Femibion

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.11.13 11:23

Určitě je chtěné.. :) Tak že si myslíte že by ta čárka nezesílila kdybych si ho udělala třeba zítra..? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
5.11.13 11:48

@Drahuška18 Já bych počkala. K čemu Ti to bude? Třeba tam ty dvě čárky budou, ale pak přijde MS a budeš zbytečně zklamaná. Doktor si tě pozve stejně tak cca za 2 týdny, až budeš v nějakém 6. týdnu. Dřív Ti sice může potvrdit těhotenství z krve, ale o jeho prosperitě to nic nevypovídá.
Ono to těmi dvěma čárkami všechno jen začíná. :) Udělej si test v klidu v sobotu ráno z ranní moči. Pokud byl na začátku týdne duch, tak pokud budeš těhotná, měla by tam už být dálnice. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.13 20:15

Dobře :) Tak bude se snažit to vydržet.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
22.10.14 22:37

Hezký večer,
nevíte prosím někdo, zda se může užívat Femibion a Varixinal současně? Netluče se tam něco? Předpokládám, že ten přebytečný vit. C vyloučím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
23.10.14 14:35

Ahoj já femibion beru, začínala jsem femibion I, když sem chtěla otěhotnět asi měsíc předem a jedla celý první trimestr, teď už beru femibion II až do konce těhu, mě teda sedí, nemám žádné vedlejší účinky a v těhotenství prospívám zatím dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
26.10.14 14:58

Femibion

@kosatka píše:
ahoj ,neberete někdo femibion? musí mi ho napsat doktor nebo ho koupím volně v lékárně? četla jsem že se dá brát místo kyseliny listové.

Ahoj,
já jsem 17tt a femibion beru. Od začátku těhotenství do 12tt jsem brala Femibion 1 a teď beru femibion II. (ten je vhodný i pro tebe). Myslím, že to jsou ty nejdražší těhotenské vitaminy, ale zároveň věřím že i nejlepší. Narozdíl od ostatních jsou ve femibionu II. omega mastné kyseliny, které jsu důležité pro vývoj mozku dítěte. Koupíš normálně v lékárně, vešeré info na jejich stránkách. Femibion I. má víc kyseliny listové, ve druhém trimestru už není taková potřeba kyseliny listevé, tak je jí ve Femibionu II méně, ale za to jsou tam ty omega mastné kyseliny, ty nejsou ve femibionu I, protože v prvním trimestru ještě nejsou tolik potřebné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
19.12.14 22:52

Ahoj holky chtěla sem se zaptat jestli někdo nevíze jak dlouho před tim než otěhotnim mužu femibion brát začala sem ho brát nedávno. Doktorka mi to doporučila při plánovaném těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
20.1.15 19:46

Není to marketing

Čau,

není to marketing, dle našeho kamaráda magistra, jde o to, že na listovka je naštěpená. Tu levnou neumí spousta žen přijmout, takže to často zobou zbytečně. Jestli jí umíš nebo neumíš přijmout se většinou předem nepozná. To štěpení je drahé, proto i fem je drahý. Co se týče fem II, je tam omega 3…mastné kyseliny, které v ČR moc nesníš a ovlivňuje to vývoj mozku. Beru poctivě, leze to do peněz, ale je to to nejlepší a pro miminko chci to nejlepší. Když se mě ptali známí a v rodině co chci k vánocům, tak jsem jim řekla, ať mi místo zbytečnosti koupí fem a mám zásobu i na kojení:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
9.4.15 14:38

Nejlepší co můžete udělat

Ahoj femibion teprve začínám užívat, a zatím žádní křeče. Myslím si že je to to nejlepší pro miminko, a že lékaři a poradny nejsou tak zákeřní, aby se nechali podplatit, aby to propagovali u maminek. Doktor z 99,9% říká jen to co je pro maminky a miminka nejlepší. Jsou na to študovaný a samozřejmě to vědí mnohem líp než obyčejná těhulka která má informace z internetu a různých knih, popřípadě z diskuzích. Měla bych výčitky svědomí kdybych o femibionu věděla a přesto ho schválně nebrala. Je tam i spousta jiných vitamínů, kromě již rozštěpené kyseliny listové a rozhodně to za těch pár stovek stojí. Jiní by dali miliony za to aby bylo jejich dítě zdravé, nebo aby bylo nejchytřejší ve třídě. Tak když k tomu můžu alespoň přispět (byť třeba minimálně) tak si raději odpustím nějaké dobrůtky, po kterých stejně kinu a koupim si tento přípravek. Neříkejte, že neni nic co by jste si mohli odpustit aby jste na to měly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2943
12.6.15 11:53

Já se chtěla zeptat DR. se mě ptala kolik beru kys. listové, já beru Femibion, ale teď jsem přišla asi na to že jsou dva druhy Femibion a Femibion 800?? Protože na mojí krabičce je Folát, tam nic a pak pod tím kys. listová 400 a L-metylfolát 400, no a ona měla to samé, ale u toho folátu 800, tak jsem z toho zmatená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.15 14:47

femibion

Ahojky chtela sem se zeptat, uz neco malo pres tyden tlak v podbrisku jako bych mela dostat ms..do te mi vsak zbyva jeste 9 dni ode dneska..s pritelem planujeme miminko, myslite ze by to mohl byt prvni priznak…dnes mi dokonce neni zrovna nejlip..obcas mam navaly k ondLeni..na vterinku se mi udela lehka tma pred ocima..ale nechci si nic nalhavat, nebo si ty stavy vsugerovavat. kolegyne v praci rikala ze by mohlo jit o uhnizdovani..koupila jsem si dnes femibion abych tomu malinko vypomohla..uz jednou tak pred 6 lety jeste s byvalym pritelem jsem cekala dvojcatka ale prisla jsem o ne..tak ted uz bych moc chtela a vsude kolem se to rozrodilo a ja nejak nemuzu zapadnout, tak si nechci delat hned nadeje abych nebyla moc smutna…diky za odpoved.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
3.7.15 19:44

Mam otazku na ty co berou femibion II… ja dostala od zname celou nepouzitou krabicku ale je v nemcine a ja nevim jak ho mam vyuzivat poradite? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.7.15 21:49

Zdravím chtěla sem se zeptat když se 3 měsíc snažíme o miminko je na škodu brát femibion?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
6.7.15 21:57
@selena18 píše:
Mam otazku na ty co berou femibion II… ja dostala od zname celou nepouzitou krabicku ale je v nemcine a ja nevim jak ho mam vyuzivat poradite? :think:

Denně jednu růžovou tabletu a jednu tu „průhlednou“ tobolku. Nejlépe během hlavního jídla.

@nini13 píše:
Zdravím chtěla sem se zeptat když se 3 měsíc snažíme o miminko je na škodu brát femibion?

Dokud nejsi těhotná a pokud nemáš problém s vstřebáváním kyseliny listové, tak jsou to za mě zbytečně vyhozené peníze. k otěhotnění jako takovému Ti nepomůže. Kup si zatím obyč kyselinu listovou a na femibion najeď případně až po objevení dvou čárek na testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
7.7.15 16:14

Diky za radu prave jsem nevedela jestli jednu rano a jednu vecer nebo dohromady dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí