem se ještě nesetkala, že by se po něm špinilo. Jsou to vitamíny, to bude mít nejspíš jiný důvod.
Ahoj, taky jsem brala femibion asi od 8tt celé těhotenství a potom i při kojení. Doporučil mi je gynekolog, ze jsou to nejlepší vitaminy.
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat - beru teď Pregnafolin, prý je téměř totožný jako Femibion. Ale přemýšlela jsem, že bych si od 13tt koupila Femibion, je za stejnou cenu jako Pregnafolin. Nemůže mi to nějak rozhodit nebo tak něco? Díky za rady ![]()
@sykorkan píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat - beru teď Pregnafolin, prý je téměř totožný jako Femibion. Ale přemýšlela jsem, že bych si od 13tt koupila Femibion, je za stejnou cenu jako Pregnafolin. Nemůže mi to nějak rozhodit nebo tak něco? Díky za rady
Klidně začni, žádnou neplechu ti to neudělá.
@Rachel_cz Moc děkuju, myslela jsem si to, ale raději jsem se chtěla zeptat ![]()