Festival a "dieta"

12
10.7.14 19:19

Festival a "dieta"

Ahoj děvčata, prosím o radu. Už několik týdnů si hlídám jídelníček a pitný režim. Tento víkend se chystám na festival a je mi jasné, že úplně striktně to tam nedodržím. Za prvé nějakému langoši nebo klobáse tam asi fakt neodolám, a za druhé pochybuju, že na podobných akcích se dá najíst zdravě. Nějakou „strategii“ ohledně jídla už mám zhruba promyšlenou, ale co s pitím opravdu nevím. Co se týče nealka, tak mám jasno, jsem zvyklá pít jen vodu. Ale co s alkoholem teda fakt nevím. Jak moc velký průser je podle vás pár drinků s Coca Colou bez cukru? Vím, že dlouhodobě se pití nápojů se sladidly a podobně se zdravou stravou neslučuje, jde mi opravdu čistě jen o výjimku. A opravdu nerada bych kvůli jednomu večeru zazdila třeba několikadenní snahu a odříkání. Máte nějaké tipy jak zvládnout festival a podobné akce, drinky a podobně? A předem říkám, že vinný střik a víno celkově moc nemusím :) Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4465
10.7.14 19:22

Jeden festivalový víkend fakt nic neudělá :) Pokud se jinak stravuješ zdravě, tak to ani nepoznáš :) Vyprdni se na nějaká přehnaná omezení a užij si to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767

Já si nemyslím, že by to byl takový průser, když to bude jen výjimečně (nějaký alkohol a cola). Já kdykoli jsem si hlídala jídelníček, tak jsem nikdy na žádné akci neřešila, co piju, kdybych tam zbouchala langoše, tak vím, že přiberu, ale po pití žádný problém ;)
OT nejdeš na Mightysound? :D

Příspěvek upraven 10.07.14 v 19:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi

Jsou festivaly, kde se zdravě najíst dá, třeba na Trutnově a podobných velkých akcích jsou vege kuchyně, brala bych to jako zpestření jídelníčku :-) záleží, kam jedeš :-) a vinný střik ti fakt neublíží ;-)

Příspěvek upraven 10.07.14 v 19:22

• Citovat
  • Upravit
26270

Zkus se podívat, co má nejmíň kJ a co by ti chutnalo ;)

http://www.kaloricketabulky.cz/…alkoholicke/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12840

Podle mě jestli si dáš například Cuba libre s colou s cukrem nebo bez je už úplně jedno… Alkohol má cukru moc, takže prostě jen se vyhýbat alkoholu co nejvíc to jde. Víc asi poradit nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
10.7.14 19:25

Tak co na to říct. Myslím, že jednodenní prohřešek zas tak neublíží. Rozhodně bych ty drinky nepila. No cola je bez cukru, ale tvrdý alkohol, to je kalorická bomba. A nebo se prostě vožer, a druhý den ti bude tak špatně, že nebudeš celý den jíst a ještě zhubneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.7.14 19:31
@radkka píše:
Já si nemyslím, že by to byl takový průser, když to bude jen výjimečně (nějaký alkohol a cola). Já kdykoli jsem si hlídala jídelníček, tak jsem nikdy na žádné akci neřešila, co piju, kdybych tam zbouchala langoše, tak vím, že přiberu, ale po pití žádný problém ;)
OT nejdeš na Mightysound? :D

Nee, jedu na Točník na Hrady.cz. Mám tu výhodu, že díky kamarádovi - pořadateli budu ve VIP prostorách, kde nikdo nebude kontrolovat, co si donesu. Proto přemýšlím, co si koupit k pití a k jídlu. Jinak co vím, loni tam byl stánek KFC, tak k večeři nějaký salát bez zálivky by mi asi neublížil. Na stránkách dokonce píšou, že mysleli i na vegetariány, tak uvidíme. Každopádně oběd bude hřích, s tím počítám :) K svačině si povezu kefír, no a teď jen domyslet ten alkohol. Ne, že bych se bez něj neobešla, ale chci si prostě po delší době „vyhodit z kopýtka“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.7.14 19:34

@Minionka Kefír jo, no aby ses pak nepo, až to smícháš s alkoholem, to nic ve zlém :kytka: Já bych si v klidu k pití dopřála na co budeš mít chut jednou za čas se nic nestane. Obzvlášt, když tam uhlídáš jídlo, tak bych to neřešila, život je jenom jeden :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
10.7.14 19:38

@Minionka Hele, ber to jako nakopnutí metabolismu :D pokud nedržíš nějakou striktní dietu, tak se fakt nestane nic :) znám to, sama jím zdravě a pak jedu na fesťák, kde se s jídlem ani pitím absolutně nehlídám, teď jsem byla 6 dní na vodě pod stanem, kde to taky stálo s jídlem za houby a fakt se těžší nevracím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31312
10.7.14 19:54

Jestli jedeš např, na Mighty Sounds /tiše závidím, letos nejedu/ tak tam máš i veganský a pod. stánky, takže bych řekla, že když budeš trochu koukat, tak bys i něco zdravějšího než langoše a klobásy našla ;)

A vzít si s sebou nějakou zeleninu, co se hned nezkazí a mezi ty nezdravosti proložit na svačinku nějakou tu okurku nebo papriku, a nelámala bych si hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
10.7.14 19:54

No tak 1 den bych zase neřešila, a drinky bych si nechala míchat slabnší, s malým panákem. cola lihgt je srač. ka, ale když nechceš přibrat tak občas ok, ten alkohol je mnohem horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze