Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky tak nám přišel a musím říct že je parádní . Našla jsem ho na internetu za 11500 což na trojkombinaci myslím dobrá cena.Super se s ním jezdí.Možná jediná vada jsou přední kolečka jsou z materiálu jako na kolečkových bruslích.Myslím si že v nějakém terénu půjdou hodně rychle k šípečku
Ale celkově jsem jinak moc spokojená jak vajíčko tak korbička a sporťák paráda.Jen nemůžu sehnat pláštěnku a nevýhodou jsou drahé doplňky.S
Ahojky,
máte někdo tento kočárek? Chtěla bych vědět jestli je hluboká korba dost velká, eventuelně kolik cm je vnitřní rozměr? A jak jste s tímto kočárkem spokojeny?
Mám ještě na výběr dost času, ale už tak pomalu pokukuju a tohle je jediný kočárek, který mi padl do oka jak vzhledem tak funkcemi. Dokonce jsem našla, že přední malý kolečka jdou vyměnit za velký. Máte je někdo? Je složitá jejich výměna?
Mám ferrari beeboba s hlubokou korbičkou už tři měsíce a jsem moc spokojená. Dokoupila jsem offroad sadu předních kol, takže jsou stejná jako zadní - tudíž cestování do lesa, na kočičích hlavách je super. Hluboká korbička se přichycuje suchými zipy, což je docela dobré odpružení (korbička se pohupuje podle terénu, ale nedrncá
Kočárek se skládá na raz, dva, tři a hotovo, zvládne to i blondýna
Do auta je napohodu, bereme jenom podvozek a autosedačku, nacvakneme a hotovo. Jediné co, tak košík pod kočárem se musí před složením kočárku odepnout. Kočárek je lehoučký, dobře se s ním vybírají zatáčky (i přes velká kola). Vadí mi, že se skoro nedá sehnat pláštěnka a moskytiéra, ty univerzální na beebob nepasují
Uvažuji, že si teď malou přehodím do sporťáku, protože už se chce koukat a hluboká korba jí vadí…
Takže si ho klidně kupte ![]()
Chtěla jsem se zeptat, jestli se dá na kočárek Beebop ferrari sehnat něco jako zimní potah. přece jen korbička je velká, tak aby tam prckovi hlavně v zimě nenafoukalo. spousty kočárků to mají, ale na tenhle to asi nejde sehnat?
děkuji za jakoukoliv odpověď
Já tento kočárek mám. Malý ma 6 týdnů, ven jezdíme za každého počasí… Myslím, že zimní potah je zbytečný.
PROSÍMM NEBUDETE NĚKDO PRODÁVAT KOČAREK FERRARI BEEBOP? MĚLI JSME HO ZAMLUVENÝ A DEN PŘED TÍM NÁM HO NORMÁLNĚ PRODALI
![]()
AHOJKY, NEVITE KDE SE DAJI SEHNAT TY NAHRADNI OFFROUDOVA KOLA KE KOCARU FERRARI BEEBOP NEBO ZDA NEJSOU SCHODNE S JINYMI-TREBA BUGABOO???DÍKY
NEBO NEMATE NEKDO NA PRODEJ?? ![]()
PROSIM INFO DO MEILU JANCACA@seznam.cz dikyy
Příspěvek upraven 06.01.14 v 11:21
KOUPÍM KOČÁREK FERRARI BEEBOP
PROSÍMM NEBUDETE NĚKDO PRODÁVAT KOČAREK FERRARI BEEBOP? MĚLI JSME HO ZAMLUVENÝ A DEN PŘED TÍM NÁM HO NORMÁLNĚ PRODALI
![]()
Mužu se zeptat kde jste sehnala ty nahradni velka kola??Nemuzu je nikde senat
.dikyyy