F&F oblečení v Tescu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
150
12.9.12 12:44
@Pettule69 píše:
@Vibe jo to bylo v době kdy jsem jela s malým do nemocnice, takže mi to uniklo :( mám strašně ráda jejich bodýčka :)

Nám už bodýčka nestačí, ale i trička tam mají moc pěkná. A bodýčka jsme od nich taky rádi kupovali. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
12.9.12 12:45
@kenja píše:
Já byla před týdnem v tescu na oblečení pro malého a žádné slevy jsem teda neviděla :think:

Tak bud jsi byla v nějakým divným tesku a nebo nemáš oči :D Ty slevy jsou tam opravdu celé prázdniny, na starší věci, z minulých kolekcí, hlavně dětské věci :) Teď jsou obrovké výprodeje léto, podzim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
12.9.12 12:46
@Jani85 píše:
Ani nevim ze tam jsou nejake slevy, ale byli tam slevy asi pred mesicem teda v ove na detske veci, takze jsme prckovi vybrali plno obleceni. na ty deti tam jsou super veci a za dost prijatelne ceny i bez slev chodim tam rada nakupovat pro prdolu.

Věci tam mají nádherné, ale bez slev tam nenakupuju, přece jen se mi zdá dát za body 200 Kč hodně, to už si raději za tu cenu koupím nějaké nádherné v Lindexu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
12.9.12 12:49
@MarieOVMUC píše:
Věci tam mají nádherné, ale bez slev tam nenakupuju, přece jen se mi zdá dát za body 200 Kč hodně, to už si raději za tu cenu koupím nějaké nádherné v Lindexu :D

taky tam nakupuju jen ve sleve jinak si totiz ceny celkem nasadili fest a ta kvalita tomu neodpovida :( 2 roky zpatky sem tam teda dceru oblikala od hlavy az k pate aji bez slev ale ted sem ji tam pred pul rokem koupila svetr za skoro 400 a je z nej hadr :nevim: ted sem si oblibila Takko, kik a v lidlu maji super kvalitu obleceni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
12.9.12 12:51
@Janam20 píše:
taky tam nakupuju jen ve sleve jinak si totiz ceny celkem nasadili fest a ta kvalita tomu neodpovida :( 2 roky zpatky sem tam teda dceru oblikala od hlavy az k pate aji bez slev ale ted sem ji tam pred pul rokem koupila svetr za skoro 400 a je z nej hadr :nevim: ted sem si oblibila Takko, kik a v lidlu maji super kvalitu obleceni :)

Ty ceny jsou vysoké, ale kvality jsem si ve špatném smyslu nevšimla. Peru všechno bavlněné oblečení od malé (i barevné) na 90 a nemám žmolky, barvy jsou pořád pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
12.9.12 12:53
@MarieOVMUC píše:
Po vánocích, v lednu, to bude maras :D

To se tam zase porvou? 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
12.9.12 13:20

Také tam nakupuji ale hodně si vybírám. Naposledy jsem byla zklamaná z bodýček s dlouhým rukávem byli v celku průhledné sice vyšlo jedno na 60kč ale ta kvalita nic moc :? Předtím tam prodávali za 75kč a ty jsou úžasný kvalita výborná. Celkově mi příjde že se kvalitou materiálu hodně pohoršili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
12.9.12 13:30

Tak já omrkávala tesco už na konci srpna. Slevy byly. A teĎ už mají navozenou podzimní kolekci a je to hooodně probrané. Akorát dcera má teď úplně blbou velikost, že nespadá už pod miminka, ale v těch věcech pro slečny je zas vše velké :roll: Má 98/104
Potřebuje podzimní věci, ze všeho vyrostla, tak snad ještě něco dodají. Přijde mi, že to dávají postupně. Teda alespoň u nás.

• Citovat
  • Upravit
8698
12.9.12 13:44

Mne prišlo tesco vykoupene nic moc tam nebylo jen par body za 60kč :think: jinak nic, žádne veci ale na regalech byli cedulky slevy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
12.9.12 14:54

U nás slevy taky byly už nějaaké během celého léta. Ale celkem vybrané rychle to bylo, pro malého ve vel. 80 jsem tak nesehnala nic moc… ale jinak ve slevách se tam dají najít fajn kousky oblečení pro malé..vždycky koukám když jdu kolem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
14.9.12 08:29

Tak včera jsem byla v tesku:) Slevy už tam moc nejsou, vedou spíše školní potřeby a letní věci na zahradu a pod. Z oblečení je to hodne probrané, už jsou tam spíše nové věci na podzim a podobně, ALE koupila jsem krásná kvalitní bodýčka s kralíčkama a kočičkama a vším možným za 37 :D manžestráčky na podzim 9-12m za 150.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
14.9.12 10:01

@MarieOVMUC Já tam byla včera taky a nic moc neměli jediné co jsem koupila je sada bodýček 5ks za 329kč žádná sleva ale tohle jsme už potřebovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
14.9.12 10:16

Včera jsem tam viděla spoustu body s dlouhým, krátkým rukávem a některé i s nohavičkama s 50% slevou. Byly to ty sady po třech, po pěti :) za 329 bych to nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
14.9.12 13:49

@MarieOVMUC mě nezbylo nic jiného :| opravdu nutně jsem je potřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
14.9.12 14:21
@Lucipe píše:
@MarieOVMUC mě nezbylo nic jiného :| opravdu nutně jsem je potřebovala.

njn.) toznám :) chtěla jsem jen říct, že jsou i jiné obchody než tesco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák