Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Maminky, objednávali jste někdy z této stranky http://www.clothingattesco.com/…cat/newborn/ ? Příjde mi to levnější..třeba 5ks bodýček s dlouhým rukávem tam mají za 6 liber a jedna libra je 30kč takže to vychází na 180kč což je podle mě dobrá cena a koukala jsem a poštovné z Uk do Čr mají za nějakých 300..nemáte zkušenosti? ![]()
@Luljeta já osobně zkušenost nemám, ale kamarádka před pár měsíci objednávala a byla moc spokojená. Poštovné ji vyšlo na 150,– a do týdne měla věcičky doma ![]()
Nakupovala jsem zatím jednou a byla jsem moc spokojená
A poštovné mě ale tolik nestálo, platial jsem něco kolem 150 Kč.
Každopádně teď mají v F&F 30 procent slevu na všechno oblečení. Dneska jsem tam byla a 5 KS bodýček za 139 Kč ![]()
Ahoj holky
, ta stránka se mi také líbí… Chtěla jsem se zeptat, jak je to s platbou, můžu zaplatit běžně převodem? Nebo celkově jak to s objednáváním z ciziny chodí…
Holky máte s tím zkušenosti? Vyplatí se to objednat? A kolik stojí poštovné za jak dlouho to příjde a jak to platit?
Tak stačí se mrknout na ty stránky. Platíš online kartou a co se týká dodání tak takto:
Czech Republic
Estimated delivery time: 2-4 days
Delivery cost: £4.95
Last order dates for Christmas delivery: 17/12/2014
@MisaHanuska děkuji moc, a co je to online karta? Mám eru i normálně internetové bankovnictví ale moc to nechápu a mohla bych se zeptat jaký je kurz?
Mě to nepříjde o moc levnější než když se to koupí u nás v obchodě ![]()
Prosím lidičky, asi jsem totální trdlo, nebo to opravdu nejde…Ale chci objednat manželovi bundu F&F z výše uvedených stránek, ale nejde mi se registrovat…jak se dozvím, že doručují do ČR? Případně, nebyl by někdo ochoten mi bundu objednat? Případně, lze si v daném obchodě v ČR říct, jestli lze dodat určitou velikost? Dnes jsem už spěchala a nenapadlo mě se zeptat na informacích. Děkuji za případně rady.
@Adinka_2012 Už poměrně dlouho nedoručují do ČR. Bohužel. Se zbytkem neumím poradit.