Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den maminky prosím máte někdo zkušenost s internetovým obchodem http://www.detskyobchod-nellinka.cz/ ??? já bohužel něco nakoupila a platbu jako nepoučitelný začátečník poslala přes internet a nic se neděje, na email neodpovídají a telefon neberou.
jinak znáte nějaký fér net obchůdek s dětským zbožím a příznivýma cenama???
Ja nakupuju na dupydup.cz a mas tam 5% slevu u každeho nakupu ak se zaregisruješ, ![]()
Já mám od nich kočárek a teda úplně v pohodě, došly hned za dva dny, tak snad je to jen blbá náhoda a vše bude OK ![]()
Osobní zkušenost nemám, ale koukni na hodnocení na Heurece - podle toho teda obchod nic moc
Zeny, neznate nejaky super stranky, se slusnyma cenama??Potrebovala bych se podivat po zimnich bundach pro syna(17.mes.)
Ja uz tak nejak hladala, ale objevily se m i bundy, kdo prodava, ale to ja nechci, a nebo bundy drahe okolo 1000 kc, a to me prijde zbytecny..
Rada bych se podivala, na neco na netu, i mikynky potrebujeme, a nejaky kalhoty, ale ne rifle, tech mame dost, ale kalhoty nejaky, jako teplaky a pritom to nejsou teplaky, neco jako oteplene sustaky nebo jak bych to popsala…
![]()
Ahoj, já z tama tedka objednávala povlečení, a nedoporučuji. Obchod vůbec nekomunikuje, nebere telefon. Zboží nedorazilo a já objednávku zrušila minulý týden..Mimochodem, psala jsem to už i na její stránky a heureku..Co jsem se dívala tak poslední dobou stížnosti na dodací lhůtou, nebo zboží vůbec nedorazilo a peníze zpátky neposílají.
..Co jsi chtěla objednat?
Spíš už objednala a poslala peníze. Má to tuším paní, co má malou holčičku a je na mateřské, doslechla jsem se, že jsem byla jedna z posledních zákaznic, kdy bylo vše Ok.. uff, tak to můžu být ještě ráda
. Když jsem objednávala já (cca duben), tak byla paní ochotná a o všem mě telefonicky informovala, tak kdo ví, co se mohlo stát, že takový obrat ![]()
@nendy píše:
Dobrý den maminky prosím máte někdo zkušenost s internetovým obchodem http://www.detskyobchod-nellinka.cz/ ??? já bohužel něco nakoupila a platbu jako nepoučitelný začátečník poslala přes internet a nic se neděje, na email neodpovídají a telefon neberou.jinak znáte nějaký fér net obchůdek s dětským zbožím a příznivýma cenama???
Ahoj, tak jak jsi dopadla? Vrátila ti paní zpětně peníze nebo zboží doručila?