Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Byl už někdo dneska na Slevách? Jak to vypadá je vše slevněné?
Ahoj, byla jsem včera. Záleží na typu teska, ty uplně největší mají největší výběr, logicky. Ale mají i v těch menších nádherný výběr, slevy kolem 30%, ale najdou se i 50%, někde i 70%. Mě nejvíc baví dětské věci, mít milion, tak ho tam paradoxně v těch slevách nechám
no, ale i pánské a dámské věci jsou super, ale boty skoro žádné. Dámské ještě i jo, ale pánské jen pár druhů.
Ani nevim ze tam jsou nejake slevy, ale byli tam slevy asi pred mesicem teda v ove na detske veci, takze jsme prckovi vybrali plno obleceni. na ty deti tam jsou super veci a za dost prijatelne ceny i bez slev chodim tam rada nakupovat pro prdolu.
Ani nevim ze tam jsou nejake slevy, ale byli tam slevy asi pred mesicem teda v ove na detske veci, takze jsme prckovi vybrali plno obleceni. na ty deti tam jsou super veci a za dost prijatelne ceny i bez slev chodim tam rada nakupovat pro prdolu.
Byly slevy už i v srpnu. Také jsme toho dost malému nakoupili. Trička s krátkým a dlouhým rukávem o 50% levnější, ale už tam byli i třeba teplejší vestičky, bundy, pláštěnky, vše o 20-70% levnější.
Taky jsem nakoupila už minulý týden - hlavně body na zimu s dlouhým rukávem - jedno vyšlo na cca. 40 Kč
![]()
Záleží na velikosti tesca, ale tak před měsícem se začalo navážet podzim zima 12 a jaro léto 12 se tím pádem začíná zlevňovat. a někde vytahují i podzim zima 11 a to jsou starý výprodeje, tak tam by mohla být i ta 70%
Já byla před týdnem v tescu na oblečení pro malého a žádné slevy jsem teda neviděla ![]()
Já tam koukala koncem srpna na letní slevy na větší děti a žádné extra tam nebyly.Jsem myslela, že už je to všechno pryč. ![]()
@Vibe jo to bylo v době kdy jsem jela s malým do nemocnice, takže mi to uniklo
mám strašně ráda jejich bodýčka ![]()